Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי אימפרזה 2002 עם אזעקה אורגינלית. בד"כ כשאני פותח אותה אז אני שומע צפצוף אחד וכשאני נועל אותה אז אני שומע 2 צפצופים.

בחודש האחרון התחילה להשתגע משום מה. בפתיחה אני שומע בערך 5-6 צפצופים קצרים במקום האחד הרגיל,אבל האמת שזה לא משפיע לי על ההתנעה וכו'.כלומר,הכל כרגיל.

מישהו מכיר את זה מקרוב? מה משפיע על כך?

תודה לכולם! :-)

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

בכל פתיחה אתה שומע 5-6 צפצופים או שזה לא קורה בקביעות?

קיימות אזעקות שבמקרה והן הופעלו, בזמן הפתיחה יהיו יותר צפצופים מאשר בד"כ (כביכול לתת אינדיקציה לבעל הרכב שהאזעקה הופעלה).

פורסם

האם לא קבלת עם מסמכי הרכב, הוראות הפעלה ושימוש לאזעקה?

על פניו, נראה שזה עלול להיות סמן, לפעולת האזעקה בזמן שבין דריכתה (יציאה מהרכב) ועד ניטרולה (חזרה אל הרכב).

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא דני. אתה יודע שבד"כ אנשים לא שומרים מסמכים מסוימים ברכב,אז לא קיבלתי לצערי.

ואני לא חושב שזה סימן לפעולת האזעקה כי הצפצופים שהיא "סימנה" לי הם צפצופים יחידים.כלומר,מעין "תיקים" כאלו.

כמו למשל,אם אני לא סוגר את הדלת ונועל את האזעקה,אז היא מסמנת לי שיש דלת פתוחה בזה שהיא מצפצפת 3 פעמים במקום פעמיים. את זה אני מבין. רק את המקרה הנוכחי אני לא מבין.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

האם האזעקה נשלטת באמצעות המפתח המקורי שעליו יש 2 לחצנים לפתיחת וסגירת הדלתות?

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...