Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הספק M4-ATX ,ואני רוצה לחבר אותו למחשב (CAR PC) שישלוט

בהפעלה ובכיבוי של המחשב.

איזה כבל אנ מחבר מהספק ללוח אם ,ומאיפה לאיפה (J6 או J8 ) ?

הכבל שמסופק עם הספק ,הוא קצר מידי ,יש פיתרון לזה ?

בתודה מראש

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

j6 לכפתור power של הלוח אם, אם זיכרוני אינו מטעני.ויש לו גם את המיני סוויטצ'ים שצריך לסדר בצורה מסוימת.

לגבי אורך הכבל- תאריך אותו עם חוט ישן של שנאי.

פורסם
j6 לכפתור power של הלוח אם, אם זיכרוני אינו מטעני.ויש לו גם את המיני סוויטצ'ים שצריך לסדר בצורה מסוימת.

לגבי אורך הכבל- תאריך אותו עם חוט ישן של שנאי.

תודה רבה ,bart :-)

לפי ההסבר שמצורף לספק לגבי המיקרו סוויצ'ים ,הם ממליצים על המצב שמספר 1 יהיה במצב ON והשאר במצב OFF .

זה המצב הנכון ,או שעדיף סידור אחר ?

בתודה

עופר.י

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

שמעתי להצעה של bart ,והארכתי את הכבל עם שני חוטים (קצת יותר עבים,זה מה שהיה לי)

בעזרת מלחם .

חסך לי ריצות מיותרות :mm_yeah:

בתודה

עופר.י

פורסם

J6 למגבר\ים, לחיבור ה-REMOTE.

J8 בנוי מ-9 מקומות חיבור - יש לחבר את הכבל שמגיע מחיבורי כפתור ה-POWER על לוח האם, אל החיבורים 6 ו-7 במחבר J8.

מחבר J6 נותן פלס קבוע כל עוד הספק דולק.

מחברים 6\7 ב-J8 סוגרים מעגל באופן חד פעמי בכדי להדליק את המחשב וכנ"ל בכדי לכבותו.

בכל מקרה, מנסיונו של גורל, בכדי להמנע מפיצוצים וכדומה הוא המליץ לחבר את ה-REMOTE של המגברים לפלוס אחרי סוויץ ככה שהמגבר נדלק עם סיבוב הסוויץ.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

רק הערונת: הסגירת מעגל לא חייבת להיות חד פעמית

יש לו 2 אפשרויות עבודה

1. פלוס קבוע - נדלק - בהפסקה שלו נכבה.

2. פולס קצר נדלק, פולס קצר נכבה.

ככה שזה אחלה בחלה לכל מצב:D

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

מה שאתה בעצם אומר זה שאם אני לוקח מחשב ביתי (מצב התחלתי - כבוי) ומחזיק את הכפתור ההפעלה לחוץ עד אשר מערכת ההפעלה עולה ואז מסיר את היד, מה שיקרה בעצם זה כיבוי מסודר?

מעניין מה ה-M4 מוציא מפינים 6\7 ב-J8, פלוס קבוע או פולס חד פעמי.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

רענן - תכלס זה מה שקורה לא יודע להסביר לך בדיוק תעניין:p

אולי יש איזה טיימר כלשהו שמעל זמן מסוים זה נחשב למוחזק.

נימי - בהתחלה אני השתמשתי ברימוט שיוצא מהספק עצמו כדי להדליק את המגברים (מה שגרם לפיצוצים בכיבוי)

ופשוט אין שימוש למינוס רק לפלוס

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

בואו נעשה קצת סתם :

א.אני עובד עם M2 ולא M4

ב.אני מדליק את המגברים עם + קבוע מסיבה אחת בלבד, שאני גם ככה שולט על הכל עם כפתור נפרד, והיה חשוב לי שעל כל מקרה שלא יקרה (מחשב נתקע בווליום גבוה - לא שזה קרה בשנה שהמחשב אצלי) אני יוכל לכבות מגברים בשניה אחת ! (הורדת כפתור)

בקשר לפעולת כפתור הפאוור :

כאשר המחשב כבוי לחיצה רגעית מדליקה אותו,

כאשר המחשב נדלק והוא עוד בשלב הBIOS לחיצה רגעית גם תכבה אותו

כאשר מערכת ההפעלה עולה היא משתלטת על לוח האם, והכפתור הופך לפיקוד - זאת אומרת שמה שתגדיר לו זה מה שיקרה בלחיצה רגעית, כיבוי\הפעלה מחדש\הייברנט\סטנדביי\לשאול אותך\לא לעשות כלום.

במקרה שלנו זה צריך להיות או כיבוי, או הייברנט (תלוי במשתמש)

שימו לב : בכל שלב לא משנה מה, לחיצה של 10 שניות מכבה את המחשב בצורה לא מסודרת, זה פונקציה בלוח אם והמטרה שלה זה בעצם כיבוי כפוי בזמן שהמחשב תקוע וכו'.

לשאלתך רן : אם תלחץ לחיצה קבועה המערכת הפעלה לא תעלה כי אחרי 10 שניות של מעגל סגור זה יכבה לך את המחשב חזרה.

בקשר לJ6 שזה הרמוט, יש שם 2 גידים, צריך לבדוק עם פלוק אבל אני מעריך הערכה גסה שאחד מהם הוא פיקוד מתח, ואחד פיקוד מינוס (כדי להתממשק לממסרים וכו') לכן צריך לבדוק את זה, או לקרא בפורומים בחול. כי כמו שהקיפוד אמר רמווט צריך רק + 12 וולט ולא 2 גידים

• תוכן חדש...