Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.

כתבת באריכות, ולא אמרת דבר. בוא נעבור עכשיו נקודה נקודה ונתייחס לגבב השטויות שכתבת:

1. תקן אותי אם טעיתי, אבל הראשון שכתב שהתקשורת צהובה ושמאלנית היה אתה עצמך. אני בטוח לא הזכרתי משהו בכיוון הזה. אין לך על מי להלין שהפוליטיקה הסתננה בדרך לא ידועה לדיון הזה - אלא על עצמך.

בוא נחשוב על זה שוב - תנסה קצת יותר להתאמץ בקריאה:

התקשורת בארץ היא פשוט שערורייתית, צהובה ועקומה (שמאלה למי שלא שם לב עדיין).

נטפלים לקצין שנתן את מיטב שנותיו בשביל המדינה רק בגלל שהוא הולך למועדון חשפנות שעד כמה שידוע לי, נמצא במסגרת החוק.

נשבר כבר מהיפי נפש ומזנות הכותרות, הגיע הזמן שהתקשורות תיתן דין וחשבון בפני מישהו.

1. "הדיבור בסביבתו הקרובה של הפקודים שלו..." - אתה פקוד שלו? ניסית פעם לתפוס אותו באמצע הלילה? אתה מכיר פקוד שלו, או שכרגיל אתה ניזון מרס"ן שמועתי? ואם הוא לא זמין בלילות כי הוא ואישתו עסוקים בפעילות ספורטיבית מהנה, זה מאיר את חוסר המענה שלו לטלפון באור חיובי יותר? או אולי שלילי? מעבר לכך, אם לא ניתן להשיג אותו, יש לו סגן מתחתיו, יש אלופי מטה נוספים במקביל אליו ויש את הרמטכ"ל מעליו, שגם יכול לטפל בו במידת הצורך. אם הוא לא טיפל בו עד היום, כנראה שהוא בכל זאת עונה לטלפונים, גם אם באותו זמן זוג שדיים חייכני מקפץ מול פניו, או שהוא ואישתו עסוקים מאוד.

יומיים לאחר שהפרשייה הזו התפוצצה ונחשפה, הופץ בקריה מכתב שנוסח בשם פקודיו:

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1069107.html

אני סומך יותר על הדעה שלהם (להלן:"פקודיו") מאשר על הדברים המתלהמים שלך שמנסים בכח להיראות מאוד חכמים.

1. במסגרת תפקידי הצבאי (וגם במילואים שאליהם אצא בסוף החודש הנוכחי) אני מדריך, ותחתיי יש חיילים שאני מפקד עליהם. אני יודע שלא תאמין, אבל הצ'ונגים יוצאים הביתה בימי שישי, בזמן שאני מתחפף לעיסוקיי כבר ביום חמישי בערב. אז מה, לפני שאני יוצא לבילוי, אני צריך לחשוב על הצ'ונגים המסכנים שנשארו בבסיס עוד לילה בזמן שאני נהנה? למה, אני אף פעם לא הייתי כמוהם?
    תבין, זה צבא. סביר להניח שככל שהדרגה שלך תהיה גבוהה יותר, כך גם תנאי השירות שלך, ובהתאם גם היציאות שלך, ישתפרו. אישית, לא חשתי ייסורי מצפון כשביליתי בזמן שהחיילים שלי נשארו בבסיס, ואני לא חושב שזה אפילו נכון להרגיש את ייסורי המצפון האלה. זה שלב טבעי בהתקדמות הפז"מ - ככה זה תמיד היה וככה זה גם יהיה.

