Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני גלעד.

אני חדש בפורום וזאת ההודעה הראשונה שאני מעלה,הצטרפתי בעיקר מסיבה אחד שאני בהתלבטות ומחפש לשמוע דעה נוספת.

יש לי אלפיין cda9835 וממה שאני מבין בפורום הוא מוערך ביותר בקרב האנשים..

אני כבר הרבה זמן רוצה לשדרג למכשיר dvd מסך ממונע, אני נמצא כרגע בחול והשגתי מחיר(אני מאמין שהוא טוב,תקנו אותי אם אני טועה) ל iva d106e חדש מהחנות (3500 ש"ח בערך) אבל הסאונד מאוד חשוב לי ואני לא רוצה ללכת אחורה ממה שכבר יש לי.

תמיד שמתי לב שהסאונד עם ה media xpander הוא שונה לחלוטין והבנתי שאין MX מובנה ב 106E אלא צריך לחבר מכשיר נוסף (הPXA 110) .

בהנחה שאני לא מתכוון לקנות את האיפרינט PXA, כמה שונה הסאונד יהיה? לטוב ולרע...

ובכלל מה חושבים על ה 106E(יש גם אופציה ל300E יד שניה, עדיף מבחינת סאונד?) ??

בקיצור אני ממש מבולבל ובעיקר האתר של אלפיין לא מפורט מספיק בתכונות המכשירים אז באתי לכאן.. אשמח לשמוע דעות! תודה.

ואגב אם אני כן קונה מכשיר,יש שוק ל 9835 עדיין? נקנה במאי 2005..וכמה אפשר לקבל עליו?

פורסם

אם האיכות חשובה לך תשאר עם ה 35.

ה 106 הוא מכשיר מאוד מוגבל מבחינת יכולות סאונד [נכון, יש לו המון אופציות מולטימדיה] אבל הDSP שלו מאוד מוגבל , אפילו מוגבל מאוד.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני בעלים של 9835, 9887 ואלפיין 106 חדש

לפני חודש קניתי את ה 106

ה9835 מכשיר מדהים ויותר איכותי מהאלפיין החדש יותר 9887.

ה106 ממש אנמי מבחינת כיוונים כי אלפיין הגבילו אותו ועשו ממנו מכשיר דיסלקט

אם תה רוצה שהוא יתקבל לכיתת המחוננים אתה צריך להרשות לעצךאת הפרוססור שלו (האימפרינט)

אני עדיין לא קניתי את הפרוססור אבל בעזרתו הוא מתקרב מאוד 9835.

אם אתה רוצה יותר פרטים תפנה אלי בפרטי

כך או כך השדרוג שווה

דבר נוסף, אין דגם 300..יש 310..

מדובר במכשיר ישן יותר, בזמנו היה אגדה

קדגם שקיים בשוק כבר 8 שנים

ללא אימפרינט, תמונה פחות טובה וקיימים רק משומשים של הדבר הזה..

גם אני עמדתי בדילמה הזאת

אפילו בלים בפורום שבדיוק מכר 310 המליץ לי על ה 106.

מדובר במכשיר אחר לגמרי.

ממליף בחום על ה 106.

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

• תוכן חדש...