Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מכיוון שבכל נסיעה שלי יש % מסוים של זמן הנסיעה שאני חושב איך אפשר לשפר משהו ברכב שאני יעשה לבד - היום עלה לי הרעיון!

נגמרה לי הסוללה בפלאפון, ויש לי מטען שמתחבר למצת, עד שמצאתי אותו בתא כפפות וחיברתי אותו לקח איזה דקה ואז הכבל התנדנד לו שם והציק לי בעין - חייב למצוא פתרון קבוע.

ראיתי בהרבה פרוייקטים שאנשים בנו כל מיני כפתורים למיניהם ברכבים שלהם ועשו כל מיני דברים עם חשמל פשוט.

מה שבעצם אני רוצה לעשות, זה לחבר את המטען למצת של הרכב באופן קבוע אבל שלא יחסום לי את המצת, הכוונה לעקוף באיזשהי דרך את החור של המצת בקונסולת מרכז ולחבר את המטען ישירות אל החשמל.

בגדול, להכניס את המטען של הפלאפון כמו שהוא מתחת לקונסולת רצפה (איפה שנמצא הארמברייקס והמשענת יד - יש שם מקום, בדקתי), להתחבר לנקודת חשמל שם איפשהו ואז להוציא את הכבל באיזה חור קיים ליד הארמברייקס ששם בעצם אני אחבר את הפלאפון באופן קבוע בכל נסיעה. (יש צמוד לארמברייקס כמו שקע קטן לשים דברים , אז הפלאפון שלי יושב שם כל הזמן).

השאלה שלי - איך אני עוקף את החיבור של המצת ובעצם מתחבר לחשמל של הרכב? (מבלי שהמצת יהיה תפוס כי לפעמים אני מחבר אליו עוד כמה דברים כמו המטען של הג'יפיאס או מטענים של פלאפונים אחרים ואז בעצם יוצא שמצת הוא רק חד-פעמי למכשיר אחד, אני רוצה לעשות שהמטען יהיה בילט-אין ובלי קשר המצת יהיה פנוי לכל שימוש).

עוד שאלה, במידה ואני חיברתי את המטען לחשמל של הרכב, ואני מעוניין לחבר מטען של פלאפון אחר דרך חור המצת הרשמי, הדבר לא אמור להיות בעיה נכון? (הכוונה הטענה של 2 פלאפונים על אותו חשמל - רק במקביל).

תודה מראש,

אוהד.

**מה שצריך לעשות זה פשוט למצוא את הפלוס והמינוס של המצת הרשמי, להוציא 2 חוטים מאחורה ולחבר לפלוס\מינוס של המטען, השאלה איפה כל זה יושב?

פורסם

גש לחנויות של חלקי חילוף ואפילו חנויות אלקטרוניקה וקנה שקע למצית עם חוטי חשמל. חבר לבית הנתיכים או למתג ההצתה חיבור פלוס אחרי מתג הצתה והארקה לגוף הרכב והרי לך חיבור מוצנע של מטען סלולארי.

דוגמא:

cigarettelighterplugfemale11.jpg

• תוכן חדש...