אם זה מה שלמדת בהיותך חייל בצה"ל זה עצוב מאוד. אני חושב שמישהו צריך לשבת איתך (אולי המילואים זו הזדמנות ממש מצויינת בשביל זה) ולהסביר לך מה ההבדל בין מפקד צוות (מפק"צ) לבין מפקד כיתה (מ"כ) לבין מפקד מחלקה (מ"מ) לבין מפקד פלוגה (מ"פ) לבין מפקד גדוד (מג"ד) - - - - - לבין מפקד חיל הים!!!!!! מפקד של חיל שלם!!!! כמו שאמרתי - הבא אחריו בשרשרת זה הרמטכ"ל!! אולי יום אחד גם שר ביטחון! ואולי גם ראש ממשלה! אתה מדבר איתי על פז"מ בהשוואה לתפקיד של מפקד חיל!?! תגיד לי אתה שפוי!?! אולי אם נחפש טוב טוב גם נמצא את החגורת ב' שלו ונבדוק כמה ריבועים יש לו...ואני כותב שטויות...מישהו דיבר על זה שכשהוא נמצא בבית בלילות (או לא, זה לא משנה) מה שצריך להטריד אותו שה הצ'ונגימונג בש"ג שטוחנים אותו בשמירה?! האיש הזה אמון על בטחון המדינה שלנו בכל מה שקשור לגבולות הימיים שלנו! לא מדובר במדריך שיש לו כמה חיילים צעירים בצוות שלו!

1. אם רה"מ, בזמנו החופשי וכשאינו בתפקיד, מעוניין בלפ דאנס, אני הראשון שיפרגן לו (כן, אפילו אם זה ביבי). אני מעדיף שהוא יקבל החלטות מהותיות כשהוא רגוע ושקול מאשר שיעשה זאת בזמן שהוא לחוץ וטרוד.

שכחתי שראש הממשלה מחתים כרטיס כשהוא יוצא מהמשרד שלו ואז הוא כבר לא בתפקיד. אולי אפילו אחרי לילה סוער ב- "גו-גו" הוא יתקשר בבוקר ויודיע שיש לו סיקים. מה איכפת לו, יש לו ממלא מקום.

1. אתה כנראה לא מודע לזה, אבל עובדתית גברים לא מעטים, גם כאלה הנמצאים בתפקידי מפתח ובעמדות כוח, צורכים פורנו בצורה כזו או אחרת - מי במועדון חשפנות, מי במועדוני סאדו-מאזו למיניהם ומי באמצעות פיפ-שואו, סרטים או אפילו כמבקרים במוזיאוני סקס שונים. בינתיים, אני לא רואה מגפת הטרדות מיניות בקרב אותם פונקציונרים, ואם לומר את האמת, זה גם ממש לא היה משנה לי אם זוגתי, אחותי או הבת שלי היתה פקידה של כזה פונקציונר. למעשה, הייתי יותר מוטרד אם הוא לא היה מוצא את הסיפוקים שלו במקומות אחרים, כי אז קיים סיכון ממשי שהוא היה מחפש אותם אצל הפקידה שלו.

אתה עדיין לא מצליח לעשות את החיבור שאני מבקש שרק תבחן - אתה לא חייב לקבל אותו (בכל זאת אנחנו אנשים שונים עם דעות שונות) אבל רק תבחן אותו: אתה מגיע לתפקיד כזה בגוף כזה שאין שני לו בחברה הישראלית. זהו גוף שהחוקים, המוסר, הערכים, הנורמות, כללי ההתנהגות והדוגמא האישית הם כולם נר לרגליו - אתה פשוט לא יכול להרשות לעצמך! נקודה! סוף פסוק!

גברים אחרים לא מעניינים אותי כהוא זה! הוא עומד בראש מוסד או ארגון כזה שכולם מסתכלים עליו ובוחנים אותו לא רק על פי כישוריו אלא גם ע"פ הערכים, הנורמות והמוסר שלו! זו מדינה חופשית ואין שום איסור ללכת למועדונים כאלו - אבל לפי תפיסת העולם שלי ולפי הערכים שלימדו אותי בצבא זה מסוג הדברים שאדם כזה צריך להימנע מהם!

