Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

8.5K לחובה זה משהו לא מציאותי.

חובה לדעתי צריך לעלות לך כ 2.5K ומקיף עוד לא יותר מ4K (אפילו 5 נשמע לי מוגזם)

תתקשר לחברות וסוכנים,תעשה סקר שוק.אל תעשה ביטוח אצל הראשון שמציע לך 7 אלף במקום 8.

V5

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מספיק לשמוע כמה עולה הביטוח - צריך להשוות גם כמה תהיה ההשתתפות העצמית ומהם גבולות כיסוי לצד ג'.

במקרים רבים, המחיר בא ע"ח כך שההשתתפות העצמית גבוהה יותר ו/או גבולות כיסוי לצד ג' נמוכים יותר.

כמו כן, בדוק האם סוכנים הוסיפו לך כיסוי שמשות/גרירה וכד' - יש סוכנים שיוסיפו מראש, ויש סוכנים שכשתשב לשולחן יציעו לך להוסיף.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אני שוב שואל מפני שלא ענו לי.

אני היום מסיים את הנהג חדש כלומר שנתיים רישיון ואני ב- 19.

והשאלה שלי היא - מחיר הביטוח לא צריך להפוך להיות מוזל יותר?

תודה רבה לעוזרים

??????

פורסם

לאחר שמועות רבות בנושא איסור השתייה לחלוטין עד גיל 24,

ניתן לקבל תשובה אם החוק עבר או לא

תודה.

פורסם

לפני כמה ימים עשיתי תאונה.

האוטו איבד שליטה וברח לי, ניסתי לסובב את הגה אבל זה לא השפיע, נתתי ברקס חזק (שהבנתי שזה היה טעות אבל לא חשבתי יותר מדי באותו רגע) ונכנסתי במדרה והתהפכתי עם האוטו.

לא הגיע אמבולנס, ולא היו פצועים (אני ומי שהיה איתי באוטו הלכנו למיון אבל ללא פגיעות)

עכשיו יום שלישי קיבלתי זימון למשטרה.

אני נהג חדש, והשאלה שלי היא: האם ישללו לי את הרשיון? ואם כן, לכמה זמן?

תודה רבה.

פורסם

"לא הגיע אמבולנס, ולא היו פצועים (אני ומי שהיה איתי באוטו הלכנו למיון אבל ללא פגיעות)"

אם לא היו פגיעות למה הלכתם למיון? תן לי לנחש.. כסף מהביטוח?

על טעויות משלמים!

כנראה שתקבל שלילה מנהלתית ל 60 יום על תאונה עם פצועים,לאחר מכן תחכה בדואר לקבלת זימון למשפט.

פורסם

באמת שלא בשביל לקבל כסף מהביטוח.

אני לא רציתי ללכת כי חוץ משריטות לא היה לי כלום, אבא שלי הכריח אותי ללכת בגלל שהוא אמר שיכול להיות פציעות שאני ירגיש אחרי כמה ימים, והוא רצה שיבדקו אותי ויעשו לי צילומים.

פורסם

תשובות:

עצם העניין שהלכת למיון, זה מה שגרר את הזימון מהמשטרה. התאונה נחשבת עם נפגעים, במקרה שלך עם נפגעים קל מאוד.

מכיוון שאתה נהג חדש, סיכוי גדול שכן ישללו לך את הרישיון, במשטרה יש מדיניות דיי נוקשה כלפי נהגים חדשים. בעבר שהייתי מעורב בתאונת דרכים עם נפגעים קל מאוד, שאלו אותי ישר אם אני נהג חדש, השוטרים הסבירו לי שאם כן הייתי נהג חדש - הייתי מקבל שלילה במקום.

רב הסיכויים שתקבל שלילה ל30 יום, לאחר השלילה יתכן ויוגש נגדך כתב אישום, זה תלוי בחקירה. אתה תיחקר באזהרה ומומלץ להצטייד בעו"ד בזמן החקירה, כי כל מה שתגיד יכול לשמש נגדך בכתב אישום. קח בחשבון שלא כדאי לשקר בחקירה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

זימנו אותי יום שלישי למשטרה.

אתה בעצם אומר לי שאני צריך להגיע למשטרה יחד עם עו''ד? או במשפט להיות עם עו''ד?

פורסם
לפני כמה ימים עשיתי תאונה.

האוטו איבד שליטה וברח לי

תודה רבה.

זאת אולי נראית קטנוניות או ירידה עליך, אבל זו ממש לא המטרה:

האוטו לא איבד שליטה, אתה איבדת שליטה. והאמת שיש בזה גם משהו חיובי - את האוטו לא ניתן לשלוח לקורס נסיעה מתקדמת, אתה דווקא יכול (ומאוד מומלץ) לעשות קורס נהיגה מתקדמת.

