Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

תתחיל מזה שאתה מברר טלפונית בכל סוכנות השכרה שאתה מכיר: אלבר, אלדן, אוויס, הרץ שלמה סיקסט וכדומה. זה הרבה יותר מהיר מלחכות לתשובה בפורום, משום שהסיכוי למצוא נהג חדש מעל גיל 35 הוא לא גבוה. זאת אומרת, שמדובר במאורע שלא נפוץ, ועל כן לא סביר שתקבל תשובה מהירה על כך בפורום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחברות עצמן כבר בדקתי ואין מצב. השאלה היא אם יש סוכן שיכול להשיג את זה כי הסוכנים יכולים עם קשריהם להשיג דברים שהלקוח הפשוט אינו יכול להשיג. החברות מוכנות להשכיר רק אחרי שנה רשיון ואני כבר מצאתי סוכן שיכול להשיג אחרי 4 חדשים רשיון אבל לבינתיים לא פחות מזה, לכן אני שואל אם מישהו מכיר סוכן שיהיה מוכן להשכיר מיד אחר הוצאת הרשיון.

שוב תודה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

זהו הטסט השני שלי.. בטסט הראשון עשיתי טעויות קטנות לדוגמא התכבה לי המנוע פעמיים.

עכשיו בטסט השני נהגתי מושלם לא היה לי שום בעית נהיגה הסתכלתי על המראות עם הראש אפילו, נתתי תחושת ביטחון גם לטסטר על ידי כך שהייתי כל הזמן במהירות טובה וזהירה.

אך הייתה צומת בעייתית אחת .. היא הייתה פנוייה לחלוטין ולאחר שהסתכלתי לפחות פעמיים אם היא פנוייה או לא החלטתי להיכנס.

לאחר שנכנסתי הסתכלתי ימינה וראיתי רכב שנוסע במהירות מהירה מאוד לכיוון שלי.. כמובן בלמתי ישירות .. אך לאחר הבלימה שלי הרגשתי עוד בלימה אבל של הטסטר.. כלומר אני בלמתי ראשון והוא בלם אחריי.

לאחר בירור גם אם זה שהיה מאחורה הוא טען שהטסטר בלם אחריי. אבל אין לי מה לעשות עם זה.. עכשיו רציתי לערער אבל אומרים שלא כדי..

מה אני יכול לעשות במצב כזה? אני באמת מיואש לחלוטין מכל הקטע הזה שגם אם אני נוהג מושלם מכשילים אותי.. (אני חייל ואין לי אפשרות לממן כל פעם עוד טסט ועוד טסט )

פורסם

הבעיה שלך , זאת מילה שלךמול מילה שלו. כל משחקי ה"אני חייל שאין לו כסף" לא תופסים כאן.

מה לעשות..תצורך לעשות טסט שלישי ולהיותר רגוע.

אני למשל טסט על רכב עברתי ברביעי . בכל השלושה הראשונים ברגשתי שנהגתי מצויין אבל נכלתי על שטויות. ברביעי באתי בגישה של "על ה ז שלי " והנה, עברתי.

לאופנוע עד500 עברתי טסט שני כי לא האמין לי שההוא מאחורי התנגש בי ולכן נפלתי וטסט למעל 500 עברתי בראשון למרות שעשיתי דברים שממש אבל ממש אסור לעשות.

זה תלוי גם בטסטר.

בנימה יותר אישית...לי דיי נמאס לשמוע על אנשים שעושים עבירות וחושבים שבגלל שהם חיילים אז יוותרו להם. עשית עבירה , קבל את העונש כמו גבר ותלמד להבא.

פורסם

עשית טעות משמעותית ולכן נכשלת. היתה צריך כנראה לגלוש עוד קצת בשביל "לפתוח" את שדה הראיה שלך לשני הצדדים, להסתכל ואז לחצות.

אל תתרגש, אין קשר מובהק בין מספר הכשלונות שלך לבין היכולת העתידית שלך כנהג או היותך גבר-גבר.

ועוד משהו חשוב -- אני בטוח שאתה לא "נוהג מושלם". כל זמן שאתה חושב ככה ומלא בבטחון עצמי חסר ביסוס שכזה, אתה מסוכן לעצמך ולסובבים אותך. אז אחרי שתעבור טסט ותקבל את חתיכת הנייר שלך ממשרד הרישוי, תוציא אוויר מהאגו שלך, תבהיר לעצמך שאתה נהג חדש ונטול ניסיון של ממש ובהתאם תנהג במשנה זהירות.

