Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיים כמו בחיים תאונות קורות- אבל זו לא היתה צריכה לקרות.

מפיק התוכנית היה אמור להפיק את התכנית, ולא לתפקד על תקן נהג, בטח ובטח לא לקחת רכב ב- 220K לכביש חשוך וערפילי, ולהיכנס לסיבובים שהוא לא מכיר (מה גם שהוא לא מכיר את הרכב).

אני מסכים שנהג הרכב לא כיוון את הרכב לתעלה מיוזמתו, אבל אתם שוכחים שהוא לא היה אמור לנהוג ברכב מלכתחילה, בשביל זה יש נהגים מקצועיים בתכנית שזו העבודה שלהם.

אני חושב שמן הראוי לפרסם שקופית התנצלות כלפי צ'מפיון בסוף התכנית הראשונה.

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לטענתו הוא (לא פחות ולא יותר) אחראי על היבוא האישי באוטודיל ....

בקשר לשירוקו ....אאוץ...

לטענתו? מי אתה שתגיד מה או מי אני אתה בכלל לא מכיר אותי ולא יודע מי אני אז אתה זורק דברים באויר וכבר נשבר ה#*! ממך וזה כבר התחיל להמאס, כל הקטע שאתה מנסה להראות משהו וזה לא מצליח לך.

ככל שידוע לי, צ'מפיון נוהגת לזמן את לקוחותיה להשקות של רכבים חדשים. אם כבר העלית את זה, אז גם אני בעבר הוזמנתי להשקה של דגם חדש שהגיע. נו, אז זה אומר שאני "חצי שייך לצ'מפיון"?

ובכלל, מה זה "חצי שייך"? למי שייך החצי השני שלך? האם שני הצדדים ערכו בינהם הסכם ממון שבו נכתב כיצד יש לחלק אותך במידה והם נפרדים?

אלעד, תוכל לראות ולקרוא בהיסטוריה המופלגת שלי שאני כבר ציינתי מיליון פעם איך אני שייך לצ'מפיון. אז אני אגיד את זה שוב אני הבן דוד, של מאיר אוחיון שהוא מנכ"ל אוטו דיל מובן? איך אני שייך לצ'מפיון.

שהתכוונתי להשקות התכוונתי כשמגיעים רכבים לארץ הם עוברים דרכי או יותר נכון דרך אוטו דיל, אז אני יודע איזה רכבים חדשים כבר בארץ ואיזה בדרך לזו הייתה כוונתי.

יניב

פורסם

עומר כתב:

התגובה של "קרמבו" (שכנראה חושב שזה מובן מאליו שלכסח מכוניות או לגמור צמיגים זה בסדר ו"הם" יבלעו את הגלולה המרה - חוצפה! משהו שאני לא חושב שהכתב הראשי שלהם {הגה} היה רושם או חושב כי יש לו ערכים יותר גבוהים לדעתי ).

עכשיו הנה ללא כל שינוי ציטוט מתגובתי הראשונה:

נציגי נסיעות המבחן יודעים לספר על מכוניות שחזרו במצבי צבירה קטסטרופליים וצמיגים בתצורה קטטונית אחרי מבחני דרכים, זו גלולה מרה אבל בולעים אותה (לא שזה בסדר, אבל זו החלטה שלהם להמשיך לבלוע אותה).

מודגשים באדום המשפטים הרלוונטיים המבהירים את עמדתי בנוגע לשימוש לא ראוי במכוניות מבחן ומנגד מסקנתך הלא ברורה כי אין בכך פסול בעיני. יובהר לאלתר כי עניין השמירה על מכוניות המבחן היא סוגיה בעלת חשיבות עליונה בעיני כבן אדם, עיתונאי רכב וסגן עורך המגזין, וכמובן כחלק ממדיניות המגזין.

אם תשאל אותי, עמדתי האישית בנושא אפילו חריפה יותר. מצידי, מוזמנים יבואני הרכב להטיל סנקציות (אם בדמות השעיית לקיחת מכוניות ע"י אותו גוף או באופן כספי) במידה ומכוניות הדגמה יינזקו במהלך נסיעת מבחן, ויוכח מעל לכל ספק כי הדבר נגרם בשל שימוש חריג ובלתי סביר. איך נשמע לך?

