Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמעט 4 שנים שיש לי מערכת של KDCW241וKenwood

ממש מרוצה ממנה רק שלאחרונה היא מתקשה בפליטת הדיסקים,דבר שלא הפריע לי עד שאתמול כאשר הכנסתי דיסק היא התחילה לעשות רעשי תקתוקים ופלטה הדיסק.

בתומקאר תומר אמר לי שהתיקון יעלה 180 ש"ח (סביר?)

עכשיו :אני בקרוב עומד לרכוב נוקייה N96 וחשבתי אולי במקום להוציא על התיקון אוסיף עוד מעט ואקנה מערכת עם חיבור יו אס בי שאוכל לחבר לn96.

*אשמח אם תמליצו לי על מערכת שהיא רק רדיו וחיבור יו אס בי (גם בעד ונגד מערכת כזו יתקבלו בברכה).

*חוצמזה אשמח להמלצה על מערכת די וי די שיש בה מסך מובנה שהיא נורמאלית במחיר הכי נמוך שאפשר.

תודה!

פורסם

שמע מערכת עם usb זה נחמד והכול אבל זה לא רעיון בכלל נחמד ולפעמים הוא מעצבן יצא לי לראות ולהשתמש בכמה מהם

החסרונות:

חלק מהשירים הוא לא מזהה או לא מראה על גבי ההמערכת

הסירבול הזה בכלל לא נוח

הוא נוטה להתקלקל והתיקון לא זול בכלל

* אפשר לחבר את הn96 שלך לחיבור של כמו אוזניות שיש עכשיו לרוב המערכות החדשות שזה מתחבר לאוזניות של הn96 שלך אם הוא מתפצל הכוונה אפשר לחבר לו אוזיות רגילות מוצאים את האוזניות מחברים כבל של (ממ לא זוכר איך קוראים לו) כמו של אוזניות משני הצדדים ואת השירים שאתה משמיע בפלא שומעים במערכת

התרונות:

לא צריך להסחב עם דיסקים הכול נמצא על גבי כרטיס זיכרון אחד קטן

====

יש מלא רדיו דיסקים מעולים

תסתכל באתר המערכות של pionner מעולים אין דברים כאלה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687200

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=678932

פורסם

שכחתי להגיד לך שגם לי היה באוטו kenwood משהו דומא לזה וזה מערכת סבבה אני מאוד מרוצה ממנו אבל לא יודע איך הוא עובד עם מגבר וכול הציוד השונה

אם תוכל לענות לי על השאלה שלי אני גם ישמח מאוד :)

פורסם

הממ יש לי מגבר כזה מעפן שעלה לי 1400 לא זוכר אפילו תחברה (כלומר את החברה) וסאב של קיקר סי אחד משהוא כזה מקדימה קומפוננט מורל פולס ומאחורה שש על 9 של דרגסטר כאלו ב400 ש"ח.

תמגבר (כלומר את המגבר) והסאב קניתי בטומקאר אצל תומר והוא חיבא לי את זה לקנווד לא יודע איך,הקיצר הכול נשמע טוב מאוד.

ד"א לא שאני כזה מבין אבל גם אני מאוד מאוד מרוצה מה קנווד שלי היא שרתה אותי בנאמנות ובאורך פלא התחילה לעשות בעיות רק שנייה לאחר תום האחריותהנדיבה של השלוש שנים שלה.

פורסם

אם יש לך תקציב להשקיע עכשיו במערכת נורמלית שנעה בסביבות ה500 עד 700 אז תשקיע אותה בpiooner חברה עם מוניטין והכול אני בספק גדול אם הם יעשו לך בעיות אחרי תום האחריות. (הכול תלוי באיך שאתה מתייכס אליה דיסקים שרוטים וכו')

אם אין לך כול כך תקציב למערכת טובה יש לך חברות קצת פחות טובות עם מוניטן קטן יותר מאשר לpiooner אבל זה לא בהכרך שהם פחות טובים.

• תוכן חדש...