Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לצאת או להשאר בצבא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר שנה וחצי בצבא.

התגייסתי לקרבי (תותחנים) בסה"כ היה לי שם שירות לא רע בכלל.

עד שלפני כחצי שנה התחילו להופיע אצלי טיקים (כנראה תסמונת טוראט)

מדובר בקולות ממש חזקים בלתי נשלטים (נביחות,צווחות קולות) בעיה לא הכי קלה אבל אפשר להסתדר איתה.

בעקבות זה יצאתי מקרבי ועכשיו אני עושה יומיות בתפקיד שאני לא ממש מרוצה ממנו עד 5- 5 וחצי.

לא ממש טוב לי איפה שאני נמצא ולצערי בררתי ואני יכול לצאת רק על פרופיל נפשי.

הגישה האינטרסנטית שמצד אחד אני מרגיש שאני מבזבז את הזמן ואני יכול בעצם להתחיל את החיים לעבוד/ללמוד ולעשות כסף ומבחינתי יש לי סיבה אמיתית לצאת.

ככה שבאופן אישי אני לא ארגיש משתמט ואני חושב אפילו על אופציה של שירות לאומי.

מצד שני כל אזרח במדינה צריך לעשות 3 שנים וזה אחת מהחובות שיש במדינה הזאת וגם יש מעסיקים שיסתכלו על אדם שלא סיים צבא בעין אחרת. וזו גם סוג של התמודדות עם המצב.

מה אתם הייתם עושים?

פורסם

אני מכיר מספיק אנשים שלא שירתו בצבא בכלל או שיצאו באמצע ומצליחים למצא עבודות בחברות גדולות: סלקום הוט ואורנג' לדוגמא.

תעשה מה שטוב לך, אל תדפוק חשבון לאף אחד. אלה החיים שלך.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תשאר , אם לא בשביל המדינה בשביל עצמך .

אם זה באמת לא משפיע על הבעיה שלך , תמשיך את השירות שלך .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בוא נגיד שזו החלטה מאוד לא פשוטה לצאת מהצבא.

אלא אם כן זה ממש לא נסבל , אני במקומך הייתי נשאר בצבא ומסיים את השלוש שנים שלי בכבוד.

גם מסיבות של "אני את שלי עשיתי" , ו"בזמן שכל ישראלי בגילי בצבא גם אני צריך לעשות את זה" וגם מהסיבה שאתה מתכנן להמשיך לחיות בארץ וזה סוג של פאק בתחושה שלך עם עצמך שלא עשית צבא במדינה כמו שלנו.

תנסה למצוא תפקיד שלא תרגיש אדיוט שאתה עושה אותו , משהו שאתה רואה את ההגיון בעשייה שלך. אם לא תצליח , וישבצו אותך בתפקיד עציץ , תנסה להפיק מזה את התועלת ולנסות לעבוד/ללמוד/לנצל את הזמן שלך.

מה שחשוב בסופו של דבר זה התחושה שלך עם עצמך.

זו לפחות דעתי , אני בטוח שיש הרבה שחושבים אחרת...

וואלאק אתה!!

פורסם

אותי העיפו מהצבא ואני מסתדר מצויין.

לא מצטער על אף רגע, אולי חוץ מקשהייתי בקצינייה והייתי צריך לז**ן את המכיות שהיו באות אלינו בלילות לראות סרטים ביס ולשחק סנוקר לפני שג'ינגי שבר שמה את השולחן.

פורסם

איך התחילו הטיקים? סתם ככה יום אחד קמת והתחלת להשמיע קולות?

(סליחה אם אני חודר לפרטיות, זה פשוט מעניין, ראיתי המון תוכניות על זה בערוץ 8).

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

לדעתי תצא, למה לסבול?

אני רואה המון חבר'ה בגיל שלי שאו שלא התגייסו או שהשתחררו אחרי זמן קצר.

אחרי שנה נחשב שעשית שירות צבאי ככה שזה לא באמת משנה, ואני מאמין שאם יש לך עבר של שנה וחצי וזה רשום, מה ואיפה היית, אז לא תהיה לך בעיה של עבודה!

רק שתדע רוב הדברים שמספרים זה ממש בולשיט ואין שום בעיה לצאת מהצבא ולהסתדר!

ומה שיש לי להוסיף זה שאני מקנא באלה שלא עושים צבא, אם זה מבחינת עבודה או לימודים, בכל מצב הם שלב מעליי בחיים.

לגבי התגובה של: ''אני את שלי עשיתי'' שלך זה יכול להיות גם שנה וחצי...! ולגבי ''כי כולם בצבא'' תתעורר! ותראה איפה באמת כולם... (את זה אני אומר בתור אחד שרואה המון חבר'יה מהשכבה שלי ושכבה שמעליי שיצאו מהצבא).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בא תנסה להסתכל על זה בצורה אחרת, אם אתה יוצא וכרגע אתה נמצא בבעיה לא פשוטה של הטיקים, מה הסיכוי שמקום עבודה יקבל אותך עם זה? ( אני לא מתכוון חלילה לזלזל או להעליב ואני ממש לא יודע את חומרת הבעיה) תנסה לחשוב עשרים צעדים קדימה ולא אחד ,אתה יודע את חומרת הבעיה , אז תנסה לשים את עצמך במקומו של המראיין שיראיין אותך לעבודה,

אתה הייתה מסכים לקבל את עצמך במקומו?

