Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני רוצה להתקין HYBRID AUDIO CLARUS ומגבר LIGHTING AUDIO Z4200 במזדה 323 2004. התקשרתי לסאונדר ושם אמרו לי שהתקנה תעלה בין 700 ל800 ש"ח לא כולל קבלים. הוא אמר שזה לא התקנה רגילה ושצריך להעביר קבלים בדלתות וגם הוא עושה מתאם מPDF לרמקולים מ5X7 ל6.5". האם המחיר הוא סביר?

פורסם

התקנה לסט הזה כולל פאזות וכיוונים היא בסביבות ה- 150-250 שזה אומר: 500 שקל להתקין מגבר ? ללא חיווט ? Hell no!!!

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
התקנה לסט הזה כולל פאזות וכיוונים היא בסביבות ה- 150-250 שזה אומר: 500 שקל להתקין מגבר ? ללא חיווט ? Hell no!!!

תפסיקו לדבר שטויות

1)אתה יודע איזה צרה זה להעביר כבלים מהחלל של הרכב לתוך הדלת במאזדה?

במאזדה יש קונסולה שצריך לקדוח להעביר כבלים בתוכה שדרך אגב מומלץ ללכת למקצוען ולא לנסות לבד בבית.

2)המידה המקורית בדלתות המאזדה הם 7*9 משמע צריך לעשות הגבהות MDF ולא סתם לקתוע עם שני ברגים וכל השאר תלוי לו באויר.

3)זמן עבודה

4)כבל פלוס לפחות 5 מטר

5)כבל מינוס 1 מטר

6)כבל רמקולים לפחות 10 מטר

7)פיוז ובית פיוז שלא מגיעם בערתכ חיווט יכולים להגיע למחיר של בין 70-100 שקל לפשוטים יותר

8)חשמל מיסים ארנונה שכירות

9)תפסיקו להיכנס לכיס של מתקינים

10)לפותח השרשור מזלך שנפלתה על מתקין מקצוען שלא סתם זרק לך את הקומפוננט בדלת על 2 ברגים ולא מוכן להיתחבר לרמקולים המקוריים של הרכב

11)לפותח השרשור תעשה סקר שוק לבד ותראה שכל ההתקנות ברמה הזאת (לא חאפרים) יצאו לך באותו סדר גודל ואף יקרות יותר

פורסם

סאונדר הוא או יותר נכון הם מתקינים טובים (חיים וחדווי) עם המחיר יהיה 700 שקל כולל כיוונים הגבהות מעץ כבלים ועוד אז המחיר הוא סביר

אבל שאתה אומר בלי כבלים זה מתחיל להיות יקר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

מה קשור פה כיוונים? הבחור צריך לכוון לבד,ואני דיי בטוח שלכוון כמו שהוא יכוון לעצמו הם לא יצליחו..

לדעתי המחיר מאוד סביר לעבודה איכותית..

פורסם

כמה פעמים עוד יטחן נושא מחיר ההתקנה? מתי אנשים ילמדו כלל גורף לכל תחום בחיים: אין ארוחות חינם. מה שאתה משלם זה מה שתקבל.

יש הרבה דברים בהתקנה שאנשים בכלל לא מודעים לה ולא מיחסים חשיבות כגון:

1- סופיות לחיווט במיוחד אלו שמתחברים לקרוסים, יש נטיה לא לשים שם סופיות אלא לחבר ישירות לקרוס.

2- מיקום הקרוסים, קיבוע הקרוסים. אתה מפרק בפתאום איזה חלק ברכב ואז נופל לך איזה קרוס .

3- גישה וטיפול ברכב, לא היית רוצה שיפרקו את הרכב וירכיבו את הרכב כאילו מישהו רץ אחריהם. לא היית רוצה לגלות חלקי פלסטיק מפורקים או שבורים.

4- היית רוצה לקבל פלטה מסודרת ומודבקת בצורה שקשורה למבנה הרכב. ולא איזה פלטה שפירקו מאיזה שולחן ועטפו אותה בלבד וחיברו לה 2 סיכות שרק יחזיק איכשהו.

5- היית מצפה שיקחו מינוס כמו שצריך ולא יקדחו במקום הכי קרוב ונוח למתקין באותו רגע.

6- העברת חיווט לתוך הדלת ולא שימוש בחיווט מקורי כמו שעושים רוב המתקינים. את חשיבות העניין לא צריך לציין.

