Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
SURUK שלום

אני חושב שהייתי מהבהב משום שהלאה בדרך למעשה נוסעת פצצת זמן שאי אפשר לדעת את מי היא הולכת להרוג,אז לא עדיף לבקש ממנו בהבהוב להזהר ? שים לב כמה הנהגים האחראיים כאן עומדים על כך שיש להכניס למי שמסכן חיי אחרים,מהירות כזו אכן מסכנת וכדאי לנסות לאותת לנהג כזה.

ציקי רון

אתה אמיתי? :shock:

אף אחד בשרשור הזה לא מהבהב כדי שזה שמולו יסע בזהירות, אלא רק כדי שהוא לא יחטוף דו"ח. :roll:

פורסם
כיצד אתה מצליח להבחין במהירות של רכב המגיע מהנתיב הנגדי, ולקבוע אם הוא נוסע על 180 או במהירות אחרת?

ל'

חוש גברי :-)

פורסם
HAIM FR אתה מדבר על הכביש עם הגשר ליד צפת?

נראה לי שעל הכביש הזה הוא מדבר...

חבר שלי קיבל דו"ח על שהוא נסע שם 120. הוא טען שהוא ראה שהכביש פתוח ורחב ואין סיבה לא להאיץ.

פורסם

כל סןף שבוע אני נוסע אשקלון- ת"א, הרצליה וכעיקרון, מרכז.

לא יצא לי אף פעם להיתקל במישהו שמזהיר אותי מפני מכמונת או ניידת.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

שלום חנזו

כעת יהבהבו לך הרבה יותר,מתגבשת קבוצת הבהוב כאן בפורום אשר במקביל לדיווח מפורט על מיקום האכיפה החדשה כנראה גם תהבהב,לפחות מתוך הגזרות המרות יצא טוב בדמות אחדות והתלכדות של הנהגים האחראים מאוד מהפורום שרובם מסכימים כמעט פה אחד שיש לצאת למלחמה גם במקומות המועדים,כך שלדעתי תתקל בעתיד הקרוב גם ברשימות התפוצה כאן בפורום וגם במסה גדולה יותר של הבהובים.

חברים קחו יוזמה והפיצו את מיקומי המצלמות החדשות והעבירו גם לחבריכם בקשה זו,הרווח כולו שלנו,בנוסף להרתעה החזקה שכבר קיימת כעת תתווסף הרשימה שיכינו חברי הפורום והנה בא גואל לישראל בנושא התאונות.

בהצלחה לנו

ציקי רון

פורסם

כבר שנים רבות (מאוד) שאני לא נתקל בהבהוב אורות לצורך התראה והזהרה מפני מכמונת לייזר. בתחילת שנות השמונים כשרק קבלתי רישיון נהיגה אני זוכר את עצמי מתריע לאנשים שבאים ממולי ולא פעם קבלתי גם אני התראה שכזאת.

אז בעבר הרחוק הזה ידעת שאם מישהו מאותת מולך אזי ברור שבעוד זמן קצר תראה שוטר שעומד ללזור עליך. היום אם אתה רואה מישהו מאותת מולך יותר סביר שהוא מאותת לזה שלפניו שינסע יותר מהר, מאשר כוונתו להתריע מפני מכמונת מהירות שנצבת לפניך.

דרך אגב, למה כל ההודעה הראשונה מודגשת ובכתב יותר גדול מהרגיל ?

פורסם
כיצד אתה מצליח להבחין במהירות של רכב המגיע מהנתיב הנגדי, ולקבוע אם הוא נוסע על 180 או במהירות אחרת?

ל'

עובר באמצע ומחכה לבוחן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...