שיהיה לך בהצלחה בטסט הבא ויותר חשוב - השמר בדרכים לאחריו.

פורסם

לא קרה כלום. הטסטר חש לא בטוח כאשר ישב לידך - בגלל טעות שנראתה לו משמעותית - ולכן נכשלת.

בסופו של דבר תפקידו של הבוחן הוא לקבוע אם אתה בשל לנוג באופן עצמאי. אם תחושתו היא שלא - לא יעזור לך כלום. גם אני עברתי בטסט הרביעי (וזה היה בתקופה שבה המתנה בין טסט לטסט עמדה על 3-6 חודשים), נדמה לי שהשעורים הנוספים דווגא שיפרו את הנהיגה שלי בווח הארוך.

מכיר אנשים שעברורק בטסי ששי ושביעי, אבל מאז נוהגים מצויין. לפעמים עניין של חוסר או עודף בטחון עצמי, לא משהו שניתן למדידה אובייקטיבית בקלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן אבל הקטע שלא עשיתי שום טעות ועדיין נכשלתי.. אז מה עשיתי בזה?

כיאילו סתם לזרוק עוד 500 שקל רק בגלל שהטסטר חש שאני לא "בשל" לנהיגה?

פורסם

הטעות היא ככל הנראה מהירות תגובה איטית שלך (מנקודת מבטו של הטסטר) ובאשר ל"לזרוק עוד כסף" - התשובה היא לדאבונינו, כן.

אתה יכול לנסות ולערער, אך רוב הסיכויים שלא ייצא מזה כלום.

בסופו של דבר אתה תעבור טסט, אז קח את זה בקלות.

פורסם (נערך)

תכניס את אבא שלך לשיעור נהיגה איתך ותבקש שיתן לך בסוף השיעור ביקורת בונה. אני מאמין שהדבר יעזור לך להשתפר מאחר ולאבא ניסיון רב בנהיגה ואתה סומך עליו (מקווה). אני עשיתי זאת בזמנו, הוא העיר לי על כמה דברים ולאחר שהפנמתי, חל שיפור משמעותי.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

אחלה סרטון, מראה שערסים שמקללים את כל העולם לא עוברים טסט. מה זה הדיבור המסריח הזה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אחלה סרטון, מראה שערסים שמקללים את כל העולם לא עוברים טסט. מה זה הדיבור המסריח הזה?

אחרי כל זה, הצטרפתי אליו לשיעור וחשכו עיניי, הוא תלמיד בשיעור מתקדם ונוהג כאילו זה אחד משיעוריו הראשונים.

0:16 - תראו את המאזדה בצד ימין.

פורסם

מה הבעיה בדיבור?

זה לא אמור להשפיע על נהיגה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם. עברתי טסט ב11/4/2014. הכל סבבה טסט ראשון בדיוק בגיל. לפני כשבועיים כבר הגעתי את ההצהרת ליווי כי היה לי חלון ובקושי יש לי זמן פנוי. הגיע לי עכשיו הרישיון פלסטיק, כמו לכל נהג חדש. התאריך שרשום לי על הרישיון הישן מהנייר לסוף המלוה לילה הוא עד 13/10/2014. על הרישיון פלסטיק לא כתוב שום דבר מיוחד לגבי מלווה. המלווים כמובן חתמו שעשיתי את חובת הליווי. האם עכשיו אני כבר פטור מחובת ליווי בלילה ? כדאי להתקשר ? להקליט שיחה ?

הבהרות : הרישיון פלסטיק בתוקף, הרישיון נייר בתוקף.

פורסם

לפעמים הרישיון פלסטיק מגיע לפני הזמן על מנת למנוע עיקוב בעתיד כדי שלא יווצר מצב שהמלווה שלך נגמר ועדין לא הגיע הרישיון הפלסטיק . זה לא אומר שהמלווה שלך נגמר כי המלווה(לילה +יום) הוא חצי שנה ועל הרישיון הזמני רשום לך מתי נגמר המלווה בכללי . בהצלחה ותנהג בזהירות : -)

• תוכן חדש...