האם זה יקרה? לדעתי הסיכוי נמוך והסיבות רבות וסבוכות.

ובאשר אלי באופן אישי, סור נא אל מחלקת נסיעות המבחן שלכם ותיווכח עד כמה הדברים נכונים בכל הנוגע למגזין "הגה".

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

לדעתי היבואן צריך לספוג נזקים בגין בלאי, אפילו שהוא מואץ בעקבות אופן השימוש.

עיתונאי רכב כזה או אחר צריך לבדוק את הרכב בכל האספקטים, ואין מה לעשות הבלאי במכונית המבחן יהיה מואץ בגלל כל הבדיקות הללו של כל עיתונאי הרכב וכו' - זה דבר מקובל בכל העולם.

אם אתם חושבים שהיבואן לא יוצא נשכר בסופו של דבר - אתם טועים, הרי שיש לו אינטרס מובהק להמשיך ולהופיע בכתבות הללו שמסקרות ואף לעיתים משבחות את הרכבים השונים.

אין מה לעשות, יד לוחצת יד, ויבואן שמעוניין שירשמו וידברו (פרסום) על הרכבים שלו צריך לספוג את העלויות הללו.

ושימו לב, אני מדבר עם בלאי מואץ ולא על נזקים שנגרמו בזדון וכדומה.

פורסם
אלעד, תוכל לראות ולקרוא בהיסטוריה המופלגת שלי שאני כבר ציינתי מיליון פעם איך אני שייך לצ'מפיון. אז אני אגיד את זה שוב אני הבן דוד, של מאיר אוחיון שהוא מנכ"ל אוטו דיל מובן? איך אני שייך לצ'מפיון.

שהתכוונתי להשקות התכוונתי כשמגיעים רכבים לארץ הם עוברים דרכי או יותר נכון דרך אוטו דיל, אז אני יודע איזה רכבים חדשים כבר בארץ ואיזה בדרך לזו הייתה כוונתי.

יניב

תקשיב, לא נעים לי להגיד, אבל זה פשוט פאתטי.

אני עצמי בן דוד של בעל מסעדה ידועה באיזור השרון. SO...? זה אומר שאני שייך למסעדה הזאת?

אינני מכיר אותך, אבל לפי ההתבטאות שלך, אתה נראה לי טיפוס קטן ומסכן שאף אחד לא סופר אותו בצ'מפיון ושלכל היותר מצטלם עם רכבי יוקרה רק כדי להעלות את התמונה לפורום ולספר לכולם שאבאל'ה שוב פעם הפתיע אותך עם עוד ג'יפ חדש.

לטובת טיפוסים כמוך, הערבים המציאו פתגם שבתרגום מילולי אומר: "האימפוטנט מתפאר בזין של אבא שלו" (ולטובת אלה ששולטים בשפת המקור: العنين يفتخر بزب ابوه). יושב עליך בול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תקשיב, לא נעים לי להגיד, אבל זה פשוט פאתטי.

אני עצמי בן דוד של בעל מסעדה ידועה באיזור השרון. SO...? זה אומר שאני שייך למסעדה הזאת?

אינני מכיר אותך, אבל לפי ההתבטאות שלך, אתה נראה לי טיפוס קטן ומסכן שאף אחד לא סופר אותו בצ'מפיון ושלכל היותר מצטלם עם רכבי יוקרה רק כדי להעלות את התמונה לפורום ולספר לכולם שאבאל'ה שוב פעם הפתיע אותך עם עוד ג'יפ חדש.

לטובת טיפוסים כמוך, הערבים המציאו פתגם שבתרגום מילולי אומר: "האימפוטנט מתפאר בזין של אבא שלו" (ולטובת אלה ששולטים בשפת המקור: العنين يفتخر بزب ابوه). יושב עליך בול.

מה הקשר :? שוב אני עובד באוטו דיל אז מה הקטע שלהצטלם ולומר שאלה הרכבים שלי מה אני, משיג מכך?. יש לי רכב שלי שאני מתפרנס ומחליף רכבים אז זה ניראה לאנשים מוזר שאני מחליף רכבים כל כמה זמן ובעוד טווח קצר של זמן ושלא נדבר, על מכוניות יוקרה וביגלל זה כולם ישר חושדים או שלא מאמינים לי וזאת זכותם אבל לבוא ולומר שאני משקר זה ממש לא נכון.

