Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בקרוב הקסארה פיקאסו 2.0L זקוקה לטיפול גדול, ואני זקוק להמלצה למוסך מורשה באזור הצפון (חיפה-עכו).

זהו הטיפול הראשון מאז שקניתי את הרכב שאני עושה לו.

בעלת הרכב הקודמת טיפלה בשני מוסכים שונים (פעם אחת במוסך המהדנסים בעכו ובשאר הפעמים במוסך צמרת).

עשיתי חיפוש בפורום ולמעט נושא אחד לא נתקלתי בביקורות וחחות דעת על המוסכים הנ"ל.

האם מישהו נתקל בבעיות במוסכים אלו, או שממש לא ממליץ על אחד מהמוסכים? בבקשה על סמל נסיון אישי, ולא סיפורים על חבר של דוד של סבא שדפקו אותו במוסך כזה או אחר....

תודה לעוזרים!

פורסם

אני מכיר את המהנדסים ופעם הייתי נוסי אליהם במיוחד מקצרין, הניסיון שלי מלמד שהם מטפלים ברכב בהרבה מקצועיות וידע.

יש עוד מוסך, אחד הגדולים שבהם - מוסך גזית. גם מוסך רציני.

המונזה שאני מכיר נמצא בעפולה. גם איתם יש לי ניסיון לא רע.

בריאות לכולם!

פורסם

גם אני ממליץ על גזית, עשיתי טיפול גדול בפיקאסו של רעיתי , השירות הוגן, המחירים גם כן (והם מציעים לך גם חלקים חלופים במחירים מופחתים).

במקרה שלי עלות הטיפול הגיעה ל 4K עקב הצורך להחלפת שסתומים בגיר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני דווקא ממליץ על מוסך אחר, י.ש מוסכי הגליל מול לב המפרץ.

המחירים שלו יותר מהוגנים, והם מתחילים ב-15% פחות מגזית.

אני מטפל שם כבר כמעט שנתיים בקסארה שלי ומרוצה עד הגג.

קצת על גזית:

1. אין חניה שם.

2. לחוץ בצורה היסטרית עקב עומס של רכבי ליסינג שהם מטפלים בהם.

3. יקר שם בטירוף ולא מתלהבים להוריד כסף, אלא מעדיפים לשים תחליפי באיכות ירודה (יש שרשור שלי על משולש זבל שהם שמו בקסארה שלי).

ועכשיו סיפור:

הגעתי אליהם עם הקסארה אחרי יישור קו בעלות של 7000 ש"ח במוסך שלהם, עקב תלונה שלי על רעש היסטרי מהמנוע.

היה לי ברור שככה לא אמור להישמע המנוע ומשהו מרעיש.

האבחנה של יועץ השירות והמכונאי? יש להחליף קיט מותחנים.

העלות? 4000 ש"ח לפני מע"מ.

יועץ השירות אפילו לא חשב לפני שהגיש לי את החשבונית.

אגב, במוסך י.ש הגליל עלו ישר על הבעיה - היה חסר בורג במדחס. הוכנס בורג ללא חיוב ושלום על ישראל.

אני הייתי חושב פעמיים לפני כניסה לגזית.

פורסם

גם אני ממליץ על גזית, עשיתי טיפולים , השירות הוגן, המחירים גם כן (והם מציעים לך גם חלקים חלופים במחירים מופחתים).

כמו כן לא הייתי פוסל את מוסך י.ש. מוסכי הגליל

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

אני ממליץ להתרחק מגזית. אולי השירות טוב מאוד אך העבודה לא מקצועית והמחיר (כמו בכל מוסך יבואן של פז'ו) ממש גבוהה.

אצטרף לד"ר סובארו בהמלצה על י.ש הגליל

פורסם

מונזה כמו שאמרו יושב בעפולה, ולא הייתי ממליץ עליהם בכלל.

הלכתי לראות קסארה בעפולה שטופלה אך ורק במונזה והמוכר עוד הראה לי קבלות משם. בבדיקה התגלה שבמערכת הקירור יש חצי נוזל קירור וחצי מים כאשר בקבלה חייבו אותו על 7 ליטר נוזל קירור+ עבודה על החלפת נוזל קירור!