7- היית מצפה שיהיה סדר בחיווט לא לפרק מתחת למושב האחורי ולגלות סדום ועמורה.

8- הגבהות MDF חתוכות ומקובעות בצורה נורמלית, ולא איזה שארית של עץ מתפורר כלשהו.

9- כבל מתח שעובר בתוך תא המנוע מאוזק ומשורשר ולא זרוק כאילו הוא חבל קפיצה. כנ"ל לגבי בית הפיוז.

10- שימוש בחיווט מתאים ולא לחבר על כבל 8 גייג' 3 מגברים ובנוסף לפצל ע"י חיבור חובבני עם איזולירבנד במקום מפצלי מתח.

הרשימה עוד ארוכה אני מניח שהרעיון הכללי הובן, אם יש שאלות נוספות אני אשמח לעזור.

פורסם

יוסי יש דברים ויש דברים בגדול אתה משלם על מה שאתה מקבל אבל לפעמים אתה משלם על מה שפעמיים היית יכול לקבל

ושחושבים על זה לעומק המחיר אפילו יקר

ולפותח השרשור יש לך מגבר ליינינג אודיו 300.4 או מאק אודיו 4200

0547379780 שלומי

פורסם

יש מתקינים שאתה עושה אצלהם התקנה ב 300 שקל ואז אתה "מתחתן" איתם לכל החיים.

ויש מתקינים שאתה עושה אצלהם התקנה ב 700 - 1000 שקל ולמרות שלא יקרו לך תקלות - אתה חוזר לאותו מתקין [ולא בשביל להתלונן]

סתם מתקין לא ייקח יחסית הרבה כסף על התקנה ולא שאני אומר 700 שקל זה הרבה.

אם אני יודע שה700 - 1000 או אפילו 1500 שקל האלה יתנו לי או לחברים שלי ראש שקט אחרי ההתקנה, בלי לדאוג שאיזה כבל + ישרוף להם את הביצים, אני יותר מאשמח לשלם על כך.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש משפט שאומר : אני לא מספיק עשיר כדי לקנות דברים בזול.

התקנה של 400 שקל מהר מאוד מובילה ל800 שקל כיסוי נזקים

חשוב להתקין במקום מכובד ואיכותי שיודע מה הוא עושה, וכן התמחור הוא בהתאם

פורסם

+1 עתיד\אליקו\יוסי\אלכסנדר.

מתי אנשים פה בארץ יבינו שהתקנה עולה כסף? אין ארוחות חינם.

רוצים שישמרו לכם על הרכב, רוצים התקנה ללא תקלות, רוצים מישהו שאפשר לסמוך עליו ולחזור במקרה שתהיה תקלה, רוצים מישהו שיודע מה הוא עושה, אבל לשלם? זה כבר סיפור אחר.

לכל מי שמחפש את הזול, בהצלחה, אני מבטיח לו שלא ימצא.

כמו שכבר אמרתי פה בעבר, טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

פורסם
יש משפט שאומר : אני לא מספיק עשיר כדי לקנות דברים בזול.

התקנה של 400 שקל מהר מאוד מובילה ל800 שקל כיסוי נזקים

חשוב להתקין במקום מכובד ואיכותי שיודע מה הוא עושה, וכן התמחור הוא בהתאם

גורל, אתה זוכר התקנה שיש ליוריי?

למתקין כזה צריך להוציא ידים :x

פורסם

אני לא אומר ללכת למתקין חפאר אבל כול בנאדם שרוצה להתקין אפילו מגבר פשוט אומרים לו לך לשם לך לשם (מקומות דיי רחוקים לפעמים)

בשביל להתקין מגבר ורמקולים ללא בניות מיוחדות כול מתקין בעל ניסיון עם מוניטין טוב יעשה את העבודה

לא חייב לשים 1000 שקל על התקנת מגבר גם ב-500-600 הוא ימצא משהו

סבבה אין ארוחות חינם ואתה משלם על מה שאתה מקבל וכול המשפטים שלכם. אבל עדיין אין שום סיבה לשלם סכום מופרך על עבודה פשוטה יחסית

היית אומר פיבר ציוד כבד ועוד הייתי מסכים איתכם ב110 אחוז עדיף ללכת ולשלם יותר אבל על מגבר פשוט שטו

אני חוזר ואומר לא ללכת לזול ביותר אבל בטוח שלא ללכת ליקר שבהם לחפש מישהו עם המלצות טובות וזהו

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...