Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי mr2 שנת 2003 גיר רובוטי

הבנתי שהגיר והקלאץ' די בעייתיים, הקלאץ' שלי כבר עכשיו מחליק וגמור/מת אני צריך להחליף לאחד חדש עכשיו.

השאלה שלי האם שווה להתחיל לעשות משהו עם האוטו (אני מחפש קצת תוספת כוח אחרי הכל אני לא נהג מירוצים ולא משתולל הרבה בכבישים) והאם כל תוספת קטנה לא תסכן את חייהם של הגיר והקלאץ'?

תודה מראש

נ.ב- אם עלה לכם בראש הסבה לידני אז אני לא מעוניין:roll:

yyyyy023bgrl.jpg
פורסם

בארה"ב יש המון קיטים לכל מני הספקים. לטויוטה יש מנוע דומה עם טורבו, זו גם אופציה.

תתחיל מהסבה לגיר רגיל ואח"כ נוכל לדבר על הוספת סוסים.

פורסם

כל עוד תוספת כוח אינה גדולה אז לא צריכה להיות בעיה עם אמינות/עמידות של הגיר.

אם גלאצ' כבר עכשיו לקראת סיומו אז זה ידרוש טיפול איך שלא תסתכל על זה.

מבחיתנ מה עושים - בשביל תוספת קטנה - בטח צריך ללכת על שיפור יניקה ופליטה.

אני מניח שיש קיטים מוכנים בחול.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
נ.ב- אם עלה לכם בראש הסבה לידני אז אני לא מעוניין:roll:

תתחיל מהסבה לגיר רגיל ואח"כ נוכל לדבר על הוספת סוסים.

שנבקש מאלעד שיתחיל לנקד לך את ההודעות? :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא מעוניין להפוך אותה לידנית, חוץ מזה הבנתי שהגיר הזה זה ידני לכל דבר פשוט יש רובוט שמבצע את הלחיצה על הקלאץ':roll:

בנוגע לקיט יניקה פליטה - לא כלכך הבנתי מה זה אומר..

יש לי ברכב מותקן כבר פילטר אוויר של סימוטה אם אני לא טועה פשוט הוא נראה כאילו לקחו אותו מאיזה פורד אסקורט וצריך לנקות אותו דחוף או להחליף

פליטה זה אומר לעשות דוד פתוח וכדומה?

אמממ בנוגע לתקציב אני לא ממש סגור על עצמי לא רוצה להגיע ל10 ממש לא , בוא נומר לקראת ה4-5 זה יהיה סבבה , יש משהו בתקציב הזה? שוב אני לא מעוניין בלהוסיף כלכך הרבה כוח ולהתחיל לתכנן פה איך להוציא מהאוטו את המירב אני סתם מחפש משהו בשביל הכיף שלי שיהיה לי כיף לנסוע/להרגיש איך האוטו מגיב ואם יורשה לי לומר גם להנות מהצלילים שלו :roll:

בכל מקרה כבר אמרתי שאני לא בנאדם של מהירויות כל הזמן אז לשיקולכם

yyyyy023bgrl.jpg
  • ספונסר פורום
פורסם

אין צורך להפוך את הרכב לידני,תיבת הSMT שמשודכת למנוע הזה עמידה להספקים כפולים מניסיון של אחרים בחו"ל.

כדי להוסיף הספק משמעותית,טורבו או סופר צ'רג'ר יתנו את התמורה הטובה ביותר לכסף,אבל לא נכנס במסגרת התקציב.

לדעתי החלף קלאץ,בצע ישור קו בכל מה שנוגה לטיפול שוטף,והחלף צמיגים לגומי איכותי,לאחר מכן,אם תרצה תוספת כוח,תוכל לקבל תוספת כוח קטנה ע"י החלפת סעפת פליטה,ניהול מנוע חדש,וקיט יניקה קר,לדעתי,תוספת ההספק לא תהיה שווה את ההשקעה.

גילוי נאות,הרכב המדובר נבדק ע"י היום,וכל הכתוב מעלה הוא בהתאם למצבו.

אורן

• תוכן חדש...