יש לך בעיה שהתחילה בצבא , הצבא אמור לטפל לך בבעיה אסור לך לעזוב את הצבא עד שלא תקבל טיפולים או לפחות אישור לטיפלים באזרחות.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אנשים כמוך יש עוד אלפים. למה שאתה תיצא והם לא?

הטיקים שיש לך לא מייחדים אותך, התפקיד שלך משעמם ולא מועיל בדיוק כמו בשביל החבר שלך שמבצע את אותו התפקיד ואין לו טיקים.

תישאר.

נקודה.

לכל אלה שאמרו שהיום זה נהוג ואין בזה שום קלון - אני נגעל לקרוא את התגובות שלכם. אם אנחנו לא נעזור למדינה הזאת אז מי יעזור לה?

גם אם אתם מרגישים שאתם עושים סתם תפקיד, היום/מחר אנשים יפסיקו להתגייס בגלל החשש שהם לא יועילו מספיק ואז מה יהיה?

מזל שיש פה מדיי פעם הודעות כמו של עידן שגורמים לי להבין שיש עוד אנשים בתלם פה בפורום...

Back to the original - NC again.

פורסם

הצבא ישמח לשחרר אותך , כדי להמנע מתשלום עתידי .

אני מציע לך להתייעץ עם עורך דין , שמתמחה במקרים כאלו .

יתכן (וחלילה) תזדקק לטיפולים רפואיים ממושכים ויקרים , ולכן אסור לך לעזוב את הצבא עד שהוא יקבל אחריות מלאה למחלה שלך .

גם אם התפקיד משעמם , גם אם אתה שוטף כלים , אסור לך לעזוב את הצבא , עד שלא התייעצת עם עורך דין , שילווה אותך .

אני מקווה שתהיה בריא .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

מזל שיש פה מדיי פעם הודעות כמו של עידן שגורמים לי להבין שיש עוד אנשים בתלם פה בפורום...

לא יודע אם התכוונת אליי או לעידן אחר, אבל בכל אופן אני מעודד גיוס בהחלט,אבל לצערי קצת מתייאש מהעניין.

לפותח השרשור,

לא הייתי ממליץ לך להשתחרר לפני שהצבא מכיר בכך שהבעייה הרפואית התחילה לך במהלך השירות (ותתכונן לכך שזה לא הולך להיות קל).

אחרי שהצבא הכיר בבעייה שלך ולוקח את הטיפול בבעייה תחת חסותו, אז תעשה חושבים עם עצמך אם אתה רוצה להשאר או להשתחרר.

בגדול, אם הבעייה נסבלת הייתי ממליץ לך להשאר בשירות כי זה גם יוכיח המון על עצמך,ובכלל תסיים את מה שהתחלת.

אם הבעייה לא נסבלת או שגורמת לך אי נעימות תעשה לעצמך שיקולים לגבי האפשרויות העומדות בפנייך ותגיע להחלטה הטובה ביותר.

שיהיה בהצלחה ורפואה שלמה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא יודע אם התכוונת אליי או לעידן אחר, אבל בכל אופן אני מעודד גיוס בהחלט,אבל לצערי קצת מתייאש מהעניין.

אליך.

תחשוב שכל הודעה שאתה אומר בנושא הזה נאמרת על ידי 2 אנשים כי אתה בהחלט מדבר גם בשמי.

Back to the original - NC again.

פורסם
אני מכיר מספיק אנשים שלא שירתו בצבא בכלל או שיצאו באמצע ומצליחים למצא עבודות בחברות גדולות: סלקום הוט ואורנג' לדוגמא.

תעשה מה שטוב לך, אל תדפוק חשבון לאף אחד. אלה החיים שלך.

צודק, גם על הדרך אל תשלם מס הכנסה ומע"מ וכו'.

אחרי הכל זה החיים שלך לא?, אז "אל תדפוק חשבון לאף אחד".

הזוי.:shock:.

אנשים חיים פה בסרט כאילו המדינה פה קמה על מי מנוחות.

לא מבינים שסה"כ אנחנו פה בקושי 60 שנה ועדיין לא מצליחים לשרוד.

אם כל אחד שטיפה לא מתאים לו איזה תפקיד בצבא יתחיל לצאת, לא יהיה לנו צבא בסוף ואולי גם ניעלם יום אחד.

אבל העיקר שלקאררה יהיה מספיק כסף , בהחלט פרופורציה נכונה לחיים.

רק חבל ששום הון שבעולם לא מחזיר את הגלגל אחורה.

under construction..

• תוכן חדש...