Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט ג'אנטים לגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, אחת משלושת הויארים שהגיעו איתנו בשיירה מנצרת. האמת יושב פשוט מדהים. אבל כל האלמנטים השחורים שיש על הרכב תורמים לזה (חציות סביב הרכב בשחור, פנסים קידמיים ואחוריים שחורים וחלונות כהים).

פורסם

ג'נט ממש יפה ומתאים לרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם.

החלטתי ללכת על הבורביט כיוון שמצאתי אותם במחיר מפתה,עם צמיגי קומאו חדשים.

המידה 215/40/16 מה דעתכם אייך יצא?

אני אצטרך לעשות כיוון פרונט?

DSC00309.jpg

DSC00310.jpg

פורסם

אהבתי אחינו...

"הקש על ה5 ביטוח ישיר, הקש על ה6 גיהנום :evil:"

"יש שלושה סוגים של נהגים: הנהג הזהיר (שמודע להכל), השיכור (שמודע לחלק) והאישה (מהסוג שלא מודעת לכלום מעבר למראת האיפור)"

פורסם

יפים. אבל, המידה לא גדולה מידי לרכב? (מבחינת המראה, לא מבחינה חוקית).

ושאלה קטנה - אתה לא מוכר את הרכב בסופו של דבר?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הם קצת מגושמים ויש כאלה שיגידו "יותר גדול יותר יפה" מרגישים מעט שהם כבדים בנסיעה.

אני כן מוכר רק עם מחיר הגיוני הרכב מושקע לא לחוץ למכור.

פורסם

הג'נטים יושבים פשוט יופי.

בתור בעל גולף כמו שלך, אני מת לשים כאלה על שלי. (הגולף שלי בצבע לבן)

קנית בחנות או מפרטי?

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

בן-אדם,אתה פשוט חייב להנמיך את האוטו :shock: יש לך רווחים בבתי גלגל בגודל של גוש דן.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.

• תוכן חדש...