Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני לפני קניית רנו מגאן קופה שנת 97 מנוע 2000cc מטראז':146K יד 7

הכי חשוב!

המנוע לא יציב בסיבובי סרק (טורים עולים ויורדים בין 700 ל-1000 סל''ד) במנוע חם וקר,

יש לציין אם זה משמעותי שמותקן פילתר אויר פתוח.

מה יכולה להיות הבעיה וכמה זה כואב בכיס?

לא מי יודע מה חשוב לי כרגע אבל בכל זאת כמה כואב בכיס?

מהבדיקה יש קורוזיה(לבן)בין הראש לבלוק באזור הטיימינג..חשש למה? (משאבת מים/פקום)

נזילות שמן לא רציניות(בינתיים)באזור הטיימינג ומהגיר..

הגה מזיע עם דמעה עליו(בצד אחד)..

זקוק להחלפת צלחות ודיסקיות אחורה..

המוכר רצה 27K וירד בכוח ל25.5K

אודה למי שמבין ויעזור לי לדעת לאן נושבת הרוח..

לקחת או לא?

זקוק לתשובה בהקדם!

תודה רבה רבה,

יניב

:roll:

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

לא יודע אם הרכב המבוקש הוא ידני או אוטומט אך אני יכול לספר לך מניסיוני שחבר טוב שלי בעבר רצה רכב כזה.

הלכתי איתו לבדיקה במכון עם שלושה רכבים שונים עד שהגיע לנחלה עם הרביעי..

לשניים היו בעיית גיר באוטומט, השלישי היה אחרי תאונה והמוכרת "לא ידעה" על כך.. בכלל היה איתה קטע מפוקפק משהו.

את הרביעי קנה מפני שעבר בהצלחה בדיקה (כמובן עם כל התוצאות המתבקשות בבדיקה לרכב לא מ"השקית") חברי היה מבסוט אך לאחר זמן קצר אמר לי שהוא לא אוהב את הגיר, הוא לא מתנהג טוב לטענתו, החלפת הילוכים נכנסת במכה וכך כבר מתנהל עם הרכב תקופה.

מעבר לזה, הצורה שלו יפה לטעמי ותתחדש בכל אופן ברכישתך החדשה לכשתבוא!!

ראיתי את העריכה עכשיו, במבט ראשון הייתי ממליץ לעבור לרכב הבא. יותר מדי "עניינים" לתיקון ובדיקה.

אתה רוצה לקנות רכב שישרת אותך לנסיעה לא? לא לצורך התרוצצות איתו בין מוסכים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מנוע לא יציב בסיבובי סרק יכול להיות חיישן מנוע צעדים מקולקל, ניקוי לא עוזר ועלותו יקרה. סימפטום מפליל זה מנוע נכבה בהתנעת בוקר קרה. נזילות שמן מעידות בד"כ על מחזירי שמן פגומים ועקב זאת רצועת התזמון תהיה ספוגה שמן ואז צריך להחליף רצועה - נושא רגיש ויקר למדי ברכב הספציפי. או במקרה הטוב זה יכול להיות אטם מכסה שסתומים, שזה לא רציני במידה ואין הצפת שמן באיזור הפלגים והקוילים, מה שניתן למניעה אם התופעה חדשה.

המנוע עצמו אמין אם טופל כהלכה כמובן, ויד גבוהה מעידה בד"כ על אקזמפלר מוזנח

חשוב לבדוק גם תושבות (מנוע וגיר) ומשולשים תחתונים שכן התבלותם מהירה יחסית. חלקים לרכב הזה הם לא הכי זמינים, והטיפולים דורשים יד טובה. פילטר פתוח קונבנציונלי יושב במיקום גרוע וגורע בביצועים עקב יניקת אוויר חם

בסה"כ רכב מאוד מהנה לנהיגה, חזק, ואמין אם טופל בעקביות ורוב האקזמפלרים בכבישי ארצנו לצערי לא בשיא אונם בלשון המעטה. אם אתה רוצה אמינות בכל מחיר וראש שקט, חפש יפני. תבדוק יונדאי קופה/סיוויק קופה

בברכת רכישה מוצלחת,

אבי

CoupéF7R

• תוכן חדש...