Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MP3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כבר הרבה זמן לא כתבתי פה אבל עכשיו יש לי בעיה חדשה:

יש לי אוטו חדש (וולקסוואגן טואראג V8 ). קניתי את האופציה של המערכת קול המוצלחת יותר (Navigation/Audio system II) שמגיעה גם עם מערכת ניווט. כיוון שהמערכת לא רעה בכלל יחסית למערכת שאינה אפטר מארקט (350 וואט עם 11 רמקולים) ואני לא מוכן להיפרד מהניווט והשליטה דרך המסך, אני רוצה להישאר עם ההד יוניט הנוכחי. הבעיה היא שהוא מגיע עם צ'יינג'ר של 6 דיסקים בלבד. אני מעוניין להחליף אותו בדיסק MP3 כלשהו, אבל שידע לדבר עם ההד יוניט הנוכחי. אחד הפתרונות הפופולריים נקרא phatbox. ניתן לראות באתר phatnoise.com. אבל הבנתי מפורומים של הרכב שלי, שהוא עובד רע מאד (רעשים, אין תדרים נמוכים כשמאריקים ועוד). האם יש מוצר כלשהו שיאפשר לי לשמוע MP3 במערכת שלי בלי להחליף הד יוניט ?

אני מצרף תמונה של ההד יוניט הקיים.

gal_lg_int_6.jpg

פורסם

אולי אפשר לחבר פשוט את כל הרמקולים להד יוניט אחר שתשים בתא הכפפות או איפה שהוא בדש בורד?

יכול לחסוך הרבה כאב ראש אם בר ביצוע

ככה גם האפשרויות של ההד יוניט הזה ישארו בתחום הניווט...

פורסם

אני יודע שיש מערכות מבוססות דיסק קשיח שאתה יכול לחבר למחשב ולמלא בMP3.

הקופסאות האלה דיי קטנות ויושבות בדרך כלל בתא כפפות ומשדרות בתדר FM לרדיו שלך.

אני יודע שלפיוניר יש כזה דגם לא זוכר את השם.

פורסם

לאילן יש פתרון בשביל זה. אני עובד במקום מסויים שבדיוק עכשו אנחנו פתחנו מתאם מיוחד עבור כל דיגמי וולקסוואגן האוודי הוא בשלבים ממש סופיים .המתאם מאפשר לחבר: צנגר MP3.צנגר DVD וכמובן צנגר רגיל 10 דיסקים.והכל נישלט על ידי המכשיר המקורי.אם אתה מעוניין בפרטים נוספים דבר איתי בפרטי.

פורסם

לאלפיין-תחפש באתר שמוזכר למעלה,יש שם כבר מתאם כזה.

ולבעל הטוארג, אין דבר כזה אין,תחפש טוב באינטרנט ותמצא.

במידה ולא מצאת נעזור לך. :lol:

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
לאלפיין-תחפש באתר שמוזכר למעלה,יש שם כבר מתאם כזה.

ולבעל הטוארג, אין דבר כזה אין,תחפש טוב באינטרנט ותמצא.

במידה ולא מצאת נעזור לך. :lol:

עופר מה המצב?

אני מדבר על מתאם אחד שמוסגל לישלוט על : צנגר DVD.MP3 וכמובן רגיל. מה שאני לא בטוח שיש באתר שמוזכר למעלה.

פורסם

באתר יש מתאמים לצנגרים מכל הסוגים,ואם לדוגמא לקחת מתאם של סוני אז אתה יכול לחבר כל צנגר של סוני,לחלק מהדגמים של הצנגרים יש מתאמים מיוחדים.

לגבי מתאם לדיוידי אני לא בטוח,אבל כל הכבוד שמישהו לוקח יוזמה ומפתח רכיב ישראלי(איזה פירגון). :lol:

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

תודה על התגובות.

זה לא רק עניין של מתאם. זה גם עניין של התאמה למערכת. אני רוצה שהשמות של השירים (MP3) יופיעו על מסך ה- LCD. האם זה אפשרי ?

פורסם
אולי אפשר לחבר פשוט את כל הרמקולים להד יוניט אחר שתשים בתא הכפפות או איפה שהוא בדש בורד?

יכול לחסוך הרבה כאב ראש אם בר ביצוע

ככה גם האפשרויות של ההד יוניט הזה ישארו בתחום הניווט...

אני מצטרף להצעה הזאת..

אני יודע שבפאג'רו קינג של חברה שלי הוסיפו DVD בנוסף למערכת BUILD-IN הקיימת שנמצאת באוטו..

ככה ישארו לך גם האופציות של המערכת המקורית מבלי שתצריך לגעת ולשנות אותן וגם תוכל לקנות HU mp3 מקצועי וטוב שיתן לך את הפונקציות הרצויות שאתה דורש (כתיבת שמות שירים וכו')..

תבדוק אם יש לך מקום פנוי בדש (במקום תא פנוי או משהו) או אולי אם יתאפשר (מה שלא נראה לי כל כך) בתא כפפות!

פורסם

לBMW ניראה אותך קונה רכב בחצי מיליון שקל ועושה את זה.מעבר לזה ברכב קיים מגבר מקורי ולא חיבור רגיל להד יוניט ותיקשורת בניהם נעשית על ידי כבל אופטי.

• תוכן חדש...