ואני לא חייב דין וחשבון לאף אחד כולל אותך אלעד, אתה רוצה תאמין לא רוצה שיבושם לך אתה רוצה לפגוש אותי באוטו דיל בכייף לא אז תשב בשקט ואל תתחיל לומר דברים שהם, בכלל לא נכונים.

יניב

פורסם

אני כתבתי שאתה משקר? נו, על ראש הגנב בוער הכובע :roll:

האמת היא שהצלחת לבלבל אותי. מצד אחד, כאשר הדבר הבא נכתב עליך

לטענתו הוא (לא פחות ולא יותר) אחראי על היבוא האישי באוטודיל.

אתה מיהרת להגיב

לטענתו? מי אתה שתגיד מה או מי אני אתה בכלל לא מכיר אותי ולא יודע מי אני אז אתה זורק דברים באויר וכבר נשבר ה#*! ממך וזה כבר התחיל להמאס, כל הקטע שאתה מנסה להראות משהו וזה לא מצליח לך.

ואז מגיע הטוויסט בהודעה האחרונה שלך, שבה אתה מגלה שאתה עובד באוטודיל.

תגיד, האם אובחנת כסובל מסכיזופרניה? ואולי זאת הסיבה שאתה רק "חצי שייך" לצ'מפיון, מכיון שהאישיות השניה שלך שייכת לאוטודיל? או שמא זה אפילו לא אוטודיל, אלא המרפאה הוטרינרית חומי?

בקיצור, כשתחליט איזו זהות אתה מחליט לאמץ לעצמך, אתה מוזמן לעדכן אותנו (וגם את החצי השני שלך, באותה הזדמנות). עד אז, אני רואה בהודעות שלך לא יותר מסוג של קוריוז סר טעם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
אני כתבתי שאתה משקר? נו, על ראש הגנב בוער הכובע :roll:

האמת היא שהצלחת לבלבל אותי. מצד אחד, כאשר הדבר הבא נכתב עליך

אתה מיהרת להגיב

ואז מגיע הטוויסט בהודעה האחרונה שלך, שבה אתה מגלה שאתה עובד באוטודיל.

תגיד, האם אובחנת כסובל מסכיזופרניה? ואולי זאת הסיבה שאתה רק "חצי שייך" לצ'מפיון, מכיון שהאישיות השניה שלך שייכת לאוטודיל? או שמא זה אפילו לא אוטודיל, אלא המרפאה הוטרינרית חומי?

בקיצור, כשתחליט איזו זהות אתה מחליט לאמץ לעצמך, אתה מוזמן לעדכן אותנו (וגם את החצי השני שלך, באותה הזדמנות). עד אז, אני רואה בהודעות שלך לא יותר מסוג של קוריוז סר טעם.

אלעד, אתה מחפש בקטנות משהו? ולא יוצא לך אני לא הסתרתי אף פעם שאני עובד אוטו דיל מי שיודע בפורום יודע ואתה יכול גם לשאול למי אני עזרתי, ומי שלא אז לא אז לפני שאתה "זורק", משמיץ ולועג עלי אז תברר דברים לפני שאתה קובע עובדה שגויה.

לגבי הצד השני שלי הוא בסדר גמור אם אתה רוצה גם להפוך אותי לפסיכי.

לשקר מה יש לי לשקר מה יוצא לי מי זה? ועוד דבר אמרת שאני מצטלם תוכיח זאת שאני הצטלמתי, עם רכבים וגם העלתי לפורום כי לזכרוני הטוב והוא טוב לא העלתי ולא הצטלמתי עם אף רכב אז אולי תבדוק את הזיכרון שלך כי כבר בגיל כזה הזיכרון לא עובד?.

