Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה למערכת ב206CC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב..שלום אני תמיר אני חדש בפורום..יש לי 206CC כבר שנה וקצת ועוד לא שמתי מערכת ..

ועכשיו הזדמן לי תקציב של בין 3500-4500 ש"ח..חפשתי מלא הפכתי את העולם ועוד לא הגעתי להחלטה..

מה שאני רוצה בעקרון זה סאב איכותי וחזק קומפננטים איכותיים ומגבר חזק שיפעיל את שניהם...

אני חושב על KickerוS12L7 שהו סאב דיי מסיבי לפי מה שהבנתי וחפשתי מגבר שהו לא מונו שיוכל להחזיק אותו ועוד זוג קומפננטים טובים..ומצאתי את הVIBE436וLanzar שחשבתי שאולי יתאים לי (לא חובה שיתן את ה100% למה שהסאב מסוגל)..תתקנו אותי אם אני טועה בקשר למגבר הזה..והבנתי גם שצריך קבל לסאב...אז בבקשה תעזרו לי ותנו לי הצעות לשלוב טוב עם הקיקר וזוג קופננטים ומגבר לשניהם...תודה מראש לכל העוזרים ..

פורסם

בדקתי תמידות (=את המידות) ונראה לי שאפשרי יהיה לקבן (=לקמבן, לאלתר) משו (=משהו)...אם יש לכם הצעות אחרות מנסיון..שבערך בטווח מחירים הזה וברמה הזאת אני אקבל בכיףף ***מספיקה אות אחת בסוף משפט***..רק שיהיה לי משו כבר חח ***חחח היא לא מילה תקנית ולא מוסיפה מאומה לנראות הפורום, קרא את הכללים***

פורסם

מצטער לאכזב אותך אבל הדבר הזה שקראת לו מגבר ממש רחוק מלהיות מגבר(אני אישית ההיתי עושה ממנו תמונה).

בשביל להגביר L7 צריך מונו או 2 ערוצים חזק מאוד.

נראה לי שאתה לא סגור כל כך על הרכיבים לכן אני ממליץ שתגיע למפגש אודיו הבא ותשמע כמה מערכות תתיעץ עם אנשים מביני עניין ותקנה מערכת טובה.

שיהיה בהצלחה!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

זה לא משנה גם עם הוא 450RMS*4

הסאב הוא 750 RMS ב 2אום

אתה צריך מונו בשבילו

או כמו שאמרו מגבר 2 ערוצים איכותי וחזק שירד ל2 אום בגישור

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

תוותר על הקיקר כול קשר בינו ואיכות מקרי לחלוטין

הלנזאר מוצהר גבוה ורחוק ממה שהוא באמת אך הוא עדיין חזק וטוב.

לגביי סאב הרץ 10 אינץ יכנס לך בבאגאז ולא חסר לו עוצמה קטן קטן אבל מפתיע לטובה

מגבר הלאנזאר שציינת אכן אופצייה, JBL 75.4, רוקפורד 450.4, הייפוניקס יש כמה דגמים

לגביי סט קומפוננט זה הכי חשוב הטעם שלך למה הם מפיקים את רוב התדרים בגדול נגיעה מכול סגנון קומפוננט יש לך את

הפוקאל פוליגלאס V1 V2, מורל דוטק, הרץ אנרגי, ויש עוד כמה תשמע תחליט תקנה- הסטים שצויינו הם בערך באותו הסכום 1200 שקל-+

עם אתה מעוניין בציוד יד שנייה אז נפתחים בפניך עוד דגמים יותר טובים

אתה צריך גם מכשיר?

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

בעברי הרחוק החזקתי סאב כזה L7 הוא צורך הרבה מקום גם באטומה וגם בפתוחה (התנסתי בשנהם). הוא היה מוגבר על מונו של JL 500/1 והחזיק יפה מאוד אבל סאב כזה לא יוגבר טוב על אף מגבר 4 ערוצים אפילו איכותי ביותר.

הוא מצריך מונו או 2 ערוצים חזק .

היום אני פחות חובב "בומים" שהורגים את האוטו ואת עור התוף .

היום אני עם "10 קטן שנותן כמו שצריך (הרץ אנרגי). אתה מוזמן לבוא ולהתרשם ממה שסאב "קטן" יכול לעשות.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. נא לכתוב עם סימני פיסוק ***

פורסם

206CC עם L7 יהיה מעניין לראות, אני לא בטוח מה יתפרק קודם אם הסאב הזה בכלל ייכנס לתא מטען, הגג או התיבה של הסאב.

לפי מה שאני זוכר ואני זוכר טוב מהתקנה שבוצעה ב206CC של חבר פורום (חובבנים לא בעלי עסק) נכנס 10" וגם זה גבולי ביותר, הגובה המקסימלי לבנייה הוא 26 או 28 ס"מ למיקום של הגג ככה שאין יותר מדי משחקים בתא מטען.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אפשרי ואף בוצע בעבר, הוכנסו 2 סאבים 12" של היי אנרג'י + 3 מגברים + פרוססור...

בבניה שישראל ואנוכי עשינו!

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...