Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לאישתי, יש לה יומולדת ב17 לדצמבר ואני רוצה להספיק לרכוש לה רכב.

התקציב שלי הוא בין 35 ל45 אלף ש"ח.

ההתלבטות בין פיג'ו 206 ידנית בשנתונים של 2001 2002

לבין פולקסווגן פולו דור 4 ידנית בשנתון 2002-2004

ואולי חשבתי למתוח את התקציב ולרכוש דיהטסו סיריון אוט' שנת 2006-2007 בתקציב של 50000 ש"ח

שאלותיי :

מבין הפיג'ו והפולקסווגן מי עדיפה?

יש עוד דגם מומלץ בתקציבים האלו?

איזה מגרשי ליסינג מומלצים לרכישת סיריון כזו? איפה כדאי לבדוק את האוטו או פשוט להסתמך על היסטוריית טיפולים שהם מציגים?

מה ההבדל למגרש ליסינג למגרש רכב אם בכלל קיים. כי אני לא ממש סומך על מגרשי רכב באשר הם.

הבעיה שלקנות את הסיריון מאדם פרטי זה פחות משתלם לרוב הם דורשים מחירים גבוהים יותר.

אשמח מאוד לעצות .

פורסם

תכתוב מה הצרכים שך מהאוטו: נוחות? אמינות? אחזקה זולה? בטיחות? צריכת דלק? וכו'.

אם אתה מחפש משהו זול אמין סחיר אז הסריון תעשה מעולה את העבודה!

בהצלחה!

תודה רבה,

Hybrid

פורסם

בעיקרון רכב אמין זה תנאי הכרחי. זו הסיבה שב206 החלטנו ללכת על דגם ידני.

חשוב לי גם שהוא יהיה סחיר. שלא יהיה סיפור קשה למכור אותו.

שאר הדברים שחשובים זה חסכוניות בדלק ואוטו לא גדול שיהיה לאישתי קל להשתלב בחניות בתל אביב.

לא משנה אוטומט או ידני כל עוד הגיר האוטומט אמין.

תודה ומחכה להמלצות .

פורסם

יש מגרשי ליסינג אמינים ומומלצים ?

כמה אמורה לעלות סיריון 2006 או 2007 ? מה לבדוק ברכב ? אפשר למצוא אותן עם ק"מ הגיוני מליסינג?

אשמח להשוואה בין הפולו ל206 בשנתונים שציינתי מבחינת עלויות אחזקה , צריכת דלק וסחירות .

המון תודה!

פורסם

פונטו ספייס ELX 1250, רכב זריז 80 כ"ס, חסכוני מאוד, מאובזר ואמין.

בתקציב זה תוכל למצוא אחד משנתון גבוה.

תתמקד בידים פרטיות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני במקומך הייתי בוחר בסיריון.

היא חדשה יותר, מרווחת יותר, אוטומטית (בניגוד לשתי האופציות האחרות שציינת, וזה יתרון גדול בתנועה עירונית), ונוחה מאוד לחנייה.

מאיזה מגרש לקנות? בדוק את המגרשים הגדולים של חברות הליסינג ולא אצל סוחרי רכב קטנים יחסית. שים לב שכל הטיפולים בוצעו בזמן ולא דילגו על אחד הטיפולים הראשונים (והיותר קריטיים). בסיריון צריך לבצע טיפול פעם בשנה או 15K קילומטרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...