Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קבצי ראר של ספרי רכב של כמעט כל הרכבים עד שנת 98.[נקודה]

כולכם מוזמנים , ותספרו על זה לכל מי שרוצה או צריך.[נקודה]

כי יש לי את הקבצים האלו ואני יותר מאשמח לשלוח או אפילו לצרוב למי שרוצה.[נקודה]

כהכרת תודה לפורום הזה על כל השאלות , וסתם במחווה לאנשים שאוהבים את אותם הדברים כמוני.[נקודה]

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

טויוטה קורולה 93-97 עם צריך דגם שלדה:AE-101 דגם מנוע: 4A-FE

כיצד תשלח לי את זה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני צריך של שברולט קורסיקה 1995 2.2L.

בנוסף, טויוטה קורולה 98 1.6L.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

חברה תשלחו לי דגם מדוייק בפרטי, ואם יש שמות אמריקאים\ ארופאים \אסייתיים לרכבים אז תרשמו גם אותם כי זה לא מזיק בפרטי

כולל כתובת מייל ואני אשלח כמה שיותר מהר מבטיח .

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

נראה לי שהכי נוח יהיה להעלות את הספרים לשרת כלשהו שניתן יהיה להוריד אותם משם.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אז ככה יהיה מבחינתי קצת בעייתי לעשות את זה בגלל שתי סיבות האחת הקובץ הכללי שוקל בערך 5וחצי ג'יגה

והשניה היא הסידור של הקבצים , יהיה בעייתי לעשות סידור של הקבצים האלו , פשוט בשיטה הזאת זה הרבה יותר נוח כי זה הרבה יותר מדוייק

והאמת שגם אני לא בטוח בעניין החוקיות של זה כלומר של שיתוף כל הספר , אני אומנם לא עושה את זה בשביל רווח אבל אני עדיין לא מעוניין בזה

ובכל מקרה

אני אשמח אם תשלחו לי הודעות בפרטי בשביל שאני אוכל לשלוח לכם את הקבצים , בדרך כלל אני אשלח עוד באותו היום

ויש קצת בעיה עם האמריקאיות כמו שאמרתי , והשנתונים שקיימים בספריה הזאת הם משנת 80 ועד 98

בכל מקרה אני שמח שאתם רושמים כאן הודעות כדאי שעוד אנשים יכולו לראות את זה ולקבל ממני את הספרים

אבל אני חייב להזכיר ,

תנסו לתת לי כמה שיותר פרטים וכתובת מייל כי אחרת אין לי כל כך איך להעביר לכם את זה ,

וכל מייל יכול לשקול בין מגה ל 13 מגה (ספרים של פורד למשל )

אז למי שצריך פשוט תפנו מקום , ואני גם מצרף הסבר קצר על התמצאות בתוך התפריטים

לשלוח רק בה"פ. הודעות בשרשור זה נמחקות !

peach'es, i can eat

peach'es all day long

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...