Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל :-(

קלאסיקה מודרנית, שעם הפסקת ייצורה - ככל שיעברו השנים, מעמדה כקלאסיקה יתחזק ויתעצם (וכך גם הביקוש אליה).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

על פי הכתבה לא תוצג מחחליפה.

הייתה מכונית תצוגה שרמזה על מחליפה וכבר החלו ההכנות אך כאן מדברים על גניזה של פרויקטים עקב המצב הכלכלי וכך גם את הS2000.

לדעתי מדובר יותר בסדר עדיפויות. הונדה היא יצרן המנועים הגדול בעולם (ולא מדובר על מנועים כגון זה של הS2000). כרגע עדיף להם להתעסק בענינים הפרקטיים שלהם ולחכות על הגדר במקום להסתבך בפרויקטים חדשים ומשפרי תדמית (מדובר גם על גניזה של מכוניות אחרות).

פורסם

זה בטח יהיה עניין זמני הרי לא יכול להיות שיצרנית כמו הונדה לא תשווק איזה רכב ספורטיבי בסגנון הS2000.

זה בטח באמת בגלל המצב הכלכלי וכשיהיה קצת יותר טוב בטוח שהם יוציאו משהו טוב יותר הם לא ישבו מהצד ויסתכלו על שאר יצרנים מוציאים מכוניות כאלה.

פורסם

כואב הלב לשמוע על עוד אייקון מוטורי שהולך לעולמו...

בהחלט מדובר בחיה מיוחדת ודי נדירה גם כיום על כבישי ארץ הקויידש...

אחד הרכבים היחידים שגורם לי לסובב את הראש כל פעם כשאני רואה אותו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני היחיד שלא מבין מה כל כך אקזוטי בs-2000?

בארץ היא נחשבת ל"נדירה" אבל חוץ מזה אני לא חושב שאני נורא מיוחדת.

אולי תסבירו מה יש בה שאין ברודסטרים אחרים?

פורסם
השיווק בישראל החל בשנת 2001, ומנתוני היבואנית חברת מאיר, עולה כי 44 ממנה נמכרו אצלנו.

פשוט לא יאומן: 44 מכוניות לאורך 8 שנים. פחות מ-6 מכוניות לשנה.

לשם ההשוואה, במדינה רחוקה רחוקה שנמצאת מעבר לאוקיינוס ונחשבת לידידתנו הטובה בעולם, ניתן לראות בכל שעה לפחות 6 מכוניות כאלה על הכביש.

חבל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מנוע 2,000 סמ"ק אטמוספרי, עם הספק של 240 כ"ס, אשר נתון כמו 9,000 סל"ד לא זר לו.

מספיק מיוחד?

עכשיו אתה מדבר:-D

אבל מה זה אטמוספרי? אין לי ידע רחב במנועים.

פורסם

חבל פשוט רכב נדיר..

ולגבי הנתון של ה-44 שנמכרו בישראל אני חושב שאפשר להגיד שהיום המספר קטן יותר ואולי אפילו חצי מכך..

S2K-T...R.I.P

• תוכן חדש...