Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לשדרג את המערכת הקיימת (לא מפוארת משהו, אבל גם לא גרועה):

>HU פיוניר3600

>קומפוננט פולס 6.5

>אחוריים פולס 6X9

>מגבר JBL75.4

>סאב פיוניר 306C

הכל בהתקנה עצמית מוסווית מאוד מאוד עם פיצ'רים של אוורור וכוון בכפתורים נסתרים, וגם החלפתי חומר לדלת

בקיצור... די מושקע יחסית למחיר.

עכשיו מה שקרה, רבתי קצת עם אורנג' ותוך כדי צרחות על המחירים עלה לי רעיון לפיצוי.

קיבלתי תושבת ומטען לרכב כפיצוי על שירות גרוע, וכאן הפאנץ'!

אני הולך להפוך את הHU לסתם אקולייזר, ואת המוזיקה לנגן דרך הפלאפון הסופר נחמד החדש שלי...

על תושבת חינמית וקצת הלחמות (כדי להוציא מזה גם דיבורית), הKU990 הסלולארי יהפוך למרכז מדיה על השמשה הקדמית!

הכל כבר מתוכנן, אני ממתין להגעה של מתאם AUX לפיוניר ואני מתקתק את זה.

נשלט על ידי מסך מגע, מכוון על ידי הרדיו דיסק, כבר אמרתי שהוא מנגן DIVX?

מה אתם אומרים? מישהו ניסה\שמע משהו דומה?

תמונות בהמשך.. (ברגע שיהיה לי כח לנקות בפנים, להתקין כבר יקח פחות זמן)

אגב, הוא תומך בין 48-520KBPS ועד 4G בכרטיס(כרגע נסתפק באחד)

פורסם

הכל טוב ויפה - תחליף את הסאב.

קיקר C12 יתן לך את אותו גוון צליל עם מריחה קטנה בהרבה ופחות עיוותים.

לגבי הפלאפון שלך - מזל טוב, תתחדש.

איך בדיוק אתה מוציא ממנו סיגנל למגברים? כלומר באיזה אופן אתה מתכוון לחבר אותו למגברים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי את המכשיר,ולשם בדיקה חיברתי אותו דרך חיבור AUX לאקליפס שלי.

תאמין לי,גם באיכות FLAC נעלמים כל הבאסים וצלילים נשמעים על הפנים.

מה שכן, ברגע העברת השירים,תוכנת LG מקווצת ומשנה את הצלילים ברגע ההעתקה בכדי שרמקול המכשיר יוכל לנגן טוב את השירים האלו.

ככה שהרעיון נחמד מאוד אך לא מומלץ,מCD תקבל איכות פי 1000 טובה יותר.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...