Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת סט LEGATIA 641 ברכב Jaguar X-type

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אדי, אתה לא באמת משווה את הביט1 לh990, נכון?

אני לא משווה אותו לשום דבר כי עדיין לא התקנתי אותו ולא שמעתי מערכת עם הH990 - אבל אני מציין שזה עוד מכשיר שיכול לעשות עבודה יפה מאוד.

לגבי הBIT ONE שלי - אני לא יודע אפילו איזה גרסא מותקנת עליו עדיין אבל כשאפעיל אותו - אני אדע ואעדכן לפי הצורך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

bit one יכול להיות אופציה נהדרת לאנשים עם CARPC שחוששים שכרטיס קול לא מספיק איכותי.

אפשר להוציא מהCARPC לBIT ONE יציאה אופטית, ובכך אין משמעות לאיכות של הCARPC בכלל.

ולשלוט על המכשיר עם USB

ממש נחמד, - והיתרון הגדול שזה לא מכביד על המחשב, להפך רק מקל עליו

פורסם

הפכתם מכשיר מסדרת THESSIS של אודיוסון למשהו פשוט.

אני מאמין שהוא יהיה "קצת" יותר טוב ממה שחושבים על המכשיר הזה.

אין לי מושג עד כמה טוב ואין לי מושג ממש למה אפשר להשוות אותו אבל אני בטוח שמדובר במוצר לא פחות ממעולה.

אני גם לא מתכוון להתחיל לפתוח בהשוואה ולריב על מה יותר טוב - מצטער, אמרתי את זה גם בת'רד שפתחתי על הרכישה שלו - זה ממש לא מעניין אותי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רועי תתחדש שמח מאוד שאתה מבסוט.למרות שנשאר לנו הפינאלה.

BIT ONE הוא לא נושא השרשור כאן אז בבקשה לא לגרור את השרשור לאן שלא צריך.

פורסם

צודק - בסה"כ רציתי להציע עוד אופציה.

יאללה - לחזור לעניין.

Pioneer TS-X150

פורסם

אין אין מילים, מדהים..העבודה, הגימורים, הרכיבים פאקינ ואוו

שמח שהcleansweep משתלב בכל זה :-):-) כ ב ו ד

דרך אגב, זוכר שאמרתי לך לבוא לשמוע ת'לגטיה ..?

אני רואה שהשתכנעת ...

פורסם

אני כבר לא זוכר אם הגבתי לגבי המערכת עצמה, כלומר לגבי ההתקנה עצמה - יש צורך בכלל? :-D

סוף הדרך.

Pioneer TS-X150

פורסם

נו... מי יכול לבצע את זה...?

הרעיון היה שלי, הביצוע של יוסי.

אם אתה רוצה אני יכול קצת להרחיב על העניין:

רציתי כניסת AUX למערכת המקורית של הרכב ( הרי לא החלפתי "עדיין" את ה HU) אז היו לי 2 אפשרויות.

1) להשתמש בכניסת AUX של JL CLEAN SWEAP ולעבור באמצעות הלחצן של המנחת.

2) וזו הברקה שלי .. לחבר לפרוססור כבל ממיר AInet - RCA ואליו RCA ארוך לקדמת הרכב שם לבצע את החיבור של של שקעי ה RCA "המולחמים" לפלסטיקה בתא הכפפות בצורה "מקורית" כמו שיוסי יודע לעשות. ובאמצעות פאנל השליטה של הפרוססור במעבר של בחירת מקור ה INPUT בפרוססור אני מדלק בין ANALOG 1 שזה החיבור של המנחת כלומר ה HU לבין החיבור RCA שחובר עם הממיר AInet ל RCA לשקע ANALOG 2.

וככה יש לי חיבור AUX ישיר לתוך הפרוססור !

זה הכבל שאליו מתחבר RCA לקדמת הרכב...

28133803-177x150-0-0.jpg

פורסם

חיבור RCA קבוע בתא קפפות. היה לי בפיז'ו 309 (לפני כ 6 שנים)

זה נוח. מעוד. ונראה יפה. אבל לפעמים יותר פרקטי (ונראה מקורי, כי אין חורים. ויש חור אחד חבוי.) להשחיל חוט אחד ישיר

של PL. ולא לעשות 2 חורים. של RCA.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...