יניב

פורסם

היות ואנחנו הופכים את השרשור הזה לזירת התגוששות פרטית, אכתוב את תגובתי ומבחינתי אם תרצה להמשיך את הדיון, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי:

1. אין שום עניין בך מעבר לכל משתמש אחר שכותב בפורום, ובטח שאתה לא מספיק חשוב בשבילי כדי שאקדיש לך מזמני כדי לחפש אותך בקטנות.
  2. אם לא הסתרת מעולם שאתה עובד באוטודיל, לא ברורה לי הסיבה שבעטיה התלהמת על B-TON כשהוא כתב את זה.
  3. עדיין לא הסברת מה זה "חצי שייך" לצ'מפיון.
  4. משום מה, אתה נכנס לסוג של מגננה בכל פעם שהמילה "שקר" על נגזרותיה השונות מופיעה. אם תחפור גם בשרשור הזה, תגלה שהראשון שבכלל השתמש בה היה לא אחר מאשר... אתה עצמך. אני בסה"כ רק תהיתי האם אי פעם האשמתי אותך מפורשות בכך שאתה שקרן.
  5. לגבי ההוכחה לתמונה: אין צורך לאמץ את הזכרון - מספיק להביט בתמונה המופיעה בסמלון שלך, שגם אותה העלית בעקבות דיון שהיה לאחרונה על ה-X5 החדש של אמך. במילים פשוטות: לשקר אין רגליים (אופס, השתמשתי במילה ההיא מבלי שאתה עשית את זה קודם :oops:).

פורסם
היות ואנחנו הופכים את השרשור הזה לזירת התגוששות פרטית, אכתוב את תגובתי ומבחינתי אם תרצה להמשיך את הדיון, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי:

1. אין שום עניין בך מעבר לכל משתמש אחר שכותב בפורום, ובטח שאתה לא מספיק חשוב בשבילי כדי שאקדיש לך מזמני כדי לחפש אותך בקטנות.
  2. אם לא הסתרת מעולם שאתה עובד באוטודיל, לא ברורה לי הסיבה שבעטיה התלהמת על B-TON כשהוא כתב את זה.
  3. עדיין לא הסברת מה זה "חצי שייך" לצ'מפיון.
  4. משום מה, אתה נכנס לסוג של מגננה בכל פעם שהמילה "שקר" על נגזרותיה השונות מופיעה. אם תחפור גם בשרשור הזה, תגלה שהראשון שבכלל השתמש בה היה לא אחר מאשר... אתה עצמך. אני בסה"כ רק תהיתי האם אי פעם האשמתי אותך מפורשות בכך שאתה שקרן.
  5. לגבי ההוכחה לתמונה: אין צורך לאמץ את הזכרון - מספיק להביט בתמונה המופיעה בסמלון שלך, שגם אותה העלית בעקבות דיון שהיה לאחרונה על ה-X5 החדש של אמך. במילים פשוטות: לשקר אין רגליים (אופס, השתמשתי במילה ההיא מבלי שאתה עשית את זה קודם :oops:).

אלעד, אני אענה פעם האחרונה כי כניראה אתה לא מפנים את מה שאני כותב לך נתחיל מי זה שגם אני לא מכיר אותך ואין לי שום דבר נגדך לעומת זאת לי ול- B-TON יש היסטוריה ארוכה והוא יודע על מה אני מדבר.

לגבי איך אני, שייךף חצי לצ'מפיון כי 50% מאחזקותיה של חברת הטרייד-אין אוטו דיל, נמצאים בבעלותן של צ'מפיון מוטורס אני מקווה שהבהרנו את העניין הזה.

אני ציינתי שקר ביגלל שאתה מדבר בעקיפין על זה, ואל תשחק אותה שאתה לא יודע.

ושוב לגבי התמונות מה שיש לי בסמלון זה שלי והרכב שלי אם אתה רוצה כבר לדעת ואני, מוכן אפילו לשלוח לך בפרטי מוגדל יותר. ואם תשים לב טוב טוב הוזכר שאמא שלי רכשה פורשה קאיין חדשה ולא X5 כמו שאמרתי, לך בדוק טוב טוב את עצמך ולאחר מכן תבדוק אותי.

יניב

פורסם

אני לא כתבתי שאתה משקר אז לא ברור לי למה אתה מתגונן כמו ילדה קטנה שתפסו אותה בשקר לבן.

שנית אין לנו "הסטוריה" כי אני (לצערך) לא ממש מכיר אותך אני רק מזהה את הבולשיט מקילומטר ומפורום אחר שנבעטת ממנו.

בזה אני מסכם את העניין מבחינתי.

יום כתום לעובדי אוטודיל באשר הם.

• תוכן חדש...