Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם זה הפוסט הראשון שלי.

השאלה שלי היא כזאת,בהנחה שמישהו עושה ניתוח מהסוג הנ"ל,וברשיון מופיעה חובת הרכבת משקפיים,מלבד לפנות למשרד הרישוי ולבקש לקבל רשיון מעודכן(ללא משקפיים) אין יותר מדי מה לעשות,נכון?

ואם במקרה מישהו כבר עבר משהו כזה,אשמח לקבל קצת מידע,איך מתבצעת הפרוצדורה(אני מניח שיש צורך לעבור בדיקת ראייה עדכנית ללא משקפיים אחרי הניתוח).

פורסם

נכון, יש לבקש רישיון ללא חובת משקפיים. לא שעשיתי את זה... (ועברתי את הניתוח לפני כמה שנים).

אחרי הניתוח מקבלים טופס שמאשר שאינך זקוק למשקפיים, למיטב זכרוני, כך שאין צורך לבצע עוד בדיקות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז בעצם זה או שיוציאו רשיון חדש,או שפשוט יתנו לך את הטופס שמאשר שאת לא צריך משקפיים ותציג את זה עם הרשיון הישן בעת הצורך..אוקי תודה רבה.

דרך אגב,אני עוד לא עברתי את הניתוח,כרגע שוקל.אתה היית ממליץ?כמה שנים אתה כבר אחרי,והאם חל איזשהו שינוי בראייה במהלך השנים?

פורסם

זה כבר לא מתאים לכללי. חפש בפורום האוף טופיק, נפתחו שם לא מעט שרשורים בנושא. הגבתי בחלק מהם. בקצרה - אני עדיין רואה טוב, אבל הניתוח שלי בוצע לפני שנה וחצי (משום מה זה נדמה כמו יותר) כך שלא עבר כ"כ הרבה זמן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פשוט הולכים למשרד הרישוי, משלמים כמה עשרות שקלים, מציגים את האישור על הניתוח ומקבלים רשיון חדש.

לטעמי יש כאן בעייתיות, כי אני כחמש שנים אחרי הניתוח, וכבר יש לי -2. אבל הרישיון עדיין לא מחייב אותי לנהוג עם משקפיים.

פורסם

עברתי את הפרוצדורה (ניתוח + עדכון הרשיון) לפני שלוש שנים וחצי.

יש טופס בדיקת ראיה איתו אתה ניגש לאופטומטריטס, והוא חותם ומאשר שאתה לא זקוק למשקפיים.

הבדיקה הזו מבוצעת כחודש אחרי הניתוח, ובכל מקרה עפ"י הנחיית הרופא שניתח אותך.

ברגע שיש לך טופס חתום, אתה ניגש איתו למשרד הרישוי ומבקש לעדכן את רשיון הנהיגה.

• תוכן חדש...