Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,קיבלתי מאחי מתנה psp2 משומש וזה עבד אצלו על טלוויזיה LCD 50 אינץ רציתי בבקשה לדעת לי יש בבית טלוויזיה 21 אינץ של brader האים החיבורים שיש כרגע במישחק יכולים להתאים לי פה בארץ:?: ואים לא אז מה עושים במצב כזה :?: שוב חברים זה מאד חשוב לי יש לי טלוויזיה פשוטה מאד 21 אינץ,תודה לכולם ושנה טובה.:wink: אה פרט חשוב ששכחי לציין המכשיר מארה'ב בגלל זה אני שואל לגבי החיבורים לטלוויזיה.

imprza new age

פורסם

בזמנו שהביאו לי את המכשיר מארה"ב (לפני 7 שנים בערך) קנו לי את המכשיר שתומך בשיטת שידור שמותאמת לארץ ולאירופה בכלל (PAL) , אם המכשיר תומך בשיטת שידור הזו לא אמורה להיות בעיה .

החיבורים הם אותם חיבורים זה לא משנה הטלוויזיה , 3 בננות פשוטות , אם יש לך רק חיבור 21 פינים אתה פשוט שם מתאם (מגיע עם המכשיר באריזה המקורית , ואם אין אפשר לקנות זה לא אמור להיות עניין יקר).

פורסם

היי חברים,האים עשיתי טעות כשחיברתי את המכשיר לחשמל לא הייתה שום תגובה המכשיר לא נידלק האים יש מצב ששרפתי אותו:?:

imprza new age

פורסם

שלום צביקה מה שלומך המכשיר לא נידלק בגלל ששמתי אותו בחשמל, אולי לא מגיע אליו מספיק מתח יש טיפה ריח לא טוב מהמכשיר יש לי חשש שלאיזה משהו שרוף אבל בגלל פעם אחת הוא יכול להישרף או איזה נזק מסוים :?:האים המכשיר היה אמור להידלק בכל זאת אים רשום 120 וואלט בלי שום קשר לשנאי :?: תודה צביקה אשמח לעזרה ממך.:wink:

imprza new age

פורסם

נזק לשנאי יכול להגרם גם מחיבור בודד ומהיר לחשמל. העובדה שאתה מריח ריח שרוף רק מחזקת את ההשערה הזאת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום צביקה מה שלומך המכשיר לא נידלק בגלל ששמתי אותו בחשמל, אולי לא מגיע אליו מספיק מתח

תפתח את הברז של החשמל עד הסוף, ואז יגיע מספיק מתח.

פורסם

שלום שמר,לפי החתימה שלך רשום שאתה מבין במשהו ולא אחד שאוהב לצחוק על אחרים אז אשמח מאד אים תימנע מזה ואולי תוכל לעזור לי,שיהיה לך שנה טובה.

imprza new age

פורסם

צביקה כבר כתב לך את הכל.

אם היית שואל את השאלות לפני שעשית נזק, אולי היה אפשר לעזור לך. כרגע הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא לגשת למעבדה. אם יש לך מזל, הנזק למכשיר קטן.

במצב הנוכחי - המכשיר לא יעבוד, ואף אחד לא יוכל לתקן לך אותו דרך הרשת.

פורסם

שלום לכולם,אני כל כך שמח לא קרה כלום למכשיר אתמול חיברתי אותו לחשמל אים שנאי של 200 w ,התחלתי לשחק ותודה לכולכם על העזרה.:wink::lol:

imprza new age

• תוכן חדש...