Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אחרי שאגרתי וצברתי כספים התעניינתי ברכבים הבאים.( 40K+ למתעניינים)

כלומר, קנייה שלהם כסטנדרט ובנייה מחדש ( אם זה גדישה על מנוע סגור בסיביק וכלה בהחלפת מנוע ב-306 לRGX\RGY והחלפה לטורבו זמין יותר ואמין יותר כדוגמאת TD-04)

אז ככה , הסיבובים בשבילי הם נחמדים אך איני "מתגרזן" תמידית בכל סיבוב שאפשר , ואינני הולך לצלוח את נס הרים מידי שבת בבוקר.

לעומת זאת קו ישר תמיד היה נחמד ומהנה הרבה יותר מהסיבובים (הייתי בעלים של 306XSI ו-106GTI)

כמו כן אני מחפש את האמינות עד כמה שאפשר מרכבים בנויים והחלקים הזמינים ואופציית שידרוג נוספת (בנייה של המנוע "אפטר-מרקט" זמין תמידית.

אשמח מאוד למשוע על חוות דעות (בעלים חברים של....גם נחשב בשבילי)

ודעתכם על יתרונות וחסרונות של רכב זה מול השני.

פורסם

אפטר מרקט ענק זה כמובן סיויק .. יותר קל וזמין להשיג

ומבדיקה פרוייקט על סיויק טורבו יהיה לך יותר זול יש מגוון סוגים של קיטים מוכנים או בבניה אצל כמה סדנאות

ו306 יהיה לך יותר קשה להשיג קיט מוכן זה יהיה אצל מישהו פרטי ויותר יקר

פורסם

למה 306 יותר קשה ??

ולמה סיביק יותר קל ויותר זול לבנות ?!

ב 306 את מחליף מנוע קומפל למנוע מוכן טורבו מחוזק ואמין ברמות שהסיביק לא חלמה עליהן

וכמו שאמר הבחור להחליף טורבו לא רק TD04 אפילו יותר גדול ולא תצטרך שינוי משמעותי במנוע . ממנוע כזה תוכל להוציא ממנו סוסים טובים בלי הרבה כסף !

חוץ מזה , לא לדבר על התנגות , שלדה , אבזור ונוחות לטובת ה 306 , זה גם נקודת מחשבה !

לבנות מנוע סיביק 1.6 טורבו בלי בוכנות טלטלים ולגדוש 0.4 שווה ממש כלום יתרון טוב מאוד ל306 מבחינה זו

ולסיכום אם אתה מחפש פוזה לך על סיביק ! ואם אתה מחפש התנהגות כוח ואמינות רק 306!

פורסם

אני תומך בדעה של יז פרה (הכותב מעלי) מכמה סיבות:

1 לגדוש על מנוע סיביק סגור לא כדאי מבחינה של תמורה לכסף המנוע לא יכול לספוג כמות כ"ס כמו של ה-rgx (אם הולכים שניהם מקוריים כמובן)

2 במנוע ה-rgx אתה יכול להעלות הספק בטירוף ע"י החלפת טורבו ובסיוק לעלות לרמות של 300 אתה צריך לפתוח את המנוע טלטלים בוכנות וכו' וכו'.

3.כמות האבזור שיש ב306 עולה בהרבה על הסיויק (גם מתלים וכו').

4.אני משוחד כי לי יש 306...

פורסם

סיוויק יותר זולה,יותר אמינה,יותר שכיחה,יש לה יותר חלקים,חלקים בזול,VTEC+TURBO שילוב מנצח

פזו יותר אבזור ו....

