Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת סט LEGATIA 641 ברכב Jaguar X-type

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנה ללא דופי ,שאפו :mm_yeah:

שם לב שהמיד הותקן ממש בצמוד למתג האינרציה ,ודא כי בווליום חזק לא יופעל המתג, והרכב יכבה במהלך נסיעה ,או לפחות השאר חתיכה עם סקוץ' שתוכל להגיע אליו

מתגים אלה ידועים ברגישותם לאחר כניסה לבור בכביש

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם זכרוני אינו מטעיני (הזהנו אותך!!!!)

שאתה עלול להסחף "טיפה"

אני שמח שכך, וסמוך ובטוח כי התוצאה יותר ממשביעת רצון...

שזה פשוט נשמע מדהים, ואני השמח אם תשיב מעט אל הפורום ותגיע למפגש או שתיים שנשמע את המערכת.

מאחל בהצלחה

ושוב יוסי עבודה לעילא ולעילא אין מילים פשוט מדהים!!!

(זה רוני עם הסיטרואן קסרה)

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

רועי ידידי ,

תתחדש ותהנה, עשית את הבחירות הטובות ביותר מכל הבחינות.

עבודה יפיפיה, הריפוד יצא מהמם!.

הפודים נראים ממש טבעי בתוך הרכב,גם הקורות צאו סוף הדרך:).

עבודה יפיפיה,נקייה ומקצועית של יוסי.

עוד מערכת מעולה שמצטרפת לגל העולה בפורום לאחרונה.

אני שמח שעזרתי בכל דרך בה יכולתי, תהנה זה הכי חשוב.

ניר,

under construction..

פורסם

הבטחתי המשך... אז יש המשך :)

לאחר בניית הקיק פאנלים עבר ידידנו לבניית הקורות בהפקדה יתרה זאת לאחר כמובן חיפוש אחר יריעת עור מתאימה בגוון.

והתלבטות קשה בבחירת חוט התפירה והגוון שלו (חום...שמנת... חום... שמנת... חום... שמנת...)

ובסוף נפל הפור בעצתו והוחלט ללכת על גוון חום כדי להחיות קצת את העבודה ולתת גוון חמים לעבודה.

10.jpg

והנה הקורה מיד לאחר הכנסת האלמנט L1-pro ולפני הפיניש של סגירת הגריל שגם זו הפתעה שתתרחש רק בעוד מספר ימים ...

11.jpg

ובזווית נוספת:

12.jpg

ומבט כולל ואחרון על הקורה:

13.jpg

בשלב הזה אני אציג את שאר העבודות הקצת יותר "סיזיפיות" בהתקנה והן כוללות את הפתיחה של המושבים מהבגאז':

14.jpg

הכנה וסימון הפלטה למגברים:

15.jpg

תחילת הפריסה של החיווט ברכב ועל גבי הפלטה של המגברים:

15_1.jpg

והנה לנו פלטה חצי מורכבת עם מגבר בודד של TRU TECHNOLOGY :

16.jpg

חיווטי מתח של קנוקונצפט (בתעתיק עברי) שאתם צריכים להבין שיוסי פירק חיווטים שהוא כבר הרכיב רק בשביל להרכיב חיווטים איכותיים יותר כי במקרה הגיע לו משלוח של החיווט הנ"ל תוך כדי עבודה !!!

17.jpg

חיווט RCA ( שימו לב לתוויות על כל זוג RCA שהוכנו במדפסת תוויות והודבקו בקפידה על כל זוג RCA וצופו בסלוטייפ למען לא יפלו עם הזמן... - חולני !! ) :

18.jpg

סיום הפריסה של החיווט לחלקו האחורי של הרכב:

19.jpg

JL AUDIO CLEAN SWEAP ממוקם בקונסולה המרכזית:

20.jpg

מבט ראשון אל מאחורי הפרוססור המוגבה בין שני המגברים שעל הפלטה:

(הפתרון של ההגבהה של הפרוססור הינו הברקה גאונית על מנת לחסוך במקום היות והרכב צר ולא היה מקום ברוחב הפלטה לשני המגברים והפרוססור לרוחב ובכך ניתן היה להכניס לרוחב את שני המגברי ובגשר עליון את הפרוססור מעליהם)

21.jpg

מראה הפלטה הסופי כשהכל מוגמר וסגור:

22.jpg

בין השאר הוכנה כניסה AUX בתא הכפפות על ידי יצירת שקעי RCA המחוברים בכבל RCA לכניסת AInet בפרוססור של ALPINE עבודת אומנות הנראית מקורית ברכב:

23.jpg

ועוד תמונה מרחוק:

24.jpg

ואיך אפשר בלי תמונה קלאסית.... לסיום ! :

27.jpg

ושוב תודה לכולם !!

והפעם אפשר גם להזכיר את השם ...

תודה ענקית לך, יוסי !

רועי

פורסם

היי רועי, המון תודה !

וסתם תזכורת קטנה...

ציטוט שלך מתאריך:

16/12/08, 12:34

בעניין: התקנת מערכת ברכב פרמיום - יגואר X-type

א. ממליץ על יוסי

ב. לא נראה לי שהבחור הולך להתקין מערכת, השרשור הזה נשמע מפוברק + יוזר חדש, אבל זאת רק דעתי :grin:

משעשע להיזכר... רק חודש וקצת אחורה....

מרועי אל רועי...:wink:

פורסם

פשוט לא ייאמן איך כל פעם מחדש נדהמים.

את קלאודיה שיפר עירומה נמאס לראות יותר מהר מההתקנות של יוסי.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

כמו שאמרו אומנות, זה פשוט מדהים מה שהוא עושה מכל התקנה שלו אני לומד ומופתע מחדש.

כל הכבוד יוסי תמשיך להיות הכי טוב במה שאתה עושה.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

רועי,

שמח שיכולתי לעזור להקשיב ולייעץ, נכון שהכל נשמע טוב יותר על כוס תה ועוגיות? :p

בתור אחד שהיה נוכח ברוב שלבי הבניה של הפרוייקט הזה, אין לי מילים, עוד פרוייקט מושלם מהבית היוצר של יוסי alpine, מעטים האנשים שיש להם אומץ לפרק ככה יגואר כמו שיוסי פרק ועוד בסוף לגרום להכל להראות מיליון דולר, אני זוכר את החששות הראשונים של רועי ובצדק, אחרי יום אחד אצל יוסי הכל נמוג.

רועי, אני בטוח שעוד נתראה אצל יוסי ואם לא אז במפגש הקרוב, מקווה לשמוע מערכת קצת שונה מפעם אחרונה, אחרי הכל האלמנטים עוד חדשים.

יוסי ידידי, לך מה אומר?

כל התמונות שרועי העלה פה הם רק הדברים אשר גלויים לעין ונראים לעיני כל, יש דברים שגם המצלמה הטובה ביותר לא תצליח לתפוס, היחס החם שלך, שירות הלקוחות, המקצועיות, האכפתיות והרצון לעזור, הפדנטיות המטורפות ומעל להכל האהבה למקצוע, כל אלו הם רק חלק מהמרכיבים אשר פעם אחר פעם מוציאים לקוח מרוצה עם חיוך ענק מרוח על הפנים.

דני.

• תוכן חדש...