Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימון דריפט ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תן לי טיפה קרדיט שראיתי ושמעתי מספיק. ברור שניתן לעשות דריפטים ב-150 קמ"ש על מנחת מרווח או במסלול מרוצים. ראיתי מספיק יפנים משוגעים עושים את זה. אבל על הכביש מדובר בביצוע מורכב הדורש דיוק אדיר ולא מעט מזל. אני לא אומר שזה לא אפשרי להצליח לבצע את זה היטב, אבל רמת הסיכון מטורפת, במיוחד בארץ, שאין יותר מדי כבישים מרווחים ופתוחים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רמת הסיכון היא ביחס ישיר לטיב הרכב ורמת הנהג, מהיכרותי את אלכס - שניהם ברמה הגבוהה ביותר.

אז זה הרבה פחות מסוכן, אם נניח שניתן לך את הסיירה שלי ונגיד לך לנסות להעתיק את התרגיל מאלכס.

אביחי

פורסם
וגם ב150 להכנס בדריפט זה לא משהו מאגדות.

חוויתי את זה פעם אחת ויכול להגיד....שדיוק ב150 קמ"ש חייב להיות פי 3 יותר גבוהה מאשר ב100 קמ"ש.

ומי שעשה ב100 קמ"ש יודע שבשביל זה צריך לשלוט ברכב טוב טוב, כי אין מצב לטעויות.

אפילו הוא כותב שדריפט ב-150 הוא חווה רק פעם אחת, ושב-100 קמ"ש צריך דיוק מושלם כי אין מקום לטעויות. איך בדיוק זה מפריך את מה שכתבתי?

חוצמזה, שאם אין לך מנוע של M3 בסיירה אז גם אלוף העולם בדריפטים לא יצליח לבצע בה דריפט ב-150 קמ"ש :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
דריפטים ב 150 קמ"ש??? אני לא יודע איך אתם קוראים לזה, אבל...

נראה לי,

שאבא שלי היה קורא לזה:

פ ר נ ס ה.

:lol::lol::lol:

אלון.

גילוי נאות:

לאבא שלי עסק בתחום הרכב...

:wink:

אלון

שרק התחלתי לקרוא את מה שכתבת, היית בטוח שתגיד שהעסק של אבא שלך זה קברנות ;-)

ומניסיון קרוב - אחרי דריפטים במהירויות שכאלו אתה לא מתקן רכב - מוכר לחלקים אולי...

אני עד לכך שהבחור הזה עושה דריפטים ב-150, בלי שום דרמות מיותרות, לפעמים עם יד אחת. :roll:

אני מת על הסקפטיים האלה, שכל דבר שלא מוכר להם הם חייבים לפסול על הסף.

זה בסדר, גם לי אמרו פעם שסיירה כמו שלי בחיים לא תוכל לעשות דריפטים.

אביחי

אם לא שמת לב, השאלה היא לא אם הוא עושה דריפטים ב 150 או לא. השאלה היא האם אנשים נוהגים במציאות בדיוק כמו שהם נוהגים במחשב. כיוון שראיתי הרבה נהגים גדולים משחקים במחשב - ובכל משחק הם עושים לפחות תאונה אחת, אז אני מפקפק שאין הבדלים, אחרת התחביב הזה היה עולה לך ולאלכס הרבה יותר כסף ממה שזה עולה היום. בלי עין הרע - בשביל לקנות במוו כל יומיים אתה צריך הכנסה של 500000 ש"ח נטו בחודש (לפי חישוב שלא כל תאונה היא טוטאל לוס ולכן נצטרך להחליף רכב רק כל יומיים, מחיר רכב רק 50,000 ועשרים ימי נסיעה בחודש) גם בשביל לקנות סיירה כל יומיים תצטרך את ההכנסה הבסיסית של 50,000 ש"ח (אותו חישוב רק 5,000 ש"ח לסיירה)

אף אחד לא נוסע על הכביש כמו שהוא ייסע על המסלול, ובטח ובטח לא כמו שניתן לנסוע במחשב :!:

פורסם

ניב, על זה אין ויכוח.

אף אחד שאני מכיר לא נוסע כמו בסימולטור, מקסימום 85%-90%, לאלה, השעירים למטה. וגם זה גובל בהגזמה ומאוד מפחיד.

אבל יש עוד אלמנט, נהג טוב יודע למזער נזקים כך שלא כל טעות\תאונה היא טוטל לוס, ולא כל טעות חייבת להסתיים בתאונה.

שנינו מבינים את הכוונה, אני מניח.

אבל רוני חושב הוא כבר ראה הכל וזה כל מה שהוא ראה זה מה שקיים. זו צורת חשיבה שלא חביבה עליי ומרובעת למדיי.

וההוכחה לכך, שדריפט ב-150 אפשרי בסיירה ונעשה לא פעם והנה, רוני מגחך לו על עצם הרעיון הזה.

אביחי

פורסם

עכשיו אתה מנסה גם להכניס לי מחשבות לראש?

