Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להעביר את הרכב שלי, סובארו ג'אסטי טסט בעוד כשבוע בערך, ואני שוקל אם ללכת לטסט בשרון או לא.

עברתי טיפולים והכנה לטסט במוסך, יש לי אישור בלמים, רק הצמיגים שלי ישנים במקצת וגם הפנס האחורי בצד שמאל שבור. יש עליו סלוטייפ והשבר נמצא על החלק של האיתות, ורואים אותו מצויין למרות השבר.

עכשיו, מנסיון עבר שלי, הם אוהבים כסף. הם הכשילו אותי פעמיים, ופעם אחת הכשילו אותי על המדבקות האלה שצריך לשים מאחורה כי הן היו קצת בלויות. בסדר, זה מובן, אבל זה ממש קטנוני.

האם מישהו יכול להמליץ על מכוני רישוי אחרים? או שאולי כן עדיף לי ללכת לטסט בשרון בכל זאת?

תודה לעונים

פורסם

לי דווקא יש נסיון טוב איתם. נכון שהם שמים את המדבקות מאחור וממהרים להחליף לוחיות רישוי ופנסים אבל עדיין הם מקצועיים והמון עוברים אצלם ביום, כך שהן המומלצים לדעתי באזור כפ"ס

• תוכן חדש...