Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נכון.

נכון.

נכון.

n528377437_1079269_8687.jpg

וואי אני מרגיש סלב'

:-)

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי STI 2005, לפני שקניתי אותה רציתי אחת חדשה מהחברה, לאחר בדיקה קצרה (2 דקות) ראיתי שלוי יצחק "שוחט" (בלשון במעטה) את המחיר שלה.

לא מתאים לי לקנות אוטו שאחרי 3 שנים מאבד 50% ממחירו אם לא יותר (הן אף פעם לא נמכרות במחירון, כן כן יש לי חבר שהחזיק אחת לבנה מיום קנייתה בסוכנות בשנת 2004 ועד לפני חצי שנה ולא הצליח למכור אותה במחירון והיא היתה שמורה ללא שיפורים חוץ מPRODRIVE מהחברה).

ודבר אחרון, אין מה לדאוג עם המנוע, מצאו את הבעייה והיא תוקנה באמצעות עדכון מפה של המחשב (בניתוק לא הגיע מספיק דלק לצלינדרים)

פורסם
קליאו כן, קופר S גם כן, GTI לא (כמו כל דגמי VAG האחרים - אף אחד מהם לא מקדש התנהגות באופן מיוחד), ב.מ.וו 135 לא מיובאת.

אז יש לנו שתיים? זהו?

כמו שאמרו 135 לא מיובאת בתאוריה, במציאות ראיתי כבר יותר מכמה נוסעות על הכביש (כולל אחת 3 דלתות בחניה של הבינתחומי:roll:) וכנראה שאם תכנס לסוכנות ותבקש לא יהיה שום בעיה להביא. ה335 הגיעו לארץ כבר בכמות יפה גם כן.

הגולף לא מקדשת את ההתנהגות? זה קצת מצחיק לשמוע דווקא אותך אומר את זה.

יש כאלה שיתווכחו כמו היא מהנה לנהיגה אבל זה בהחלט לא קופרה, הGTI מתנהגת טוב מאוד מהמפעל שלא לדבר לאחר מקצה שיפורים.

כמו שאמרו יש S2000, קורבט ביבוא אישי השאלה איזה עוד שיקולים נכנסים פה חוץ ממחיר?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
כמו שאמרו 135 לא מיובאת בתאוריה, במציאות ראיתי כבר יותר מכמה נוסעות על הכביש (כולל אחת 3 דלתות בחניה של הבינתחומי:roll:) וכנראה שאם תכנס לסוכנות ותבקש לא יהיה שום בעיה להביא. ה335 הגיעו לארץ כבר בכמות יפה גם כן.

הגולף לא מקדשת את ההתנהגות? זה קצת מצחיק לשמוע דווקא אותך אומר את זה.

יש כאלה שיתווכחו כמו היא מהנה לנהיגה אבל זה בהחלט לא קופרה, הGTI מתנהגת טוב מאוד מהמפעל שלא לדבר לאחר מקצה שיפורים.

כמו שאמרו יש S2000, קורבט ביבוא אישי השאלה איזה עוד שיקולים נכנסים פה חוץ ממחיר?

לי האמת זה חדש לשמוע ש135 נוסעות כבר על הכביש אם אתה ראיתה תוכל אולי לצלם לי אותה כי אני עוד לא ראיתי תודה.

נ.ב מעניין מה המחיר של ה135?

יניב

פורסם

לא בסוכנות הראשית של קמור ברחוב המסגר ולא בעוד 2 סוכנויות לייבוא אישי אליהן נכנסתי לברר (הינומה, סיטי-מובייל) - לא הסכימו להביא אותה.

הסדרה1 3 דלתות בצבע שחור שיש בבינתחומי היא לא באמת 135. היא 120 עם M KIT (ואפילו זה לא מהמפעל אלה AFTERMARKET).

אם נתחשב במחיר של הרכב ובעובדה שהוא לא מגיע דרך הסוכנות - קשה לי להאמין שיש "יותר מכמה" בארץ.

אולי אתה רגיל לראות את ה118 ולכן כשאתה רואה 120 אתה חושב שזו 135? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא בסוכנות הראשית של קמור ברחוב המסגר ולא בעוד 2 סוכנויות לייבוא אישי אליהן נכנסתי לברר (הינומה, סיטי-מובייל) - לא הסכימו להביא אותה.

הסדרה1 3 דלתות בצבע שחור שיש בבינתחומי היא לא באמת 135. היא 120 עם M KIT (ואפילו זה לא מהמפעל אלה AFTERMARKET).

אם נתחשב במחיר של הרכב ובעובדה שהוא לא מגיע דרך הסוכנות - קשה לי להאמין שיש "יותר מכמה" בארץ.

אולי אתה רגיל לראות את ה118 ולכן כשאתה רואה 120 אתה חושב שזו 135? :roll:

אני יותר מבטוח שראיתי סדרה 1 עם תג של 135 עליה... פעם הבאה שאני יתקל אני ינסה לצלם.

לא יודע איזה סדרה 1 אתה מדבר בבינתחומי... אני חושב שאני יודע על מה אני מדבר.

המחיר של הרכב בארה"ב הוא 35 אלף דולר מחיר "מוצהר" הרכב לא יקר זה בטוח יחסית לביצועים.

מה גם שנראה לי מוזר שיסרבו להביא אחת אם אתה באמת מוכן לשלם את הכסף, ביבוא אישי אתה יכול להביא בוודאות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
ובאיזה אוטו חדש, לדעתך, יש את הפאן הזה - מתחת לחצי מיליון שקל, ולא כולל מיאטה?

s2000??????? :twisted:

יש חלום חדש...

פורסם

יצא לי לראות 135 קבריולט בת"א בתחילת השבוע שעבר באזור קיבוץ גלויות בת"א. עד כמה שאני זוכר היא הייתה בצבע לבן.

פורסם

כן, S2000. מה שכן, היא לא בדיוק "מכונית" במובן המקובל של המילה. הרי שמייללים על התנהגות וכו', זה בעיקר בהשוואה ל306 של פעם, מכוניות משפחתיות שגם מתנהגות.

אפילו על סדרה 3 מתלוננים שזו כבר לא הE36. בקיצור, כל מה שאני אומר הוא שחבל שSTI לא מתנהגת כמו שרוצים, אולי, אבל גם שאי אפשר לצפות להרבה יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...