Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה קצת טיפשית,

כשאומרים שמערכת לאוטו (שכוללת את הרמקולים), היא 100 וואט האם הכוונה שכל רמקול במערכת הוא 100 וואט או שביחד סהכ הרמקולים משלימים 100 וואט?

תודה על התשובה וסליחה על הבורות :-D

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

כשמדברים על "מערכת של XXX וואטים", נניח לצורך חישוב של עובי כבלים, גודל מצבר/אלטרנטור וכו', אנו מדברים על סך כל הוואטים המופקים מהמערכת.

רמקול של 100W, הכוונה לרמקול שסופג 100W.

מגבר של 100W, הכוונה למגבר שמפיק 100W.

פורסם

זהו, אז אם למשל יש לי 2 רמקולים שכל אחד מהם מפיק 40 וואט, זה אומר שאני צריך עוד 2 רמקולים לצורך העניין שיפיקו 60 וואט כדי שהמערכת (מבחינת הרמקולים) תהיה 100 וואט, או שכל רמקול במערכת יהיה צריך להיות 100 וואט?

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

לא בהכרח צריך, אני פשוט רוצה לבדוק משהו.

מצאתי שני רמקולים של קליירון שכתוב עליהם שהסיבולת המקסימלית שלהם היא 40 וואט, זה אומר שאם אני בונה מערכת של 100 וואט הם לא יתאימו (אם הבנתי נכון מההסבר) ?

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

חבר, תסביר קצת יותר את עצמך בבקשה.

מה אתה בדיוק רוצה לעשות ומה שאר חלקי המערכת?

איזה רדיו דיסק יש לך?

יש לך מגברים?

איזה רמקולים כרגע מותקנים?

פורסם

תראה, אני כרגע בודק אפשרות של מערכת רדיודיסק, ובמקרה מצאתי בבית 2 רמקולים שכתוב עליהם מאחור:

Power Handling: Max 40W.

האם זה אומר שהם יתאימו למערכת של 40 וואט בלבד?

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

אם הבנתי אותך נכון אתה שואל

אם הרמקולים שיש לך בבית יכולים לספוג מעל 40 וואט

כאילו מגבר שהוא יותר מ40 וואט רוב הפעמים רמקול יכול לספוג מעל מה שמוצהר

אבל גם אם לא יש כפתור גיין.

• תוכן חדש...