Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יותר טוב בשביל מה?

את העובי שלו אין לי מושג האמת איך מודדים

ועם גיד אחד עבה לא מומלץ כי הוא גם לא גמיש

וגם בכבל חצי מטר מה תעשה? אולי רק לאפס

בקיצור זרוק אותו לפח..:twisted:

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

אין שום בעייה להשתמש בכבל כזה. יצא לי להשתמש בכבל כזה בעבר והוא עבד מצויין. שים לב שיש מספיק מגע בין הגידים לטרמינל במגבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האורך זה לא הבעיה אני יכול להשיג כמה שצריך.. מה בנוגע ל:

gauge???

האם יש לכבל זה איזשהו יתרון? או שמא זה מיותר ??

פורסם

גייג' זה יחידת מידה - אתה צריך למצא טבלת המרת יחידות ממילימטר לגייג'.

נדמה לי שאפשר למצוא אחת כזאת במידע התיאוריתי איפשהוא באינדקס של www.autosound.com כולל טבלה שאומרת כמה אמפר יכול כל כבל בעובי מסויים להעביר עד מרחק מסויים.

תשים לב שהיום אתה יכול למצוא כבלים שמבחינת היצרנים יהיו מדווחים כבעלי אותו הערך מבחינת גייג' אבל נתונים האמפראז' שהם יכולים לספוג יהיו שונים וזה יכול לנבוע משיטות מדידה שונות (האם גם מחשיבים את מעטפת הבידוד או לא) מספר סיבים וטיב החומר - יש הפתעות, זה מידע שרוני (לאוד אנד קליר) חשף אותי אליו דרך אגב - הוא הראה לי כמה כבלים מיצרנים שונים, כולם היו 4 גייג' אבל היו הבדלים ברורים בין הכבלים ובנוסף לכך על הגליל היה ניתן לקרוא את הצהרות היצרן וזה באמת היה מפתיע.

אז כהמלצה - תמצא לך טבלה כזו אבל תשים פיוז ראשי על הכבל הזה שהוא קטן ב20 אמפר מהערך המקסימלי שכבל בעובי כזה אמור להיות מסוגל להעביר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...