Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא אומר ללכת למתקין חפאר אבל כול בנאדם שרוצה להתקין אפילו מגבר פשוט אומרים לו לך לשם לך לשם (מקומות דיי רחוקים לפעמים)אף אחד לא שלח אותו לשום מקום ואת מי ששלחו לא הכריחו, וכל אחד יעשה את שיקולי המרחק לעצמו.

בשביל להתקין מגבר ורמקולים ללא בניות מיוחדות כול מתקין בעל ניסיון עם מוניטין טוב יעשה את העבודה

לא חייב לשים 1000 שקל על התקנת מגבר גם ב-500-600 הוא ימצא משהו

סבבה אין ארוחות חינם ואתה משלם על מה שאתה מקבל וכול המשפטים שלכם. אבל עדיין אין שום סיבה לשלם סכום מופרך על עבודה פשוטה יחסית 700 שקל הוא לא סכום יקר או מופרך, הוא סכום הגיוני לחלוטין. זאת לא הפעם הראשונה שכותבים לאדם ששואל על סכום התקנה ששילם, שהוא יקר למרות שהמחיר היה הוגן לחלוטין ואפילו זול. הדבר נובע או מחוסר ידע או פשוט מקמצנות. חושבים שמתקין עובד לשם שמים ולא לצרכי פרנסה, וזה שאין לו תואר של דוקטור אומר שהוא צריך לקבל סכומים מגוחכים עבור התקנה.

היית אומר פיבר ציוד כבד ועוד הייתי מסכים איתכם ב110 אחוז עדיף ללכת ולשלם יותר אבל על מגבר פשוט שטו

אני חוזר ואומר לא ללכת לזול ביותר אבל בטוח שלא ללכת ליקר שבהם לחפש מישהו עם המלצות טובות וזהו

והנה לך כמה תמונות של התקנה של מקום "מכובד" שביצע התקנת מערכת (עשו לו מחיר) והלקוח היה מבסוט, עד שהבין שלא כך מתקינים מערכת.

DSC03457 (Large) (Small).JPG

DSC03458 (Large) (Small).JPG

DSC03459 (Small).JPG

DSC03462 (Small).JPG

DSC03463 (Large) (Small).JPG

DSC03464 (Small).JPG

DSC03465 (Small).JPG

DSC03466 (Large) (Small).JPG

פורסם

מאחר ואני משער שאתה מאיזור המרכז, ביקשת הצעת מחיר מזה שהגיב מעלי? :wink:

יכול להיות שזה יסתדר לך במחיר + אין לך מה לחשוש מהתקנה לקוייה או חובבנית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
והנה לך כמה תמונות של התקנה של מקום "מכובד" שביצע התקנת מערכת (עשו לו מחיר) והלקוח היה מבסוט, עד שהבין שלא כך מתקינים מערכת.

זו התקנה של עסק ?

איפה זה?

A simple prop to occupy my time

פורסם

אני לא יודע של מי ההתקנה

אבל אני יכול להגיד לך שכבר 3 התקנות שראיתי כולן של טומקאר מרנתיה נראות ככה פחות או יותר (לרוב פחות!!)

אז זה לא מפתיע

פורסם
סכום כזה גם כולל חיווט זה הרבה מדיי

לפי מה החלטת?

התקנה לסט הזה כולל פאזות וכיוונים היא בסביבות ה- 150-250 שזה אומר: 500 שקל להתקין מגבר ? ללא חיווט ? Hell no!!!

לפי מחירון לוי יצחק? או מחירון אינטרנטי שלא קיים?

אני לא אומר ללכת למתקין חפאר אבל כול בנאדם שרוצה להתקין אפילו מגבר פשוט אומרים לו לך לשם לך לשם (מקומות דיי רחוקים לפעמים)

בשביל להתקין מגבר ורמקולים ללא בניות מיוחדות כול מתקין בעל ניסיון עם מוניטין טוב יעשה את העבודה

לא חייב לשים 1000 שקל על התקנת מגבר גם ב-500-600 הוא ימצא משהו

ו

הוא יכול למצוא גם מחירים של 300 שקל.

אבל כמו שהראו. ומנסיון. לא כל התקנה שווה את הכסף והכאב ראש של התיקונים אחרי.

התקנה כזו יכול בקלות להגיע ל 700 שקל

למתקין סביר והגיוני. עבודה של כמה שעות.

הגבהות בין 100-300 שקל

התקנה הסט מקדימה + הרצת חיווט 200-500 שקל.

הרצת חיווט למגבר 200-800 שקל.

התקנה מגבר 50-500 שקל.

כיוונים מתנה.

החישובים הם בקטנה. והמחירים הם לדוגמא.

אבל תחשוב מה צריך לעשות על הרכב שאתה קובע מחיר כזה.

(אגב למה רופא לוקח על 45 דקות 600 שקל? ולא כי הוא יכול.! כי הוא יודע את העבודה שלו !)

ולגבי למה?

ומה צריך לעשות. יש לך רשימה יפה של יוסי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תפסיקו להיות ציניים ויפיי נפש 700 שקל להתקנה ללא כבלים זה לא זול

אני בעד שמתקין לא עובד לשם שמיים והוא צריך להתפרנס ונכון הוא לא רופא (הוא אפילו יותר טוב) אבל הסכום הוא גבוה

ולהתנגח ולהצדיק את החשיבה שלי באמת שאין לי כוח

מצטער שאני לא יכול להגיד 1000 שקל להתקנת מגבר וקומפוננט מחיר חבל על הזמן

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

גם 400 שקל זה לא זול למי שחסר לו תקציב זה. אתה מחפש זול או מחפש עבודה סבבה? אתה מחפש לחסוך מאתיים שקל ולהתבאס מקיצורי דרך שבהכרח מתקין זול יעשה? סך הכל לא מדובר בהפרשים של אלפי שקלים. אז עוד 300 ש"ח תשלם, ותקבל עבודה כמו שצריך, לא שווה?

ההשוואות המטופשות לרופאים, עורכי דין, אורולוגים, או גניקולוגים, אינם במקומם. אתה מקבל תמורה מלאה בעד ההוצאה שלך, זה העיקר.

ולשלם 800 ומשהו שקל על ארוחה זוגית במול-ים שבוע שעבר זה זול? לא! אבל ארוחה כזו לא הייתי מקבל אצל פינתי, נכון?

לפותח השירשור, אתה שואל אם זה סביר? בהחלט כן, אם וכאשר זה מבוצע כמו שצריך.

גורל, אתה זוכר התקנה שיש ליוריי?

למתקין כזה צריך להוציא ידים :x

רק שלא ייפול לאדגר בידיים..:wink:

פורסם

+1 לגורל, מאז שהתקנתי בתומקאר יש לי רעשים במנוע והאוטו שהיה בן שנה באותו זמן נישמע כמו דיזל מאז. חוץ מיזה ששם לי 8 גייג למונו של 1200 rms

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יוסי, מי זה המתקין החאפר הזה שהצגת את ההתקנה שלו? כדי שאנשים ידעו לא להתקין אצלו.

לדעתי 700 שקל זה מחיר לא זול, אבל בהחלט הגיוני להתקנה איכותית ללא פשרות.

פורסם
יוסי, מי זה המתקין החאפר הזה שהצגת את ההתקנה שלו? כדי שאנשים ידעו לא להתקין אצלו.

לדעתי 700 שקל זה מחיר לא זול, אבל בהחלט הגיוני להתקנה איכותית ללא פשרות.

מצטרף לשאלה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תוכן חדש...