Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, בדיקה קצרה ביד 2 ומצאתי:

95% מהפליסיות שמצאתי היו בעלות ק"מ נמוך ובמצב שמור שהרבה דברים הוחלפו והרכבים נראים טוב אבל המחיר נראה לי קצת חשוד, בינתיים זה הרכב המועדף עליי, מדובר ב1.3 glxi שלא קיבלתי עליו ולו פיסת מידע אחת.

zx שמצאתי היו כמה שהוחלף להם מנוע, וברוב המודעות לא מצויין כמה ק"מ הרכב עבר, אני מאמין שיש סיבה.

הzx בעדיפות הנחותה ביותר, חוץ מהעובדה שאחת שמורה אני יתקשה למצוא הרכב לא לטעמי כל כך.

הפיאסטה- למצוא אחת בעלת ק"מ נמוך זה דבר נורא קל, והרכב די נחמד, אבל יש כל כך הרבה דגמים.

איזה רלוונטיים לתקציב ואיזה הכי "יוקרתי"?

פונטו- אין ממש מה לדבר, הרכב הכי קשה למציאה במצב שמור.

הרבה רכבים עברו ק"מ גבוה ותיקוני פחחות בתקציב, וחלקם עברו השכרה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסיון מס' 16# להורדה מהעץ:

בתקציב של 8000 גג, אל תצפה שלאוטו לא יהיו קרקושים.

יהיו קרקושים, נקודה, ואם לא, אז יהיו קרקושים מהמנוע, מהמתלים,

מהגומיות של החלונות, מאיפה לא.

בתקציב כזה יותר חשוב המצב של האוטו מאשר הסמל שמודבק לו מקדימה.

(בכל הקשור לאמינות, אני ממליץ על פונטו)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

up

אז ככה, בדיקה קצרה ביד 2 ומצאתי:

95% מהפליסיות שמצאתי היו בעלות ק"מ נמוך ובמצב שמור שהרבה דברים הוחלפו והרכבים נראים טוב אבל המחיר נראה לי קצת חשוד, בינתיים זה הרכב המועדף עליי, מדובר ב1.3 glxi שלא קיבלתי עליו ולו פיסת מידע אחת.

zx שמצאתי היו כמה שהוחלף להם מנוע, וברוב המודעות לא מצויין כמה ק"מ הרכב עבר, אני מאמין שיש סיבה.

הzx בעדיפות הנחותה ביותר, חוץ מהעובדה שאחת שמורה אני יתקשה למצוא הרכב לא לטעמי כל כך.

הפיאסטה- למצוא אחת בעלת ק"מ נמוך זה דבר נורא קל, והרכב די נחמד, אבל יש כל כך הרבה דגמים.

איזה רלוונטיים לתקציב ואיזה הכי "יוקרתי"?

פונטו- אין ממש מה לדבר, הרכב הכי קשה למציאה במצב שמור.

הרבה רכבים עברו ק"מ גבוה ותיקוני פחחות בתקציב, וחלקם עברו השכרה.

מישהו יכול לעזור?

פורסם

נכנסתי מקודם ליד 2 ובדקתי את הרכבים שציינת:

1 באמת יש כמה פיליסיות שמורות מאוד במחיר "חשוד" (מה זה "חשוד" עוד לא הבנתי...)

2 הפונטו מהדור הראשון- יש גם כמה מציאות נחמדות.

לפעמים זה לא טוב לבקש חוות דעת על רכב ,יש הרבה אנשים והרבה דעות בסוף אתה מתערבב ומתבאס(לגבי הפליסיה)

מצאת משהו ? לך על זה , תתמקח מעט על המחיר,,תלך עם מישהו שמבין ( או שאתה יכול להסתדר לבד-אני לא יודע...)

תעשה יישור קו לרכב (טיפול 10,בלמים,טיימינג וכד) ברכבים האלו זה לא מסתכם בהרבה כסף. ויש לך אחלה אוטו שישרת אותך.

אם התקציב הוא 8 תחפש ב 5 .- 3 k זה סכום מכובד ליישר קו ברכב . תאמין לי אני נכנסתי ליד 2 וראיתי דברים לא רעים בכלל

ב5k.

Gn'f'R

פורסם

"חשוד" הכוונה שבנאדם מוכר רכב לכאורה שמור יד ראשונה צבע מקורי, ק"מ נמוך פרטי ועוד הרבה דברים שמחשיבים את הרכב לשמור, אז למה אתה מוכר במחיר מציאה? הרכב שמור אתה לא אמור לבקש יותר?

נראה לי זה יהיה הפליסיה וזהו.

פורסם

התייעצתי עם חבר מכונאי רוסי בעל ניסיון רב עם סקודה:

בפליסיה לשאוף ל1.6 בעל מזגן מקורי

חלקים זולים נימצאים בכל מקום

מכניקה פשוטה בלי חירטושים

לפי דבריו מומלץ מאוד.

Gn'f'R

פורסם

לפי מה שהבנתי הסקודה 1.6 נעשה בה מעורבות מצד פולסווגן והיא חולקת חלפים עם סקודה טנדר נכון?

והבנתי שהסחיבה משמעותית טובה יותר מ1.3.

דרך אגב היא אמורה להגיע עם מזגן מקורי כאופציה לא? או שהוא מותקן בארץ?

פורסם

אני לא יודע לגבי השיתוף עם w ...

לגבי המזגן מדובר באופציה, יש דגמים שהגיעו בלי ואז הרכיבו להם בארץ- על טיב ההרכבה לא ניתן לדעת ( במהלך ההתקנה

נשבר פה חלק שם חלק) למרות שיש גם הרכבה איכותית-אך לא ניתן לדעת ולכן זו עדיפות.

Gn'f'R

• תוכן חדש...