Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני מתעניין בכישת קווליר.

בהנחה שהרכב מטופל כמו שצריך, האם 200 אלף זה הרבה למנוע של שבי? (2.2) שנת 98?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

יש בארץ כ"כ הרבה אקזמפלרים של הרכב למכירה, מידיים ראשונות או שניות עם קילומטרז' הרבה יותר נמוף גם בגרסא ידנית אפילו.

חפש משהו עם קילומטרז' נמוך יותר.

בנוסף, השאלה לגבי האם זה הרבה, זה תלוי אם הקילומטרים האלו נעשו מחוץ לעיר אז זה לא הרבה, אם זה קילומטרים של נסיעה עירונית זה המון...

ד"א אני שמעתי רק דברים טובים על הגיר האוטומטי של הרכב ועל המנוע שלו.

פורסם

18.5-19 ק'מ בשנה. זה בהחלט מעל הממוצע אך סביר מאוד.

טיפול טוב ואפילו מצוין לא מונע את הנזקים והבלאי של 11 שנים של נסיעה והרבה ק"מ. אני בטוח שצריך יישור קו מורכב יותר מיישור קו של רכב בן ארבע-חמש שנים. במידה והאוטו שמור ואתה מחליט שמתאים לך המחיר . קח את האוטו לבדיקה ( עדיף קומפיוטסט/דינמומטר) , ובמידה ויהיה משהו שדרוש תיקון או שיפוץ בקש לקבל הצעת מחיר (ניתנת בלי מחיר).

עלות הבדיקה - סביב ה350 ש"ח.

פורסם

ד"א אני שמעתי רק דברים טובים על הגיר האוטומטי של הרכב ועל המנוע שלו.

באמת ? כי אני דווקא שמעתי ההפך .

מה כל כך טוב בגיר 3 יחסי העברה ומנוע עצל ?

פורסם
18.5-19 ק'מ בשנה. זה בהחלט מעל הממוצע אך סביר מאוד.

טיפול טוב ואפילו מצוין לא מונע את הנזקים והבלאי של 11 שנים של נסיעה והרבה ק"מ. אני בטוח שצריך יישור קו מורכב יותר מיישור קו של רכב בן ארבע-חמש שנים. במידה והאוטו שמור ואתה מחליט שמתאים לך המחיר . קח את האוטו לבדיקה ( עדיף קומפיוטסט/דינמומטר) , ובמידה ויהיה משהו שדרוש תיקון או שיפוץ בקש לקבל הצעת מחיר (ניתנת בלי מחיר).

עלות הבדיקה - סביב ה350 ש"ח.

אם אני לא טועה עלות הבדיקה היא 420 ש"ח (עשיתי לפני פחות מחודש בדיקה לפני קניה בדינמומטר רעננה).

פורסם

יבגני 3 העברות יחס זה עד שנת 95-6 לא זוכר בדיוק.

מודל 98 בעל 4 הילוכים.

האם הדגם הזה (98 2.2) הוא באמת שברולט? של מי המנוע שבתוכו?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

200 אלף זה לא גבוה למנוע הזה בהנחה שטופל בקפידה . שלי אישית יחגוג בעתיד הקרוב 200 והמנוע נראה ונשמע ללא דופי.

למרות שניתן למצוא בפחות ק"מ באתר יד 2... הייתי דואג יותר בקשר לגיר -אבל ניתן לבדוק הכל!

Gn'f'R

• תוכן חדש...