המוכר בעצמו היה המום מזה, אני נסעתי הבייתה והוא נסע למונזה לבדוק את העניין.

לגבי י.ש. מוסכי הגליל. השירות הוא אדיב, כשקניתי את הרכב והכנסתי אותו ליישור קו המכונאי בדק מה נעשה בטיפול האחרון לפני 3 חודשים ומה שנעשה הוא אמר לי שאין צורך לבצע שוב. לעומת זאת בתקלה מסויימת (זיהום אוויר), מבלי להתחבר למחשב ולקרוא את התקלה הוא קבע על סמך ההיסטוריה במחשב (הרכב חודש לפני נכנס על אותה תקלה כשהיה עוד בבעלות קודמת, איפסו את התקלה ונכתב שאם היא חוזרת יש צורך לנקות מעברי אוויר בראש מנוע), שיש צורך בשיפוץ ראש מלא מבלי להציע אלטרנטיבות אחרות זולות יותר.

היות והרכב רק עם 106 אלף ק"מ וטופל במוסכים מורשים חשבתי שלמרות הפיח בראש מנוע זה קצת מוגזם לבצע עכשיו שיפוץ ראש.

פורסם

בקיצור, כולם דפוקים ברמה זו או אחרת, המוסך היחידי שאני תמיד מוצא עצמי חוזר אליו הוא מוסך עדנאן ברמת ישי, יש לו מחירים די נוחים, העבודה מקצועית גם אם זה לא תמיד נראה כך, ויש חלקים תחליפיים לכל רכב.

גם האחריות על העבודה נבדקה על ידי ונמצאה עם כיסוי מלא.

הדבר היחיד שאולי עלול לפגוע בהחלטה (לא אצלי..) הוא שהם כבר לא מוסך מורשה סיטרואן כמו פעם.

בריאות לכולם!

פורסם

בקיצור, כל אחד ממליץ על המוסך שהוא מטפל ברכב, ואין דעה גורפת לכאן או לכאן על שום מוסך.

האם מישהו בירר על טיפול / חלק כלשהו במוסכים מורשים שונים וקיבל פערים גדולים במחיר?

פורסם

היי כשהייתה להורים שלי לפני כעשר שנים סיטרואן BX GTI שנת 89 עם מנוע 1,600 סמ"ק .

הרכב היה מטופל רק אצל מוסך "עדנאן ותאמר" - עוד במבנה הישן שהיה צמוד למכון בדיקה ברמת ישי ואחר כך הוא עבר

למבנה החדש שלו .

לגבי המקצועויות שלו היא מוטלת בספק לדעתי האישית , אני זוכר שהרכב היה יוצא מטיפול או תיקון במוסך .

והרכב נתקע למחרת , וכל מיני דברים קטנים .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אתה קראת בכלל את ההודעה שלי או שסתם רפרפת?

הטיפול שאני עשיתי בגזית ועלה לי 7000 ש"ח היה עולה לי 2000 ש"ח פחות אצל מוסכי הגליל. בדוק.

***************************הערת מנהל המערכת. ****************************

נמחקה שורה זו, אין לרשום "עובדות" ללא הוכחות מדוייקות שאינן משתמעות לשתי פנים בבדיקה מקצועית.

שוב - כדי שתקרא את מה שאני כותב לך:

טיפלתי גם בגזית וגם במוסכי הגליל.

אין לי שום ספק שמדובר במוסך הטוב ביותר לסיטרואן באיזור חיפה.

לא יודע לגבי המקצועיות של צמרת, עדנאן, אוריאל לוי, המהנדסים, מונזה או שאר האחרים.

אני יכול לומר בוודאות שבמחיר הזול ביותר תצא במוסכי הגליל, משתי סיבות:

1. לא מבקשים להחליף שם דברים שאין צורך להחליפם.

2. שעתון היצרן זול יותר.

• תוכן חדש...