Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי בעיה חדשה: השלט של האזעקה לא מנתק אותה. הוא "עושה קולות" של בטריה בסדר (גם החלפתי וגם הנורה בשלט נדלקת), אך האזעקה לא מתנתקת.

לעומת זאת, בשלט השני, של זוג המפתחות הנוסף זה בסדר.

למי פונים? חשמלאי?

והאם יש סיכוי לעלות הבעיה אם אני באה אליו עם השלט "שלא עובד" וללא האוטו (כדי להותיר את החבר נטול גלגלים בזמן שאני מתקנת) והאם בכלל אוכל לדעת שעכשיו הוא עובד.

בקיצור, עצתכם תמיד תועיל.

תודה,

ענת

פורסם

יש לגשת עם השלט, ועם הרכב, למתקין שברשותו, מד תדרים. אז, לבדוק אם השלט משדר, אם לא, יש לנסות להחליף סוללה בשנית, לחדשה מאריזה, אם עדיין לא ישדר תדר ראוי, אזי השלט לא תקין.

אם השלט משדר, את אותו התדר כמו השלט של הסט מפתחות הנוסף, זה שפועל, יש לנסות לבצע לימוד מחדש.

אם לא ניתן יהיה לשחזר את פעולותו, יתכן ותוכלו לשכפל שלט לפי זה שפועל, בשוק יש מספר דגמים של שלטים "אוניברסליים" ,ורק חלקם מתקדם יותר ,ומאפשר שיכפול לדגמים מסויימים ואשר שלט אוניברסלי בסיסי לא יוכל להעתיק.

באם מדובר באזעקה חדישה יחסית ומתקדמת, שיכפול שלט נוסף, עלול להתבטא ברכישת שלט מקורי תואם של מערכת האזעקה הקיימת ולימוד המערכת להתייחס אליו.

בשוק קיימים אזעקות לא יקרות, ואשר לעיתים (במיוחד במקרים בהם האזעקה הותקנה על ידי יבואן הרכב בשלב שטרם מסירתו ללקוח, כאשר הרכב היה חדש, ועדיין ב"בונדט") עלות רכישת שלט מקורי יקרה באופן יחסי, אז כדאי, לשקול החלפת מערכת האזעקה קומפלט, גם אם כרגע התיאור הזה נשמע לא סביר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...