לא ראיתי הכל, תמיד יש לאן להתקדם. אבל אני כן יודע להפעיל הגיון פשוט, כזה שבין השאר טוען שדריפט ב-150 קמ"ש אפשר לעשות בסיירה רק אם קוראים לה קוזוורת'...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תן לי להבין - אתה נעלב? כי ככה זה נשמע. אם לא - אתה מוזמן לנהל דיון רציני ולהסביר לי למה אני טועה. למשל, ספר לי בבקשה איך סיירה 2.0 ל' עם 110 כ"ס בערך מסוגלת לעשות דריפטים במהירויות כאלו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
עכשיו אתה מנסה גם להכניס לי מחשבות לראש?

לא ראיתי הכל, תמיד יש לאן להתקדם. אבל אני כן יודע להפעיל הגיון פשוט, כזה שבין השאר טוען שדריפט ב-150 קמ"ש אפשר לעשות בסיירה רק אם קוראים לה קוזוורת'...

רוני, שכחת רק להוסיף:

"וכאשר מאחורי ההגה יושב נהג מקצועי עם מאות או אלפי שעות תרגול"...

ולא מקלדן....

ועוד דבר - אני התייחסתי למהירות הרכב כ - 150 קמ"ש....

ולא למהירות המופיע בספידומטר - שברור לכולם שהיא גבוהה משמעותית בגלל פרפור הגלגלים!

גם בסיבובים מסויימים שאני לוקח על מסלול עפר בהחלקה ומד המהירות מראה מעל 100 קמ"ש למשל - מהירות הרכב היא נמוכה מכך. מהירות= דרך חלקי זמן - כן?

מקווה שהבהרתי - בלי שאף אחד נפגע.

אלון

פורסם
תן לי להבין - אתה נעלב? כי ככה זה נשמע. אם לא - אתה מוזמן לנהל דיון רציני ולהסביר לי למה אני טועה. למשל, ספר לי בבקשה איך סיירה 2.0 ל' עם 110 כ"ס בערך מסוגלת לעשות דריפטים במהירויות כאלו.

חס וחלילה נעלב, ממה יש לי להעלב?

אני פשוט מצטער שיש אנשים שחושבים כמוך, בצורה מרובעת. מקווה שלא נשמעתי מתנגח.

אני אציג את השאלה שלך אחרת, ברשותך.

אני אתן לך צרפתייה הנעה קידמית כמובן, או כל רכב אחר לצורך העניין.

עם העברת משקל תצליח "לזרוק" את החלק האחורי בשלושת רבעי סקאלה (סביבות 150 קמ"ש)?

אביחי

פורסם

אביחי - אני חייב להבהיר הבדל חשוב מבחינת הגדרות.

דריפט זה סחיפת כוח ממושכת. יש הבדל בין היגוי ייתר לדריפט.

עם המיאטה אני יכול לשלוט על היגוי ייתר גם בהילוך רביעי ובמהירות תלת סיפרתית גבוהה. אני לא יכול לבצע דריפט ב 150 (כלומר יציאה להיגויי ייתר + המשך ההחלקה ושליטה בו על ידי המצערת).

גם יאריס T ספורט יכולה להחליק במהירות תלת סיפרתית - זה ממש לא אומר שהיא יכולה לבצע דריפט.

במוו יכולה אולי לבצע דריפט ב 150, מיאטה וסיירה סטנדרטית לא.

להחליק תחת בלימה\אפל ניתן לבצע עם כל רכב, בכל מהירות...

פורסם

זו הנקודה, בערך.

הפואנטה שאני יכול לצאת להיגוי יתר במהירות הנ"ל, ולשמר את הדריפט באמצעות המצערת וכוח האינרציה עוזר לי להשאיר את הרכב בהיגוי יתר לדריפט אחד מהתחלה עד הסוף.

תנסה :-D

פורסם
חס וחלילה נעלב, ממה יש לי להעלב?

אני פשוט מצטער שיש אנשים שחושבים כמוך, בצורה מרובעת. מקווה שלא נשמעתי מתנגח.

שוב ה"צורה מרובעת" הזאת. אתה כנראה ממש לא מכיר אותי.

זו הנקודה, בערך.

הפואנטה שאני יכול לצאת להיגוי יתר במהירות הנ"ל, ולשמר את הדריפט באמצעות המצערת וכוח האינרציה עוזר לי להשאיר את הרכב בהיגוי יתר לדריפט אחד מהתחלה עד הסוף.

תנסה :-D

מה זה תנסה? אתה מנסה להרוג אותו?

ניב כבר הסביר את מה שהיה לי לומר - יש הבדל בין היגוי יתר לסחיפת כוח. אתה אולי יכול להוציא את הסיירה שלך להיגוי יתר ב-150 (בהנחה והיא מגיעה למהירות כזאת) אבל לשמר את ההחלקה באמצעות המצערת בטח שלא תוכל. לא עם 110 כ"ס (ואני לא יודע אילו מתלים יש לך ברכב, אבל בטח שלא עם המתלים המקוריים).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...