Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי את הסאבים בתיבה אטומה..

אני מגביר אותם על מגבר של חברת spl שנותן 1000rms ב1 אום..

ופשוט הם מעיפים לי את האוטו....

אני ממש ממש מבסוט בקרוב אני יעלה תמונות...

פורסם

רק שמישהו יסביר לי למה לקנות שני סאבים עם נצילות של 85 דיבי, שצריכים 500 RMS כל אחד, ושלא מוגדרים כ"איכות" , במקום להכניס 2 סאבים של 250 RMS עם 90-93 דיבי נצילות במקום?

ואז להזדקק למגבר של 1000 RMS (בסדר, 100 RMS נגיד...) ואז לחזק את המערכת חשמל וכו.. וכו.. וכו...

פורסם
רק שמישהו יסביר לי למה לקנות שני סאבים עם נצילות של 85 דיבי, שצריכים 500 RMS כל אחד, ושלא מוגדרים כ"איכות" , במקום להכניס 2 סאבים של 250 RMS עם 90-93 דיבי נצילות במקום?

ואז להזדקק למגבר של 1000 RMS (בסדר, 100 RMS נגיד...) ואז לחזק את המערכת חשמל וכו.. וכו.. וכו...

לך תהרוס למישהו אחר את החיים.

תהנה איש! צריך להיות ממש טוב!

אני מקווה שתבוא למפגש כי אני ממש רוצה לשמוע 2 P3 בתיבה אטומה.

הרבה נמוכים :)

פורסם

למה להרוס.

השאלה שלי תמימה לגמריי.

סה"כ אני רוצה להבין למה.

אני אישית בזמנו בחרתי סאב אחד, של 12" , 92 דיבי, שמבקש 220 RMS סה"כ.

בניתי לו תיבה דיי גדולה יחסית, עם פיר ארוך מאוד.

מוגבר על מגבר שנותן במקסימום מקסימום 200RMS בגישור.

זה מפרק לי את הגולף לחתיכות בMAX, אבל עדיין נותן את הנגיעות הנכונות איפה שצריך.

לכן אני שואל , בשביל מה שני סאבים מאוד מאוד לא נצילים שעוד צריכים מאות וואטים בשביל לזוז.

אם תתן לי תשובה אמיתי ונכונה, אז בכיף, סה"כ מנסה ללמוד מה שעוד לא הצלחתי.

פורסם

בתור האחד והיחיד בפורום(נראה לי ) ששמע אצל זה וזה(אורי נכון?שכחתי:|)אני מסכים איתו. סאב של 200rms בתיבה טובה נתן תחושה של 500-600rms

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא יודע מה זה נציל =|

אבל שמעתי אותו ביחיד בתיבה פתוחה ובועצמה בנוניתת ועף לי הפונניי איזה איכות איזה חיתוך איזה יופי של צלילל הוא מוציאא למה שתים השימחה כפולה ומכופלתת..

הrms זה העוצמהה אתה יודע מה זה 500 RMS בפרצוף שלך הצליל לא יוצא לך מהאוזנים שבוע

פורסם

אם מp3 הצליל לא יוצא לך שבוע מהאוזניים, מזמין אותך לשמוע את הBTL:-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...