Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש טורבו גדול לs3 מה כדאי לקנות שיתלבש בול. ואם לא אז איזה כן כדאי. וצריך להחליך את הקולר אם אני מגדיל או שהמקורי יספיק

הרכב שנת 2008

STI לגוף ולנשמה....

פורסם

כבר החלטת להחליף טורבו?!

אני לא מבין איך מישהו עם רכב 265 כ"ס (שלא נדבר שעם ציפ' זה סביבות ה310-320) חושב על יותר.

מדוע אתה מעוניין להחליף טורבו? עד כמה הK04 תומך?!

Got To love It

פורסם
כבר החלטת להחליף טורבו?!

אני לא מבין איך מישהו עם רכב 265 כ"ס (שלא נדבר שעם ציפ' זה סביבות ה310-320) חושב על יותר.

מדוע אתה מעוניין להחליף טורבו? עד כמה הK04 תומך?!

המקורי שווה לכלום.. אומנם 265 כוח אבל מרגישים כמו הרבה פחות.. האוטו יחסית עדין לאללה..

לגבי הצ'יפ כמה יוסיף.. ומה מומלץ ואיפה להשיג..

תודה

לא תיקנתי את ההודעה כדי שיבינו איך לא רושמים הודעה .

נא לא לצטט את ההודעה שמעליך . דבר שני , לא להשתמש בנקודות כתחליף לסימני ניקוד .

תודה , יאשה .

STI לגוף ולנשמה....

פורסם

לאיזה הספק אתה שואף?

מחפש טורבו עם זמינות?אוו משהו להתגרזן רק לקו ישר?

להישאר על המנוע הקיים?אוו לבנות מנוע מחוזק?

פורסם

לך לE@A בבני ברק, הצ'יפים הכי מוצלחים, עשו שם כבר S3 אחת והרכב שונה לגמרי מאיך שהוא היה לפני...

טורבו גדול אצלך יהיה כרוך בהרבה בלאגן, וגם התהליך יקר בגלל שאתה הזרקה ישירה והמזרקים מאוד יקרים ואם תרצה להישאר עם המקוריים הם יגבילו אותך (סיבה אחת ממיליון...).

הטורבו שלך תומך בסביבות ה320-330 כ"ס עם צ'יפ אגרסיבי וצנרת פליטה נורמלית.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם
לאיזה הספק אתה שואף?

מחפש טורבו עם זמינות?אוו משהו להתגרזן רק לקו ישר?

להישאר על המנוע הקיים?אוו לבנות מנוע מחוזק?

טורבו זמין כמובן. מנוע קיים. הרכב חדש....

STI לגוף ולנשמה....

פורסם

טורבו גדול אצלך יהיה כרוך בהרבה בלאגן, וגם התהליך יקר בגלל שאתה הזרקה ישירה והאינג'קטורים מאוד יקרים ואם תרצה להישאר עם המקוריים הם יגבילו אותך.

אתה רציני עם התשובה הזו?????? לבחור יש S3 שנת 2008!!! נראה לך שאינג'קטורים יקרים זה מה שמדאיג אותו???

אפשר לעשות הכול עם התקציב המתאים. אם בא לך להשתולל אז יאללה!!!

רק קח בחשבון שאתה מסכן את האחריות על הרכב אם תתחיל להחליף בו דברים שיעלו את ההספק ואת הבלאי על המנוע.

אם אתה מחליט שהאחריות לא מעניינת אותך תנקוב בתקציב או הספק שאתה רוצה ואני אעשה לך רשימה של מטעמים שיביאו את האוטו שלךלשם בקלות עם העבודה והכיוונים הנכונים.

ערן

פורסם

אני מבין את הבחור הבעיה שהאוטו הזה כבד!

תנסה לחפש איזה קיט מחו''ל של טורבו גדול במחיר סביר ,באנגליה יש די הרבה קישקושים למנועי הTFSI .

ואיך אלי אבוחצירא ממגזין אוטו אמר ''האפשרות היחידה שהאוטו הזה יעשה 5.7 שניות ל100 זה רק אם איוו משופרת תמשוך אותו'':roll:

פורסם

תגדיר כמה כוח אתה מחפש, תגדיר תקציב מדוייק האם זה כולל עבודה או לא כולל את העבודה ואז נוכל לדעת מה אפשר לעשות ולכוון אותך נכון יותר.

אבי.

פורסם

לא הגדרת כלום כולל כלום.

עבודה כן \ לא?

כוח מתפרץ או זמין לאורך טווח הסל"ד?

מה אתה מוכן שיעשו באוטו ומה אתה לא מוכן בשום פנים ואופן לעשות באוטו?

האחריות חשובה לך כן או לא?

אני יכול להמשיך ככה לפחות כמה שורות. אז תתחיל מלהגדיר מה אתה רוצה, ואח"כ נדבר הלאה.

מעבר לזה אני יכול להגיד לך שאם היה עומד לרשותי התקציב הזה אישית מה שהייתי עושה היה להביא שעונים איכותיים, EGT + בוסט, והייתי מסתפק בצ'יפ סטייג' 1 כשלב ראשון לראות מה אני יכול לקבל.

לא ישר הייתי רץ ומכניס טורבו גדול יותר, סתם בשביל להסב את האוזן, במנוע 1.8T של הוואגים, שמגיע בAUQ עם 180 כ"ס וטורבו k03S(הטורבו הזה נראה כמו מאוורר כיס בערך בגודל שלו), אפשר להעלות הספק לסביב ה250 כ"ס בלי לשפוך הרבה יותר מדי כסף. מעבר לעובדה שזה אולי נחמד לשבת לספר לחברים שלך שיש לך 400 כ"ס בגלגלים אבל לנסוע עם זה ביום יום זה לא תמיד הדבר הכי כיפי לעשות.

אבי.

• תוכן חדש...