Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסי ערפל, פג'ו 205.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מחבר 2 פנסי ערפל מקוריים של פג'ו.

עכשיו, יש לי כפתור בתוך הרכב שמפעיל לי את הפנס ערפל האחורי, אני מעוניין לחבר את 2 פנסי הערפל הקידמיים לחוטים של הפנס ערפל האחור, ככה שכשאני אפעיל את הפנס ערפל האחורי ידלקו גם הקידמיים, כמובן עם פיוז בניהם.

השאלה היא, האם זה יעמוד בעומס? אם לא אז לאן לחבר את הפנסי הערפל הקידמיים? איזה פיוז לשים בניהם?

אני בנוסף מעוניין לחתוך בטמבון הקידמי את הצורה לפנס ערפל, מאחר והטמבון שבו יש חתך מובנה הוא נמוך מידי בשבילי.

תודה רבה מראש.

פורסם

אז תהייה יצירתי! שמו לי במוסך כפתור מדליק עם LED, שיושב בדיוק איפה שהיה קידוח מגעיל לנורת חיווי של אזעקת עתיקת יומין.

אני מציע שתסתכל על הרכב, תבדוק איפה יכול לשבת כפתור עם צורה נאה ונורת חיווי שתוסיף עניין - ואז תרכיב את הפנסים כדי שיפעלו דרכו.

פורסם

אין צורך להיות יצירתי.

יש דגמים של 205 שהגיעו עם פנסי ערפל קידמיים וכמובן עם מתג אינטגרלי מהיצרן שמדליק אותם. כל 205GTI או פיג'ו 106ראלי מהדור הראשון יכולות להיות תורמות אברים פוטנציאליות עבורך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

התקנה נכונה הנ כך שמתג ההדלקה יתן רק זרם נמוך לפיקוד ממסר (RELAY) מיוחד שיסגר ויעביר זרם, דרך נתיך (פיוז) אל 2 פנסי הערפל.

כך מע' פנסי הערפל מוגנת ע"י הנתיך ועל מתג ההפעלה לא נופל עומס חשמלי רב ונמנעים מפלי מתח בקו פנסי הערפל.

עבודה לא נכונה בחשמל רכב עלולה לגרום נזק, קצרים ואפילו שריפה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

יש מקום מוכן לארח סוויץ' כזה?

בכל מקרה אני הייתי מעדיף משהו אחר, חדש לגמרי ורצוי כזה שמאיר יפה את הלילה כשהוא דולק.

מה עוד, שזה לא זול במיוחד. אני מניח שסוויץ' רגיל עם נורה יעלה בסביבות ה-20-30 ש"ח.

http://cgi.ebay.co.uk/PEUGEOT-205-206-306-REAR-FOG-LIGHT-LAMP-SWITCH-8-PICS_W0QQitemZ300293622002QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item300293622002&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1700%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

• תוכן חדש...