Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר פסי רכבת

gilzz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, נסעתי לי היום מכיוון באר שבע לכיוון צריפין, בדרך עברתי את מעבר הפסים אחרי העיר רמלה- ממש ביציאה מהעיר לכיוון צריפין.

לפתע האורות החלו להבהב ואני לא היתי מספיק לבלום המשכתי את הנסיעה, במקום היתה מצלמה- אין לי מושג צילמה או לא כי היה אור בוקר ולא ראיתי שום דבר מיוחד.

רציתי לדעת באיזה מקרה המצלמה הזו מצלמת?

קראתי קצת בפורום על הנושא הזה, אך לא מצאתי תשובה לשאלה, זה היה הבהוב ראשון שני ועברתי.

אם מישהו מתכנן לכתוב תגובות כמו מטורף וכו.. תחסכו למה אני היתי מטר מהמעבר רכבת ולא היתי מספיק לבלום .

פורסם

מצלמה כמו כל מצלמה מצלמת את מי שעובר באדום ...

וכמו בכל מצלמה אתה אף פעם לא יכול להיות בטוח ב100% האם תקבל דו"ח או לא 8)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

למיטב ידיעתי, במפגשי הרכבת הזמן הקובע הוא לאחר ירידת המחסומים, ולא רגע התחלת הבהוב האורות וניגון הפעמונים.

ובכל מקרה, כפי שאמר pskicker, לא תוכל לדעת ב100%.

(יש גם "שומרים" במפגשי הכביש-רכבת שאמורים לרשום רכבים שעוברים. לך תדע אם רשם או לא.)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
למיטב ידיעתי, במפגשי הרכבת הזמן הקובע הוא לאחר ירידת המחסומים, ולא רגע התחלת הבהוב האורות וניגון הפעמונים.

ובכל מקרה, כפי שאמר pskicker, לא תוכל לדעת ב100%.

(יש גם "שומרים" במפגשי הכביש-רכבת שאמורים לרשום רכבים שעוברים. לך תדע אם רשם או לא.)

קראתי בפורום שהמצלמה מתחילה לצלם כאשר ההבהוב הראשון נכנס לעבודה.

זה ממש מטומטם לדעתי, אני לדוגמא היתי על 40 קמ"ש והיתי נורא קרוב לפס ואז הוא הבהב היתה לי את ההשהייה של מה עושים ובהבהוד השני חציתי את המעבר.

פורסם

אתה טועה, יש שם בוטקה עם שומר.(יוצא לי לעבור שם על בסיס שבועי בערך ותמיד כשאני עובר המחסום למטה או בדרך למטה)

למיטב ידיעתי מצלמה כזאת מצלמת שתי תמונות : לפני ואחרי , אם נכנסת לפני שהרמזור נדלק, לא תקבל דו"ח. אם נכנסת אחרי אז אתה בבעיה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש חילוקי דעות בנושא אני רואה.

אני נכנסתי שנייה אחרי שהרמזור נדלק , היתי בידיוק על המעבר והרמזור נדלק, עכשיו לבחור שגר קרוב לאזור- האם אתה בטוח שהמצלומות הללו לא פעילות? אני מדבר על המעבר רכבת ביציאה מרמלה לכיוון צריפין.

פורסם

אני נוסע שם לפחות 4 פעמים בשבוע לכל כיוון ולצערי אני מכיר את המקום טוב מאוד. לא ראיתי מעולם את המצלמה הזאת מצלמת (אפע"פ שיש לפניה תמרור המזהיר מאמצעי אכיפה), אבל בהחלט ראיתי נהגי משאיות ורכבים פרטיים מטורפים שחוצים את המסילה גם אחרי 5-6 שניות שהאור האדום מהבהב. צילום של המצלמה? לא ראיתי. האם היא פועלת בכלל? ייתכן מאוד שלא. האם קיבלת פלאש היום? 99.9% שלא.

מה ההסבר לכך שבאופן כללי לא ייתכן שהמצלמה תצלם אחרי 2 שניות מרגע הבהוב הרמזורים כמו בצומת מרומזר?

ברמזור פסי רכבת אין לך התראה מוקדמת כמו ברמזור בצומת (ירוק מהבהב ואור כתום = 5 שניות...ההתראה כאן היא בעצם הבהוב האורות- מקדים לרדת המחסומים), ולכן אין הנהג יכול לשער לעולם האם הרמזור הולך לדלוק או לא, ברגע שהוא עובר את נקודת ה"אל חזור" (המרחק מפסי הרכבת שממנו והלאה אין סיכוי להצליח לבלום ולעצור לפני קו העצירה).

Xbox12341

• תוכן חדש...