Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. רציתי לברר על בעיה שיש לי עם mp4 דיי פשוט של חברת silver line.

יש לי את הכבל של ה usb בתא הכפפות כמובן. כשאני מחבר את הקבל שהגיע עם mp4 לקבל שיוצא מהמכשיר פיוניר (600 ub) המכשיר עובר למצב usb אוטומתית כלומר, שהוא מזהה חיבור נכנס ככה שהחיבורים בסדר גמור. אבל הוא לא מצליח לזהות שום שיר או מכשיר.

הוא רושם על המסך אם אני לא טועה nknown usb כלומר הוא לא מצליח לזהות את השירים או את המכשיר. והשירים נמצאים שתיקיה שהם צריכים להיות שהיא music.

המכשיר לידע כללי בנפח 2g.

אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד. תודה מראש! והמשך ערב נעים.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

אתה מנסה לחבר רכיב שנועד לעבוד עם מערכות הפעלה ודרייבר צמוד,מה שאין לך בפיוניר ואין לך גישה ישירה לזיכרון,בגלל חוסר בקרDMA או סנכרון תוכנה.

מה שבעצם התכוון המשורר שנגני MP3או 4 לא מסוגלים לעבוד בסנכרון עם מכשירי רדיו דיסק שהם לא מולטימדיה ,מה שכן אתה צריך זה סטיק של דיסק און קי פשוט ב 40 ש"ח ואתה מסודר.

ג'ובני

פורסם

גם אני ניסיתי MP3-4 עד ששמתי סטיק של דיסק און קי פשוט וזה עובד! לא לשים תיקיות הרדיו דיסק לא יבין אותם.

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

מה אז לשים את כל השירים מפוזרים ככה בכל ה mp4? כל הכוונה שלי היתה שיהיו לי יותר שירים ושיהיו יותר תיקיות מסודרות...

ומה המחיר של סטיק דיסק און קי הכי זול?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצטער על ההקפצה אני פשוט בדיוק רציתי ללכת לקנות את הדיסק און קי של sandisc הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=490689

ורציתי לדעת לפני כן אם הוא באמת לא תומך בתיקיות כמו שאמר אחד מהמגיבים בשרשור הזה. ואם לא אז איזה מכשיר זול כן תומך בתיקיות.

המכשיר שאליו יחובר הוא- pioneer 600ub 2008.

תודה רבה מחכה לתשובה לפני שאני יוצא לקנות אותו.

• תוכן חדש...