Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוהו... אתה באמת מיוחד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש על מגבר ניר, אני בטוח שמגבר הוא יותר ממעולה.

אני חשבתי על מגבר הזה כשה ראיתי אותו נמכר בזול תקופה ארוכה, משה הכי מצחיק שמוכר לא ידע מה יש לו בידים :-D.

שני פלטות נפרדות וקיר הפרדה מנחושת זה כבר אומר הכול :twisted::twisted::twisted:

פורסם

זיהיתי את המגבר הזה כי הוא דומה למגבר שהיה אצל הבחור שקניתי ממנו את המקנטוש. ואולי זה אותו דגם , ואגב הזיהוי היה רק בגלל הפוור/פרוטקשן וצבע הכסף.

המגבר עבר לחבר של הבעלים ומשם הוא מכר אותו לפני יותר משנתיים. אז מאיפה קנית את זה. ואני לא מאמין שעדיין קיימים כאלה מגברים ללא תתקלות וגיפות אחרות (התחמצנות )

פורסם

תתחדש ,המגבר בדיוק כמו שהמגברים צריכים להיות, נטול קרוס :)

למה לא מייצרים מגברים כמו פעם :cry:

הבד ,זה מפת שולחן ? ואני כבר חשבתי שזה חלק מהמגבר :).

שמתי לב ללוחית נחושת ,חתיכת גוש , מעניין כמה ישלמו עליו גנבי מתכות ;) ,מבנה סימטרי לחלוטין + הפרדה מהספק כוח .

רואים שהשקיעו ,לא פלא שהוא עולה המון .

פורסם
זיהיתי את המגבר הזה כי הוא דומה למגבר שהיה אצל הבחור שקניתי ממנו את המקנטוש. ואולי זה אותו דגם , ואגב הזיהוי היה רק בגלל הפוור/פרוטקשן וצבע הכסף.

המגבר עבר לחבר של הבעלים ומשם הוא מכר אותו לפני יותר משנתיים. אז מאיפה קנית את זה. ואני לא מאמין שעדיין קיימים כאלה מגברים ללא תתקלות וגיפות אחרות (התחמצנות )

נאדר תתפלא, ותאמין:)

המגבר הזה לא נפתח מעולם, וכמובן גם מעולם לא עבר תיקון.

אני הראשון שפתחתי אותו(יש סימון על הברגים).

הקבלים נראים מצויין וממש "טריים", מצב ההלחמות על פניו נראה מצויין, אני השבוע יפתח אותו ואבדוק מה קורה מהצד השני של הלוח כדי לראות האם מחכה לי איזשהיא הפתעה.

אם כי , רק מלראות את הטרמינלים שעשויים נחושת ומצופים זהב אפשר להבין שהמגבר ממש שמור.

בנוסף, אם יש משהוא שמתחמצן ראשון זה כמובן נחושבת ולכן רק עפ"י המראה של קיר ההפרדה במגבר אפשר להבין מה מצבו:).

בכל אופן, תודה לכולם על המחמאות.

אני רק אתן פה טיזר קטן, אבל גם בשבוע הבא תהיה פה עוד חידה:).

under construction..

פורסם
גבר כבר איבדת את הבעלות, רק לפני שבוע היית הטופ שבטופ וכבר עפים פה באוויר P9, מגברים ברמת אספנות שלא ניתן להשיג בשום סכום, סקאנספיקים כמו מים,

גורל, אתה מודע למה שעשית?! :wink:

לא חשוב למי יש ציוד טוב יותר, חשוב מי מרוצה יותר.

ונכון להיום אני הכי מרוצה בעולם

אתה בטוח שלא חשוב למי יש ציוד טוב יותר?!

אתה בטוח שאתה הכי מרוצה בעולם?!

:-D

פורסם

ניר לאיפה אתה רוצה להגיע למה אתה שואף בדיוק ? ברצינות.

איזה סאונד אתה רוצה ברכב ,אתה מפנטז לפני שינה?

אתה קם באמצע הלילה ומקבל התקפי חרדת אודיו ורץ לראות את הציוד שיש לך ליד המיטה ? :idea::-D

לא כואב לך הלב שזה יושב לידך ואתה לא מתקין אותו כבר ?

פורסם

אתה בטוח שלא חשוב למי יש ציוד טוב יותר?!

אתה בטוח שאתה הכי מרוצה בעולם?!

:-D

צביקה אני יודע שאני מעורער בנפשי, אבל אני די מרוצה ממה שאני שומע.

השדרוג הבא שלי אם יהיה אחד כזה(ואני לא מאמין למה שאני כותב אז אולי תתעלם:wink:) הוא יהיה באמת שדרוג שאין לעלות עליו,

סמוך עלי.

אבל שוב אני אומר זה לא יקרה כל כך מהר. כי אני מרוצה מאוד עכשיו אני רק מחכה כבר ללכת ליוסי שיתקין לי את האודיופילים ומשם נתחיל לכוון ואז נחשוב...

פורסם

לא שאני צריך הוכחות לכך, אבל משפט כמו:

הוא יהיה באמת שדרוג שאין לעלות עליו,

רק מחזק זאת יותר.

וצר לי על כך שאני מנפץ לך את הבועה, אבל תמיד יהיה לך [שלא נדבר על אחרים חס וחלילה] מה לעלות על אותו שדרוג עלום.

איך אתה אומר? סמוך עליי..

אם זו המטרה אחריה אתה רודף באובססיביות כזו, חבל לך על הזמן, על העצבים, על הכח ועל הכסף.

זהו קרב אבוד מראש, סמוך עליי.

תמיד יהיה את אותו מטורף/עשיר/אודיופיל שיתחרפן וישים את הסטאפ החלומי שלך בצד לבכות..

• תוכן חדש...