1. אין למעשה הזה שום השלכה על התודעה הציבורית - לא בארץ ובטח שלא בחו"ל (את מי מעניין מפקד חיל הים של פאקינג מדינה שהיא בקושי נקודה על הגלובוס?). אתה יודע מה, למה אנחנו הולכים רחוק? קלינטון העסיק מתמחה שלכלכה מעט את הברכיים (וגם את השמלה שקנתה ב-GAP). אז מה - בגלל זה הציבור האמריקאי פחות אוהד אותו? בגלל זה שועי עולם סירבו להיפגש עמו? לא! אלו הם חייו הפרטיים, ואם הוא בגד באשתו עם מתמחה שמצצה לו, זה עסק אישי שלו שאינו קשור כהוא זה לניהול ענייניה השוטפים של המעצמה הגדולה בעולם.

את אף אחד המדינה הקטנטנה שלנו זה לא מעניין. אנחנו רק מדינה שבשנתיים האחרונות הביאה אותה בשתי מלחמות, מאות הרוגים, סכסוכים דיפלומטיים עם כל מדינה שמגנה אותנו, נושא הגרעין באיראן...כלום. מי שמע עלינו בכלל?? ישראל?! לא רוכבים שם על גמלים!?

שוב - אנחנו לא על אותו תדר. אתה גם בטח לא מבין למה עשו מזה כ"כ הרבה רעש בזמנו בארה"ב, ולמה דיברו על להדיח אותו ועוד ועוד... חוסר הבנה מאוד מאוד בסיסי.

כשאתה נמצא בתפקיד כזה, יש דברים שאתה פשוט לא יכול להרשות לעצמך לעשות. זה דבר שצריך לקחת בחשבון כאשר אתה מחליט שלשם אתה הולך. והעובדות הן שעד היום הוא מעולם לא התפלא למה התנפלו עליו בגלל זה. גם הוא וגם חברינו מחיל הים. מעניין מאוד. אתה היחידי שחושב שהם צדיקים גדולים ורק מוצצים להם את הדם כי יש המון אנשים עם המון זמן פנוי וזה מה שקורה שמשעמם פה כ"כ.

1. לצערי, אינך מבחין בין מועדוני חשפנות המתנהלים באופן חוקי שהבנות מופיעות בהם מרצונן החופשי ובשכר ותנאים הולמים, לעומת מועדונים לא חוקיים המתנהלים במחתרת באופן לא חוקי ואשר סוחרים בנשים ומתייחסים אליהן כמו מכונות. מפקד חיל הים, לצערך, הלך למועדון מהסוג הראשון.

לשמחתי, אני לא מתמצא בסוג הזה של מקומות הבילוי. ודבר נוסף, נעולם לא שמעתי על מישהי שתמיד חלמה להיות חשפנית. ככה שגם אם משלמים להן שכר הולם - זה עדיין שפל מצידן.

1. שיהיה לך בהצלחה עם חברתך ואני באמת מאחל לכם שתזכו להקים בית בישראל. כתעשה מסיבת רווקים, אני בכל זאת מציע לך להזמין חשפנית. הבידור שבדבר בהחלט אינו מוטל בספק, ומי יודע, אולי תגלה עולמות שאפילו לא ידעת על קיומם :wink:

תודה (ההזמנה בדואר. תבוא, יהיו חשפניות!!:-P). אבל אני אמצא דרך הרבה יותר נעימה לי, לחבריי ולעוד אנשים להינות כמו שצריך גם בלי "התענוג" המפוקפק הזה.

1. הייתי עונה לך מה היה קורה לו הבת שלי הייתה רוצה להיות חשפנית, אולם אני אינני אבא ואף טרם נישאתי לזוגתי. תשובות היפותטיות אפשר לתת בשליפה מהשרוול גם מבלי להתחייב שזה אכן מה שיקרה בבוא היום במציאות, אולם כדי לשמור על הוגנות ולמען היושר הפנימי שלי, אני פשוט אענה לך בתשובה "לא יודע ואין לי מושג". דיה צרה בשעתה.

