Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

P0420 והפטנט של א נוימן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוח מצב:

הרכב עבר כ1500 ק"מ מאז התיקון שבוצע.

הנורה לא חזרה לדלוק

צריכת הדלק והתנהגות המנוע לא השתנו כהוא זה.

בינתיים הכל בסדר.

מבחינתי חותמת "תותח-על-דו-קני" תינן לאייל עוש חודשיים לאחר הטסט אם לא יהיו בעיות עד אז.

I WILL BE BACK !!!

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב לכלל אנשי הפורום!

קניתי רכב שבוע שעבר טויוטה קורולה ראנקס 2003 דגם לוקסרי,

כשקניתי לא האיתה שום בעיה עשיתי בדיקה מקיפה לרכב+טיפול גדול,

להפתעתי נדלקה לי לי גם הנורה ויישר אמרו לי ממיר קטליטי\מחשב כשהתחלתי לחקור על הנושא מצאתי אותכם.

אני צריך את עזרתכם עם הכוונה לאייל הבחור המדובר איפה זה נמצא?

אשמח לעזרתכם קניתי אותו רק שבוע שעבר ואני כרגע בבאסה שאין כמותה.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם
איך עושים- זה סוד כמוס לפיל ולסוס.

מה עושים- מנטרלים את נורת הציק אינגין מלהדלק במקרה של P0420. בכל שאר המקרים היא תידלק.

אייל מבצע את ההליך מזה כחצי שנה כמה עשרות מכוניות עד עכשיו. על פי דבריו לא חזר אליו אפילו רכב אחד מהקבוצה הזאת.

הוא מעריך שהתיקון יחזיק זמן רב.

לאייל יש מונייטין מקצועי רב שעומד לצידו אבל עדיין יש הרגשה לא נוחה של טיפול סודי ברכב. בכל מקרה הפרשי העלויות הגדולים (טיפול אצל אייל 1200 ש"ח, לעומת החלפת ממיר 5000-12000) מצדיקים לדעתי לקחת סיכון.

עדיין אשמח אם אחד מאותם עשרות שביצעו את הטיפול יעלו בפורום וידווחו האם הם שבעי רצון, מה קרה לצריכת הדלק,טסט,התנעה או כל השפעה אחרת.

אורן

הסוד הוא פשוט

האות שנכנס מחיישן חמצן מס 2 נותנים למעגל של אות הזה קבוע מתח של 0.6 וולט ואז הממיר שלך יהיה תקין לכל החיים ככ מחשב ניהול מנוע יחשובץ

פורסם

צהריים מבורכים !!

תודה על המשוב שקיבלה המעבדה.

משתדלים כתוצאה ממשובים שכאלה ואו שלילים לעתים לשפר ולהשתפר.:lol:

ושוב תודה איל

פורסם

יש אפשרות לבטל ברוב הרכבים את ממיר\EGR\DPF דרך המחשב, הפעולה היא לקרוא את המחשב ויש חברות שמתעסקות עם הסרה של הרכיבים הנ"ל מתוכנת ניהול המנוע. (דרך הפעולה דומה לצ'יפ טיונינג רק שהשינוי והמגע במפות שונות).

• תוכן חדש...