Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

איך אני יכול לנקות את הפסי קישוט השחורים שעל הטמבון והדלתות? ברגע שאני שוטף אותם זה נראה פצצה עד שהמים מתייבשים :-D, איך אני יכול להשאיר את המראה הרטוב והנקי? יש איזשהו תכשיר? לא משהו שיהרוס או יגרום לפלסטיק להתייבש.

תודה,

טל

פורסם

ברכב הקודם שלי, לא תאמין אבל הייתי עושה את זה עם זז-קל. הייתי לוקח סמרטוט טריקו יבש (חתיכה לא גדולה) ומרסס אותו טוב עם הזז-קל, ואז עובר ככה על חלקי הפלסיק החיצוניים. אח"כ הייתי מחכה עשר דקות ועובר עם טריקו יבש שוב והתוצאה הייתה מדהימה ולאורך זמן. דרך אגב הרכב היה פורד קונקט ולא נגרם שום נזק לטמבונים. יש גם STP בבקבוק צהוב שעולה 25 ש"ח ובעזרתו הייתי מבצע את אותה הפעולה כמו עם הזז-קל, אבל לא הייתי מנגב עם טריקו יבש וגם התוצאה היתה טובה.

בהצלחה.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אל תרסס שמנים או חומרים מסוג WD40 מכיוון שהם משאירים שכבה שמנונית על הפלסטיק שבעתיד רק יצבור לכלוך/אבק שיידבק אליו.

נכון זה נראה יפה ומבריק אבל עלול להזיק לפלסטיק.

איזה כייף לי :)

פורסם

הבעיה אצלך היא שהפלסטיקים התייבשו וכתוצאה מכך איבדו אף את הצבע השחור.

אצלי, כריזמה 98, יש את אותה הבעיה. במהלך הזמן מצאתי פתרונות שונים ויש כעת שניים על הפרק.

1. כמו שאמר מי שהקדים אותי, חומר של STP צהוב לדשבורד, לשים בנדיבות על מטלית ולמרוח על הפלסטיק ולתת לספוג. לא לייבש. זה יחזיק שבוע או עד השטיפה הבאה, הקרוב מבינהם.

2. בשבועיים האחרונים אני "עליתי" על משהו אחר יש ל STP חומר לצמיגים. לאחר מחשבה אמרתי, אם הוא יכול לעשות לצמיג שמתלכלך ונמצא בעפר למשך שבועיים טוב אז אולי גם על הפלסטיק. וזה עבד, כבר עברו שבועיים והפלסטיקים (גם של הידיות) כמו חדשים. אבל אם זה מזיק? אני לא בטוח שלא למרות שנראה לי על פי ההגיון שלא. אני כעת משתמש בזה.

בהצלחה

פורסם
אל תרסס שמנים או חומרים מסוג WD40 מכיוון שהם משאירים שכבה שמנונית על הפלסטיק שבעתיד רק יצבור לכלוך/אבק שיידבק אליו.

נכון זה נראה יפה ומבריק אבל עלול להזיק לפלסטיק.

אם היית שם לב למה שהוא כתב אז היית מבין שהפלסטיקים כבר לא במצב טוב, ככה שאין סיבה שיהיה נזק, ואם היית שם לב שכתבתי שאני ביצעתי זאת על ריכבי( לאורך שנתיים) ולא בוצע שום נזק אז היית מבין שלא קורה כלום! מלבד זאת נתתי לו עצה להשתמש ב STP שזה חומר שנחשב למעולה, וגם הוא שמנוני ולא גורם שום נזק, וכל זאת.....מניסיון!!:screwy::screwy::screwy:

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

לאחרונה אני משתמש בגליצרין מהול במים ומורח בעזרת סמרטוט טריקו, התוצאה נהדרת!

הגליצרין נמצא אצלנו בשימוש ברפת לטבילה של עטיני הפרות כדי שלא יתיבשו :multi:

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

• תוכן חדש...