Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המחיר לא מתחיל ב20K

אלא שיפוץ יכול להסתיים ב20K אם מדובר בשיפותץ מקצועי,כולל החלפת בוכנות,משאבת שמן,גלי איזון וכל מה שמסביב,זה בהחלט יכלו להגיע לשם.

אורן

מה עם מנוע "חדש"? אפשר בכלל להשיג?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

השתלת מנוע מייבוא תעלה פחות. יש לי חבר שהחליף מנוע ברכב הנ"ל בעבר הלא רחוק, אנסה לברר לך עוד פרטים אם אתה מעוניין.

• ספונסר פורום
פורסם

החלפת מנוע למנוע מיבוא תעלה כ12 אלף שקל כולל עבודה,החלפת רצועת תזמון ומשאבת מיים+רצועת בלאנסר ומסננים.

אורן

פורסם

קודם כל גילוי נאות הרכב המדובר הינו שלי.

לגבי המנוע, ב160K קילומטר עקב החלפת טורבו פורק המנוע מיוזמתי , הוחלפו מיסבי קרנק וטלטל , בנוסף הוחלפה המשאבת מים לאחת עם מניפות מתכת , וכמובן הוחלפו כל האטמים למיניהם , אטם ראש הוחלף לאטם SPESSO עם טבעות וברגי ראש הוחלפו לARP .

המזרקים הוחלפו לטובת מזרקים מוגדלים , הסעפת פליטה נזרקה לטובת סעפת טובולרית של TIG ART , הקלאץ קראמי הבאתי מסדנת FLY MOTORS מאיטליה .

עקב המלצות של רוב בעלי המקצוע ומכיוון שהשאיפה הייתה לאזור ה350 עד 400 כוח סוס לא הוחלפו בוכנות וטלטלים למחוזקים , ומכיוון שגם מומי ולירן היו עם הגיר והדיפרנציאל המקוריים החלטתי לא לגעת בהם .

הטיפולים לא יקרים כמו שחשבתי , החלפת שמן ופילטר שמן באיזור ה500 שח, גם הביטוח לא יקר בערך 2500 מקיף לנהג מעל 24.

יוני

פורסם

תודה רבה אורן!

הלכתי היום לטריידמוביל בחולון, יש שם 20V כחולה די מוזנחת. אפשר לומר שרואים בברור שעבר עליה עשור. ממש חבל... היא שם מתוך טובה לחבר (הבעלים) של אחד המנהלים שם. דפיקות קטנות, פנסים מתקלפים, טמבון קדמי שבור, צבע מתקלף, מושבים קרועים, שלא נדבר על הריח, בDL של סבא שלי היה ריח דומה. מה גם שתפס אותי איש המכירות הכי חלקלק שראיתי בחיים, אני מקווה שאף אחד לא נופל קורבן לחרטוטים שלו... שונא מגרשי רכב.

פורסם

פיליפ,הקופה הכחולה הייתה בבעלותו של בחור בשם דוד מאיזור המרכז,אם תרצה אשמח למצוא לך את המספר שלו לקבלת פרטים אמיתיים על הרכב,לפי זכרוני מאחד הטיולים שאילן פייביש אירגן לרכב סעפת פליטה שמומי בנה.

לגבי תחזוקה של הקופה,כמו כל רכב בן 13 שנים ישנן את התקלות הרגילות,וכמו שציינו חשובה מאוד התחזוקה שעבר הרכב בידיים הקודמות,דגש יש לשים לטורבו שלא יעשן,מחלה.:|

בבעלותי קופה מזה שנה וחצי,מעבר ליישור קו נרחב (ביותר) שעשיתי לאחר קנייה עקב עמידה של הרכב תקופה וטיפולים שגרתיים לא צצו שום בעיות,והרכב כרגע עומד על כ 160K.

משתנה נוסף הינו המקום שבוא אתה מטפל,המחירים בצפון (חיפה וסביבותיה) יותר זולים וללא פגיעה באיכות וטיב העבודה.

פורסם

המחיר במגרש היה 65 אלף, אבל לדעתי אפשר לקבל אותה תמורת 5-10K פחות (!!) אחרי שיחה עם הבעלים הנוכחים. גם אם היא מושלמת מתחת למכסה (אני בספק) צריך להשקיע הרבה בקוסמטיקה כדי להביא אותה למצב טוב. אלא אם זה לא מעניין אותך. והיא מריחה כמו נבלה! אולי אפשר להשיג עליה עסקה ממש טובה, מה שיכול לאזן את המצב...

פורסם

טועה בענק, עד כמה שידוע לי לא היתה גרסא אטמוספרית (או שאני טועה בענק)

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
מספר אנשים חזרו והעלו פה את המילה טורבו.

עכשיו ממה שאני זוכר, לא הייתה גרסה מודגשת של הפיאט קופה, או שמא אני טועה בענק?

טועה בענק, עד כמה שידוע לי לא היתה גרסא אטמוספרית (או שאני טועה בענק)

On its launch in 1994, the Coupé was available with a four cylinder, 2.0 L 16V engine, in both turbo (195 bhp) and normally-aspirated (139 bhp) versions. Both engines later versions of Fiat's twin-cam design and inherited from the Lancia Delta Integrale, winner of the World Rally Championship a record six times. 1996 brought in a 1.8 L 16V engine (not available in the UK, 130 bhp), along with a 2.0-litre 5-cylinder 20V (147 bhp), and a 5-cylinder 2.0-litre 20V turbo (220 PS (217 hp/162 kW)). With a 0-60 mph time of 6.3 seconds, and a top speed of 155 mph (250 km/h) the Fiat coupe was among some of the quickest european front wheel drive cars of it's day.

שניכם טועים בענק, היו גם וגם. :)

פורסם

בארץ קיבלנו רק את דגמי הטורבו.

בחול אכן ניתן למצוא גם דגמים עם מנוע ה16V 1.8 מהפונטו/ברקטה/בראבו, או מנוע ה2.0 20V מהבראבו/סטילו (אם אני לא טועה)

!AWDSOME

פורסם
On its launch in 1994, the Coupé was available with a four cylinder, 2.0 L 16V engine, in both turbo (195 bhp) and normally-aspirated (139 bhp) versions. Both engines later versions of Fiat's twin-cam design and inherited from the Lancia Delta Integrale, winner of the World Rally Championship a record six times. 1996 brought in a 1.8 L 16V engine (not available in the UK, 130 bhp), along with a 2.0-litre 5-cylinder 20V (147 bhp), and a 5-cylinder 2.0-litre 20V turbo (220 PS (217 hp/162 kW)). With a 0-60 mph time of 6.3 seconds, and a top speed of 155 mph (250 km/h) the Fiat coupe was among some of the quickest european front wheel drive cars of it's day.

שניכם טועים בענק, היו גם וגם. :)

דווקא במקרה הזה שנינו צודקים :wink:

• תוכן חדש...