Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה , נאמר לי שיש ג'וק פיקוד שאמור להיות אחראי על המנוע שמסובב את הדיסק, הג'וק הזה דפוק , ולא מצליחים למצא כזה,

מישהו יודע אם יש מקום שאפשר לאתר מס' יצרן חלופי שאמור להתאים, או לנסות למצא חלק כזה?

לפי מיטב ידיעתי (וניסיוני) לכל רכיב אלקטרוני באשר הוא, יש כמה חברות שמייצרות אותו, לדוגמה 7408 יש של חברת ניישונל , ויש של מטורולה, אבל הרכיב של 2 החברות עושה את אותו הדבר, (נזניח הבדלים מינוריים של שוני בסדרות ייצור )

בבקשה זה מאוד חשוב לי הנושא, היו כמה בעיות במכשיר וכולם תוקנו מלבד הבעיה הזו, אני די מתבעס לשלם כסף על חלק מהתיקון , ובסוף אני לא מקבל מכשיר עובד פיקס.(אפילו לא עובד בכלל)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

7408 הוא רכיב גנרי (במקרה הזה שער AND, אם אני זוכר נכון), ולכן מיוצר ע"י כמה יצרני רכיבים.

במקרים אחרים, בהם מדובר על רכיבים קצת יותר ספציפיים, קשה למצוא תחליפים מדויקים אצל יצרנים אחרים.

נסה ליצור קשר עם חבר הפורום מרק10. עושה רושם שיש לו קשרים במקומות הנכונים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצאתי לא מעט דפי נתונים שלו ברשת, כנראה שמדובר ברכיב סטנדרטי למדי.

http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/117805/ETC/YM3805.html

יש גם כמה דילרים שמחזיקים בכמויות גדולות של הרכיב הזה, אבל אני לא יודע אם הם יעבדו מול אדם פרטי שמזמין כמות קטנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם אני מצאתי את זה , אבל הבעיה היא שהתקשרתי עכשיו לאיזה 10 מקומות , ואי אפשר, זה פשוט בעיה מבחינת משלוח וצריך לחכות שהוא יכנס למשלוח כי ספיישל אי אפשר להביא , ויש כאלו שבכלל לא רוצים להתעסק עם זה.

יש לי אחד ששלחתי אליו מייל (לאחר שיתח טלפון) והוא אמר לי שהוא יכניס את הבקשה למחשב וברגע שהוא ייבא מאותו מקום או שיהיה לו משלוח שיוצא ומישם אפשר להביא את הרכיב הזה אז זה יקפוץ במחשב והוא יצור איתי קשר ויזמין לי .והרכיב יכנס "על הדרך" למשלוח, אבל זה יכול להיות היום מחר או עוד שנה , זה בעיה.

אם יש מישהו שיצליח לרכוש את זה באופן פרטי אני מוכן לקנות ממנו,

פרטים בה"פ .

פורסם

:idea:אתה יכול להזמין את זה עבורי?

(תמורת תשלום) אין לי פייפאל ואין לי ניסיון ברכישה באינטרנט בכלל ,

פרטים בה"פ .

פורסם

לפי מה שבדקתי מדובר ברכיב עתיק שלא ניתן להשיג אותו בדרכים נורמליות דרך היצרן.

הדרך היחידה להשיג כזה בכל זאת הוא ע"י חפירה אינסופית בכל מיני אתרים סיניים למיניהם.

אני לא בטוח שיש לך את היכולת להלחים כזה רכיב באמצעים ביתיים בכל מקרה.

אגב, הרכיבים שהזמנתי הוזמנו כדוגמאות מחברת MAXIM ללא עלות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למרות הערך הרגשי, אני חושב שכדאי לקנות נגן דיסקים חדש עם USB ב-100 ש"ח בשופר-סל.

לא בטוח שכל ההתרוצציות הללו שוות את הנגן הישן,

(בהתחשב בפרק הזמן שיעבור עד השגת הרכיב, טלפונים ונסיעות).

A simple prop to occupy my time

פורסם

http://www.prismelectronics.net/PN/YM3805

נסה ליצור איתם קשר יש שם שורה:

To get a price & delivery information for YM3805, please click on Send RFQ link and fill out the RFQ form online

יש לך גם פה:

http://www.huskyintl.com/partslist/part_details/YM3805.htm

ופה רשימה גדולה:

http://www.hkinventory.com/public/OfferInventResult.asp?Order=1&pnums=YM3805++&crit1=&crit2=&category=&product=&keywords=&words=3&country=&postdate=&brand=&crit3=&crit4=0&datecode=

נסה כל אחד מהם:)

פורסם

אדון "זה וזה וזה"

אתה ת-ו-ת-ח

יצרתי קשר עם אחד מהלינקים שנתת לי , ויש לו כזה והוא צריך לחזור אליי עם הצעת מחיר!!!!!

תודה :multi::multi::multi::multi::multi:

פרטים בה"פ .

פורסם

מצטער לקלקל לכם את חגיגת הנוסטלגיה.

חבר טוב שלי קיבל CD של הייטי מתנה בשנת 1989 אחרי שעשה מנוי לספריית וידאו (ל1000 סרטים :-))

בקנה מידה של אותה שנה ובכלל מדובר במוצר נחות שלא הייתי מחליף לו את הבטריות של השלט (שכמובן לא היה לו)

וחוץ מזה...נגיד שמודבר בפיסת היסטוריה. איך אתה יודע שהג'וק הזה הלך? הרי אתה לא טכנאי וגם טכנאים לפעמים טועים.

יכול להיות ספק דפוק (20 שנה לקבלים בספק זה המון זמן להתייבש!) או אפילו בעיה מכנית. ה-ידעת שהמרחק בין הדיודה לדיסק צריך להיות 1.6 מ"מ ע"מ לשימור על מיקוד ה"עין" ישבת על סלילים שדרכם מוזרם זרם ע"מ לשנות את "גובה" העין ולשמור על מיקוד. המון פעמים הסלילים האלו מתעייפים פיזית ומפסיקים להגיב כמו שצריך ולכן המכשיר לא מצליח לקרוא את הדיסקים ואז דרושה החלפה של כל העין.... בקיצור עולם ומלואו.

האמן לי, גם לי נוסטלגיה לשנות השמונים אבל רבק תעיף את המכשיר הזה לזבל טוב לא יצא לך ממנו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...