Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה, אני מרגיש שהמאזדה "ניסחפת" יותר מדיי בסיבובים, מה שמוזר לי כי באוקטובר שמתי לה 4 צמיגים חדשים.

יש רעיונות או השערות באשר לסיבה אפשרית?

כמו כן ישנם רעשים כשהמנוע קר, לפעמים, כמו של מדחס שנכנס לעבודה-ואני לא מבין ממה זה.

שוב, אודה לרעיונות או השערות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אהה כן , מוכר לי , רגע... תן קצת גז , עוד קצת , וינקר ימני... לא, לא מזהה את הרעש :shock:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
כמו כן ישנם רעשים כשהמנוע קר, לפעמים, כמו של מדחס שנכנס לעבודה-ואני לא מבין ממה זה.

לא מובן התאור שלך.

לגבי הצמיגים, כמו שאייל כבר רומז: לא משנה שהצמיגים הם "חדשים", משנה כיצד הם בנויים. אם עד עכשיו היו לך למשל צמיגים שבאו עם הרכב והרכבת משהו בלתי מובן בתקציב מוגבל, יתכן מאוד כי תרגיש שינוי לרעה.

off topic: אייל, האם יש GTI גם בגרסת 3 דלתות בארץ? אני מדבר על צבע ומודל זהה לשלך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
לאחרונה, אני מרגיש שהמאזדה "ניסחפת" יותר מדיי בסיבובים, מה שמוזר לי כי באוקטובר שמתי לה 4 צמיגים חדשים.

יש רעיונות או השערות באשר לסיבה אפשרית?

שוב, אודה לרעיונות או השערות.

היתה לי מאזדה 3 2007 מעבודה, וכל הזמן שמעתי רעשים של טרקטור מהמנוע, בד"כ בתחילת הנסיעה כשהמנוע היה עוד קר, אבל לא רק. דיברתי עם עוד כמה חברה והבנתי שאני לא היחיד ששומע קולות מוזרים. נרגעתי. אבארבאנל לא מחכה לי...:-D

"הפחד הכי גדול של בני האדם הוא נאום פומבי. מספר שתיים הוא מוות... זה אומר שאדם ממוצע יעדיף בהלוויה להיות בתוך הארון מאשר לשאת את ההספד!" (סיינפלד)

פורסם

הרעשים שאתה מתאר הם תקינים לגמרי, מדובר על שייבות שמתחממות ומתרחוב עד שמפסיקות להרעיש. בדרך כלל מספר דקות לאחר תחילת הנסיעה. שמן מנוע סינטטי מפסיק את התופעה, למרות שהיא תקינה לחלוטין.

אם ישנם רעשים נוספים במהלך הנסיעה, או כשהמנוע חם, זה כבר חריג. אך לא נתנו פה תיאור מדויק כל שהוא, לכן אני לא יודע כיצד להתייחס.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

היום גם כשהמנוע חם היה את זה. מעין "טאנג" מתכתי כזה.

לגבי הצמיגים:

התחדשתי ברביעייה של כאלה - continental ecco contact 2.

195\65\15

קישור לשירשור.

שהם סבירים מאד, והיו נהדרים (ועדיין נהדרים) מבחינת התנהגות.

לחץ אוויר נבדק אחת לתדלוק, וממולא ל-32 PSI.

ועדיין אני מרגיש "סחיפה" לא אופיינית מהזמן האחרון.

וזה לא שאני נהג שודים, מדובר על מהירות סבירה פלוס פלוס לתנאי הדרך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...