Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להירגע, להירגע. הסאב עבד כמעט 3 שעות עד שהוא הוצע למכירה.

אגב, אריק, לא הצליח. בלעדיו נשמע יותר טוב :shock:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מניח שהרכישה הזו היתה לצרכי מכירה מיידית, לגיטימי לחלוטין. אך לו היה זה הדבר האמיתי, הZ1, במחיר מצחיק כמו הA1 שם, היה לך כבר לקוח..:wink:

פורסם

המכירה תיהיה רק לזמן קצר מאוד,

העניין הוא שאני מתגייס עוד מעט,(סיימתי יד').

ולא יודע אם תיהיה לי אפשרות להביא פרוססור כרגע כדי שאני יוכל לעבוד עם הDCT.

אם הHU לא ימכר הוא ישאר אצלי בבית עד שאביא פרוססור.

מי שרוצה לדעת את מחיר קניית המגבר שיפנה בה"פ , מה שכן המגבר בזמנו ביפן עלה באיזור 3700$ :roll:.

צביקה, ההבדל היחיד בין הדגם הזה של הA1 לZ1 הוא כבלי הRCA, בZ1 הם כסף ובA1 הם נחושת.

כל השאר אחד לאחד.

פורסם

מבורך מבורך על תחיית המקנטושים בארץ ישראל. :lol:

המון זמן לא הייתי בפורום ולא יצא לי לכתוב. אני שמח בשבילך.. אבל לצערי אין לך מה לחבר אותם, תמתין עד להגעתו של הפרוססור ואחר כך תתקין. אתמול ישבתי על המערכת שלי שעות פאזות עניינים כיוונים זוויות וכלום לא עזר אתה צריך פרוססור וטיים קורקשן על מנת לקבל באלאנס. מנגד למה שיגידו אחרים זה מחוסר התנסות עם מקנטושים.

תתחדש שוב.

הדינון תענוג

פורסם

nimikipod

המכשיר אינו חדש , לפי התמונה שהוא פרסם רואים שהמכשיר הותקן (לפי המדבקה על גבי המכשיר).

המחיר אכן זול, מאוד, אך זה בגלל שזה היה מכרז.

לרוב הם נמכרים הA1 והZ1 באיזור 900$+.

פורסם

המוכר הגדיר את המכשיר כחדש. גם בפתיחה וגם כשנשאל במדוייק (בסוף העמוד..)

מכרז משקף את מה שהשוק מוכן לשלם - ממש כמו בורסה, על אחת כמה וכמה כשמדובר במוצר וינטג' שאין לו מחיר RETAIL (MSRP)

...CASKA for life

פורסם

אם המכשיר היה חדש לא היה עליו סימנים והוא היה מגיע בקופסא עם שאר החלקים , והמוכר מציין כי זה לא קיים.

מכרז באיביי ממש לא מראה על מחיר שוק, נמכרים פה genesis סטראו60 ב700-800 שקל, TRU BILLET 475ב2000 שקל,חדשים.

יש מציאות פה ושם , וכנראה המכרז הזה היה אחת.

הנה עוד Z1 רק שעכשיו עומד על 850$ ולא נסגר עדיין.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170313273761

אה והוא משומש :? .

• תוכן חדש...