Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:shock:

חברים יש לנו זוכה.!

כל הכבוד לנאדר שהצליח לזהות את זה על בסיס תמונה של נורת הפרוטקשיין/פאוור:).

הייתי בטוח שזה יהיה ארוך יותר:)

מגבר של סוני

אכן מדובר על מגבר של סוני.

אבל לא סתם מגבר ישן:).

ואני אפרט.

בתחילת שנות ה90, ולמעשה החל משנת 1991 בזמנו סוני הייתה שם דבר בתחום האודיו לרכב וגם לבית.

לסוני הייתה תמיד סדרה גבוהה לרכב שנקראה בזמנו SONY-MOBILE ES.

גם לבית היה מאז ומעולם את הSONY ES שזה בעצם סדרה מיוחדת וגבוהה שמתחרה בLEVEL העליון.

מבית הMOBILE ES היה כמובן את המכשירים הידועים כמו הC90 בשילוב עם הפרוססור שלו הC910 ולמעשה היה בין המכשירים הראשונים הכוללים פרוססור וכמובן עיבוד אות דיגיטלי מלא ובשילוב סיבים אופטיים.

למעשה זה היה ספינת הדגל של המכשירים של סוני, מה שהיום אתם יכולים לראות כמו הפיוניר P9/P90 שישנו אצל דני ברכב.

אגב, גם בפורום יש לאחד החברים את הC90+הC910 וזה אצל יאריק ברכב.

בכל אופן, מעל הסדרה הזו הייתה בעצם את סדרת הXES, שהיא למעשה אחת מהמערכות היותר טובות שיוצרו אי-פעם בתחום האודיו לרכב.

משהו שאתם יכולים להקביל אותו לימינו אל מול הפיוניר ODR ואל האלפיין F1 סטאטוס.

בסדרה הזו היתה יחידת ראש (Z50) שגם היא בשילוב הפרוססור האחראי על ההמרות D/A כמובן (P1) + פרוססור שמשמש בקרוס-אובר (X1) + יחידה אחראית על טיים-אליימנט/טיים קורקשיין(T1) וכמובן הצ'יינג'ר הידוע(C1).

בסדרה זו היו כמה מגברים.

M50:

http://ampguts.realmofexcursion.com/Sony_XES-M50/

tn_outside2.jpg

הXM2000R:

http://ampguts.realmofexcursion.com/Sony_XM-2000R/

tn_outside1.jpg

הM3:

http://ampguts.realmofexcursion.com/Sony_XES-M3/

tn_outside1.jpg

וכמובן המגבר שלהם שאותו בעצם רכשתי והוא הM1:

http://ampguts.realmofexcursion.com/Sony_XES-M1/

והנה כמה תמונות קשות:):

outside1.jpg

inside1.jpg

אלו תמונות מתוך AMPGUTS.

וזה התמונות של המגבר שלי:

dsc00534ri5.jpg

dsc00520af8.jpg

dsc00521he2.jpg

dsc00506ry8.jpg

under construction..

פורסם

טוב דבר ראשון תתחדש.:-P

אני לא מכיר את המגבר הנ"ל מן הסתם, אבל אני בטוח שאם קנית אותו הוא שווה משהו.:wink:

יש לי כמה שאלות כמו:

כמה הוא מוציא?

למה הוא הולך להיות מחובר?

והשאלה הגדולה מכולם: מתי אתה מתקין כבר?:shock:

פורסם

וכמובן שתמיד אכבד אותכם בתמונות עירום של מגברים.

למי שמצליח להבין מדובר על אחד המגברים הבודדים שקיימים שיועדו ויוצרו בייצור סדרתי לעבודהבהגברה אקטיבית, ולמעשה אין לו שום קרוס או דבר אחר שאמור להפריע בדרך.

הפוטנציומטר היחידי על המגבר הוא רק הGAIN כמובן.

וכמובן התמונות:

dsc00522ay1.jpg

dsc00527vc6.jpg

dsc00524jt2.jpg

dsc00528wt3.jpg

under construction..

פורסם

מניאק!

חלום רטוב!

יש לי את הXM והוא מדהים אבל ES... זה גובל בנבזות!

תתחדש :-P

נ.ב גם היום לקנות מגבר מסדרת הXES צריך להוציא כמה אלפי דולרים טובים - כמה זה עלה? איך זה הגיע לידיים שלך?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

העיקר לפני יומיים אמרת לי "אני לא יודע עם מה אני אגביר את הסקאנספיקים שלי"... :twisted:

או שזה הולך למידים? טוויטרים? איזה עוד מגבר יש בדרך?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סקיני גם אומרים על ג'ינס שגורם לבחורה עם ישבן מהמם להראות כמו משהו לא בשל שיצא ישר מהתיכון הסמוך לפאב הסמוך.

או להפך משהו שגורם לישבן גדול מידי להראות טוב אבל הכל נשפך מלמעלה במקום :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
איתמר אני רוצה לתקן אותך ברשותך...

אומרים "סקינים" ולא סקאנספיקים...:wink:

גבר כבר איבדת את הבעלות, רק לפני שבוע היית הטופ שבטופ וכבר עפים פה באוויר P9, מגברים ברמת אספנות שלא ניתן להשיג בשום סכום, סקאנספיקים כמו מים,

פששששששששש המקום הזה טס במעלה האיכות בקצב מסחרר

פורסם

גורל למה אתה אתה מכניס לרועי ג'וקים לראש עד שהוא אמר שהוא ירגע קצת אתה מדליק אותו מחדש תוך שבועיים לפחות אתה תיראה אצלו איזה F1 :idea:

ניר תתחדש תן קצת יותר פרטים מאיפה נירכש וכמה

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...