זהו

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

לגדוש 0.4 ?! קיטים נורמליים של גריידי וכו' עם ניהול נכון אפשר לגדוש 0.7-0.9 בקיטים של באיכות גבוהה , (מדובר על סיויק כמובן), כמו כן עם ה306 כמובן יש "אפטר מרקט" של הדברים מסביב , אך שיקרה משו למכללולים הפנימיים של המחשב, עדיף כבר להביא מנוע אחר וכו' ,וכמובן הגיר של ה-XSI שאינני יודע אם בנוי לעומסים כאלה ואחרים (200-300 כ"ס) ואולי אפילו החלפה לגיר של קסארה HDI (שיפור נפוץ של כל בעלי ה-306 טורבו וחלק מה-205).

פורסם

היתה לי סיויק ועכשיו יש לי 306.

לדעתי - לך על הסיויק. השוק יותר זמין.

להגיע ל 300 סוסים עם 306 זה גם לא פשוט, אפילו עם RGX. עדיין צריך ניהול מנוע, מזרקים וחיזוקים. חוץ מזה שהמנוע הזה פשוט נראה מכוער ומיושן. אם אתה בכל זאת הולך על ה 306, לך על דור ראשון ותחליף לה ל RGX, לפחות במקור זה גם 8 שסתומים.

יש אחת למכירה ב PSI, די מושקעת בתקציב שלך.

גם שלי למכירה, אבל אם להיות אובייקטיבי, XSI דור ראשון עם RGX או סיויק עדיף לך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מה שאתם אומרים על המחשב ב-306...זה גם עובד על הסיביק כי היא גם צריכה לקבל את אותו ניהול מנוע?

אז זה לא בידיוק נכון מה שאומרים וחושבים על הסיביק לפי דעתי... כי ממנוע 1.4 בדר"כ אפשר להוציא פחות ממנוע 2.0 מוגדש מהמקור (תקנו אותי אם אני טועה)

פורסם

. חוץ מזה שהמנוע הזה פשוט נראה מכוער ומיושן. .

מכוער וישן, אבל מספק את הסחורה.:lol: (אחרי העלאת גדישה)

ובמחיר יחסית לתמורה הוא מצויין. לא חסר דברים יפים שראיתי שעשו עם המנוע הזה.

אה עוד משהו, אפשר לאשר מנוע כזה אז הוא נחשב מנוע מוגדש חוקי-יתרון, וגם הבוחנים יתעלמו ממנו כי הוא נראה מכוער וישן :lol:

יוגב

פורסם

אני חושב שיוגב נתן את הפנצ' ליין שעדיף 306 כי בסופו של תהליך זה יהיה חוקי (שנוי במחלוקת אבל חוקי).

פורסם

בקשר למתלים שיש יתרון ל306.

זה לא כזה נכון.לסיויק מקדימה יש עצמות עצה כפולות ול306 מתלה מקפרסון רגיל.

ומאחורה נכון שרוב לדגמי הסיוויק אין מוט מייצב אבל אפשר תמיד להתקין אחד וגם לקנות קוילאוברים.

הבעיה בארץ עם ה306 שאנשים מסתמכים רק על כל מיני דברים שבאים psi, מי שרוצה לעשות דברים יפים עם הסרן האחורי של ה306 צריך להתחיל לחפש ברשת וגם להפעיל את הדמיון ואז השמים הם הגבול.

קחו דוגמא ( בעמודים האחרונים)

יוגב

פורסם

יוגב:

שרשור מדהים אבל בשביל רמה כזו לא מספיק הרבה דמיון - צריך גם הרבה כסף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
היתה לי סיויק

משפט שייכנס לארכיון הפורום...

ולענייננו: הסיביק אכן בעלת שוק גדול יותר למוצרי אפטר מרקט בהקשר זה,

וממה שאני ראיתי ומכיר לפחות, היא שומרת על אמינות גבוהה גם תחת גדישה.

מה שכן - היא לא נותנת כלום חוץ מקו ישר לפני ההגדשה, ואחרי הגדשה המצב עוד פחות טוב.

שיקול שלך, בסופו של דבר. אני אישית לא הייתי מרגיש נוח לנסוע בסיביק (וסליחה עם כל אלו שיש / הייתה להם סיביק).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...