לסיכום, תהפוך את זה לאיפה שאתה רוצה - בסופו של דבר, לא הוא ולא אף אחד מהמקורבים לו לא קמו בקול צעקה שמה שעושים לו זה עוול. אם הוא (כמוך למשל) היה כ"כ בטוח ומלא אמון בצדקתו ובעובדה שאין שום פגם במעשים שלו - למה הוא מתנצל כמו כלבלב?! שיעמוד על שלו כמו גבר! היה במועדון חשפניות ושם ז** על כולם!

תחשוב על זה שוב, ואז עוד פעם אחת ואז פעם אחרונה ודי - ותבין שאתה טועה.

"איחלתי לחייל בהצלחה"

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגיד, אם "הדיבור" הזה כל כך צלול וברור, אז איך זה שבמשך כל השנים אף אחד ממפקדיו של ציני לא עלה על הבעיה הזה? איך זה שלמרות הבעיה הקרדינלית בתפקודו - האיש קודם לדרגת אלוף?

לי ישנה תשובה אחת - כנראה שכל הסיפורים האלה מצוצים מהאצבע.

שוב, תעיין בתגובה הקודמת שלי ותמצא את הקישור לכתבה עם המכתב שהופץ בקריה.

אלעד, אני אחזק את הטיעון שלך, שאלתי את זוגתי (שתחיה) איך היא הייתה מגיבה אם הבוס שלה היה עושה דברים כאלה, היא הסתכלה עלי במבט עקום ושאלה "למה זה בכלל צריך להפריע לי?"

לשיטתה מדובר בפמיניסטיות משועממות שאין להן על מה לעשות רעש אז הן תפסו איזה קייס והן לא נותנות לו לרדת מהכותרות - זה הכל.

כי זה הרי בהיר ונהיר שכל עולם התקשרות בישראל מורכב כולו מפימיניסטיות משועממות שמחפשות לעשות רעש. ברור. מה חשבנו לעצמנו...

תתאמצו קצת יותר. בבקשה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

עם כל הכבוד מי שצריך לעמוד לדין ולהיזרק לכלא הצבאי זה מי שניסח והפםיץ את המכתב כי הערך הכי עליון בצבא הוא לקבל את המפקד שלך ולהיות נאמן לו גם אם אתה לא סובל אותו.

ולעניין מפקד חיל הים.

האיש בתפקיד 24 שעות ביממה 365 ימים בשנה (ואפילו יותר אם מדובר בשנה מעוברת). הוא לא אדם פרטי ואין לו הפרדה בין תפקיד לזמן פרטי (הוא לא מחתים כרטיס ולא עובד במקום עבודה רגיל. הוא בכוננות כל הזמן).

למרות שהמעשה שלו לא ראוי ולא תקין עדיין לא צריך להוציא מפרופורציה וההערה שהוא קיבל בהחלט מידתית למעשה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז בגלל שהוא בכוננות אסור לו גם לשכב עם אישתו? אסור לו לעשות שום דבר אלא להיות דרוך ומוכן למקרה שיקפיצו אותו?

מצטער להגיד לך אבל גם לאנשים בכוננות יש חיים וכל עוד הם זמינים, שיעשו מה שהם רוצים עד הרגע שיוקפצו. כל אחד בזמנו הפרטי הוא אדם פרטי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ברור שיש לו חיים אבל גם בזמנו ה"חופשי" הוא כפוף לנורמות מקום העבודה שלו.

פורסם
ברור שיש לו חיים אבל גם בזמנו ה"חופשי" הוא כפוף לנורמות מקום העבודה שלו.

צודק. אבל זה נורמות וכשעוברים על נורמות מכחכחים בגרון, מתנצלים ועוברים הלאה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי. הוא התנצל, העירו לו ובזה זה צריך להסתיים.

יש מקומות עבודה ששם אתה חותם על ספר אתיקה בן עשרות עמודים וסטיה ממנו תגרום לך לעוף מכל המדרגות אבל מדובר בחברות בין לאומיות ולא בגופים מקומיים.

פורסם

כל חייל הוא רעב עייף וחרמן, גם מפקד חיל הים

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...