אני משוכנע שאחרי שתעבור כזה קורס, ותנתח את התאונה שלך יחד עם מדריך (אולי אפילו לשחזר), תדע גם איך להתגבר על מקרים כאלה בעתיד (או יותר טוב - איך בכלל לא להגיע אליהם), וגם תאמר לעצמך "קיבינימט אני לא מבין איך לא לימדו אותי את זה בשיעורי הנהיגה".

נצל את המצב הלא נעים הזה כדי לגדול ולהתפתח, ולהבין שרכב זה דבר מסוכן, והכי מסוכן זה נהג לא מיומן.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

שלום, עשיתי רשיון בגיל 17 ועכשיו אני בן 19, קיבלתי היום את הרשיון החדש שהוא בלי "נהג חדש".

אבל הרשיון הקודם שלי הוא עד 15.01.2010, שעוד לא עבר. (הרשיון הוצא ב10.01.2008, עוד לא עברו שנתיים)

האם זה אומר שאני נהג חדש עד ה15.01.2010 או שעד ה10.01.2010, והרשיון החדש פשוט הגיע לפני הזמן,

או שזה אומר שמעכשיו אני יכול לנסוע עם הרשיון החדש בלי שלט "נהג חדש" ועם 5 אנשים, אפילו שיש עוד זמן לרשיון הקודם?

על הרשיון החדש לא כתוב מתי הוא מתחיל, כתוב רק התאריך ששילמתי עליו (לפני 10 ימים בדיוק)

ודרך אגב, בשום מקום ברשיון החדש לא כתוב מתי התחלתי לנהוג (לפני שנתיים), זה לא אמור לעשות בעיות במקומות שצריכים לבדוק את הוותק נהיגה שלי כמו למשל חברת השכרת רכב? - עריכה: ראיתי שכתוב מאחורה 2008 שזה מתייחס לשנת ההוצאה

תודה

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

חיפשתי קצת בפורום ולא מצאתי את התשובה לשאלה.

עד כמה שידוע לי בעבר היה מספיק לעשות ביטוח חובה כללי לרכב וכל נהג היה יכול לנהוג עליו.

לאחרונה גם בביטוח החובה ישנה הבחנה בין נהג חדש, נהג צעיר וכו...

במידה והרכב מבוטח בביטוח חובה רגיל (לא נהג חדש) ונהג חדש נוהג עליו - האם הדבר חוקי או שמהווה עבירה על החוק?

אם איני נהג חדש יותר מבחינת ביטוח החובה אני נחשב נהג רגיל או נהג צעיר? (בן 19.5)

שאלה נוספת היא כל כמה זמן ניתן לעדכן\לשנות פרטים בביטוח החובה? מחברת הביטוח נמסר לי שניתן לשנות את הפרטים אחת לשנה ובמידה ואני רוצה להוסיף שהביטוח החובה יהיה גם על נהג חדש אני חייב לחכות שנה מאז העדכון האחרון.

האם יש אמת בדבר?

ושאלה נוספת בהקשר קצת שונה -

קיבלתי בדואר הודעה על תשלום אגרת הרישיון. כידוע לכם באגרה נמצא רישיון נייר זמני. על אותו רישיון בסעיף ההגבלות וההיתרים

לא רשום "נהג חדש" - למרות שיש לי רישיון נהיגה שנה ו 8. האם לאחר תשלום האגרה אני לא אחשב יותר נהג חדש, למרות שיש לי רישיון תקופה של שנה ו 8 חודשים במקום שנתיים?

מבקש לענות על השאלות במידה ואתם יודעים בוודאות את התשובות.

תודה והמשך שבוע נעים.

פורסם

לגבי ביטוח חובה - ההבחנה ממש לא הגיעה לאחרונה אלא קיימת מזה זמן רב. מאפייני הנהג (גיל, ותק נהיגה, מין וכו') קובעים את פרמיית הביטוח.

השאלה שלך נשאלה כאן עשרות פעמים בעבר, אבל אני אנסה לתמצת עבורך את התשובה. מבחינה "חוקית" אין שום בעיה, אם שוטר יחליט לבדוק לך את הביטוח הוא לא יגיד לך דבר. במקרה של חלילה תאונה חברת הביטוח תנסה לצמצם נזקים ותנסה להוכיח שאתה נוהג בדרך קבע ברכב ולכן צריך לבטח את עצמך בביטוח נהג חדש. היא אולי צודקת ואולי לא, אבל עורכי הדין שלה טובים יותר ולה יש את כל הזמן שבעולם, לך לא.

לגבי רישיון נהיגה - מה זה אומר "תחשב נהג חדש"? תחשב נהג חדש בעיניי מי? בעיניי החברים שלך או בעיניי השוטר שבודק במסוף מתי בדיוק הוצאת את רישיון הנהיגה שלך? זה תחום אפור שאורכו בסך הכל חודשיים-שלושה ברוב המקרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...