Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המחלה המציקה של מודול הצתה שנדפק בגלל החום לא מפסיקה להטריד אותי.

לאחר שהאחרון נדפק, קניתי אחד נוסף, שכנראה רגיש לחום יותר מקודמיו, נמאס לי.

אני רוצה להאריך את שני חיבורי החשמל שיוצאים מהמודול ונכנסים לדסטרביוטר(באדום בתמונה), ולהרחיק את המודול מהמנוע לכיוון של משאבת הבלמים המרכזית, ביחד עם גוף קירור של מעבד של מחשב, ואפשר להוסיף לו גם מאוורר שעובד על 12V .(תמונה מצורפת)

האם אני טועה פה במשהו? האם החשיבות היחידה של הקירבה בין המודול לדסטרביוטר היא בקירור של המודל על האלומניום החיצוני של הדסטרביוטר, או שיש דברים נוספים שאני לא לוקח בחשבון?

לא רשמתי די הרבה זמן בפורום, אבל אם דני זומרשטיין עדיין מסתובב פה, אני אשמח אם תוכל לענות.

נדמה לי שגם צביקה קרבורטורים מבין בנושא.

תודה רבה לעונים.

06022009113.jpg

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

האם אני טועה פה במשהו? האם החשיבות היחידה של הקירבה בין המודול לדסטרביוטר היא בקירור של המודל על האלומניום החיצוני של הדסטרביוטר, או שיש דברים נוספים שאני לא לוקח בחשבון?

לא רשמתי די הרבה זמן בפורום, אבל אם דני זומרשטיין עדיין מסתובב פה, אני אשמח אם תוכל לענות.

נדמה לי שגם צביקה קרבורטורים מבין בנושא.

תודה רבה לעונים.

תודה.

אולי אתה טועה. בשוק מסתובבים מודולים חליפיים באיכות זבל של הזבל. אני לא זוכר את עצמי רושם בצורה אגרסיבית ולא מנומסת שכזו בתיאור מוצר, אך ארשה לעצמי.

יש לוודא שני דברים בסיסיים.

1. רכישת מודול איכותי ביותר, מותג ידוע באיכותו הבלתי מעורערת.

2. לוודא במריחת משחת קירור ייעודי לפני חיבורו וחיזוקו של המודול עם הברגים לפלטת הבסיס שלו.

האם דאגת עד כה להתקנה עם משחת קירור? האם דאגת למודול מותג?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

2. לוודא במריחת משחת קירור ייעודי לפני חיבורו וחיזוקו של המודול עם הברגים לפלטת הבסיס שלו.

נצל"ש לגבי מודול הצתה בגולף 89 1600- בשנתונים יותר ישנים המודול היה יושב על "כיור חום" (heat sink) ובשנתון שלי הוא יושב ישר על הבסיס, אז צריך למרוח מתחת את אותה משחת קירור ואיפה קונים אותה?

ד"א- איך המודולים של HUCO?

פורסם

אם תקנה כזה מודול מקורי וחדש אז לא יהיו לך בעיות, זה לא חלק שעושה בעיות בדרך כלל אך אם קונים סיני זול או משומש אכן זה מתכון לצרות.

פורסם

גם לי מכרו מודול סיני זול - אמרו לי שלא ניתן להשיג "בוש" יותר (כנראה הם פשוט לא מחזיקים במלאי).

כאשר פירקתי את המודול הישן, הייתה באמת משחה בינו לבין הדיסטריביוטר, אבל במוסך אמרו לי שאסור שיהיה כלום בינהם ולכן הברקתי את השטח לחלוטין.

אני מבין כעת שעליי לרכוש את המשחה....

כבר חתמתי...

פורסם
תודה.

אולי אתה טועה. בשוק מסתובבים מודולים חליפיים באיכות זבל של הזבל. אני לא זוכר את עצמי רושם בצורה אגרסיבית ולא מנומסת שכזו בתיאור מוצר, אך ארשה לעצמי.

יש לוודא שני דברים בסיסיים.

האם דאגת עד כה להתקנה עם משחת קירור? האם דאגת למודול מותג?

תודה על תשובתך דני,

אני לא חושב שקניתי מודול ממותג, יכול מאד להיות שזה מודול חיליפי שרגיש מאד לחום, הוא באמת לא החזיק הרבה, רק חודשיים.

ברור שדאגתי למשחת קירור, לצערי יש לי נסיון עשיר עם המודולים האלה.

לפני 3 שנים קניתי אחד חליפי והוא החזיק לי די הרבה יותר מ 70K ק"מ, עד שהחליפו לי במוסך את הדסטרביוטר, שעליו היה מודול ישן שהפסיק לתפקד, ומאז אני בתסבוכת.

גם המודול המקורי של בוש לא החזיק על הרכב יותר מ 120K , אני הורדתי אותו בעצמי מהרכב.

דני אני כמעט בטוח ששמעתי על כך שבעבר היו מרחיקים את מודול מהמקום הגרוע שבו הוא נמצא, יש לך דגשים בביצוע עבודה שכזו?

נניח ואקנה שני קונקטורים שיאריכו את החיבור המודול לדסטרביוטר, יש משהו מיוחד שעלי לעשות בהכנת הכבל?

מהיכן אני קונה מודול חדש ואיכותי? האם תוכל לרשום לי שמות של חברות מוכרות וטובות בתחום?

תודה רבה על העזרה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...